، (اخبار رسمی): روش های مختلفی جهت کلاژن سازی پوست و افزایش خاصیت ارتجاعی آن وجود دارند. هر یک از این روش ها براساس میزان تواناییشان در تولید این پروتئین، در جوانسازی پوست دخیل هستند.
کلاژن چیست؟
در این مطلب می خواهیم به کلاژن و آموزش آنلاین کلاژن سازی پوست بپردازیم.کلاژن یکی از اصلی ترین پروتئین های ساختاری بدن موجودات زنده است.این پروتئین ساختار اصلی بافت همبند را در بدن موجودات زنده تشکیل می دهد. 25 الی 35 درصد از کل پروتئین بدن به شکل پروتئین کلاژن است. این پروتئین عمدتا در بافت های فیبری مانند تاندون، رباط و پوست دیده می شود. این پروتئین در ساختار پوست نقش مهمی را ایفا می کند. Collagen یک واژه یونانی است که به معنی تولید کننده چسب است. این پروتئین به عنوان یک چسب طبیعی در بافت های مختلف از جمله پوست ایفای نقش می کند.
کلاژن سازی پوست
کلاژن به پوست خاصیت ارتجاعی می دهد و به دلیل ساختار پروتئینی که دارد موجب حفظ آب و رطوبت در پوست می گردد. خاصیت ارتجاعی و کشسانی آن موجب حفظ شادابی و جوانی پوست می شود. یکی از ویژگی های این پروتئین خاصیت باز جذب آن است. به این معنی که این پروتئین به اجزای سازنده خود تبدیل شده و جذب بدن می گردد. این مساله در حوزه زیبایی پوست از اهمیت بالایی برخوردار است. متخصصین این حوزه از این ویژگی کلاژن در جهت جوانسازی پوست نهایت بهره را می برند. روش های مختلفی جهت کلاژن سازی پوست و افزایش خاصیت ارتجاعی آن وجود دارند. هر یک از این روش ها براساس میزان تواناییشان در تولید این پروتئین، در جوانسازی پوست دخیل هستند.
روش های کلینیکی کلاژن سازی پوست:
یکی دیگر از روش های تولید کلاژن در پوست استفاده از روش های کلینیکی و دستگاه های خاص می باشد. این روش به دلیل تاثیرگذاری بالایی که دارد یکی از محبوب ترین روش های مورد استفاده در جوانسازی پوست است. جهت انجام این عمل از دستگاه های مختلفی از جمله کربوکسی تراپی، میکرونیدلینگ، مزوتراپی و … استفاده می شود. مکانیسم عمل در تمامی این روش ها تحریک لایه های مختلف پوست به کلاژن سازی است. هر یک از این دستگاه ها بر حسب نوع و شرایط پوست فرد متقاضی مورد استفاده قرار می گیرند.
### پایان خبر رسمی