، (اخبار رسمی): متخصصان بر اساس نیازهای مشاغل مختلف نرم افزارهای حسابداری را طراحی و توزیع کردهاند. نرم افزارهای حسابداری دارای مزایا و ویژگیهای خاصی هستند. مدیران از طریق نرم افزارهای حسابداری میتوانند کسب و کار خود را توسعه و گسترش دهند.
برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت حسابدارا مراجعه کنید.
در دنیای امروزه استفاده از نرم افزارهای حسابداری در مدیریت مالی انواع مشاغل یک پدیده رایج می باشد و این موضوع آنچنان رایج است که یکی از دغدغه های اصلی مدیران برای مدیریت، انتخاب بهترین نرم افزار حسابداری است. همچنین تهیه اظهارنامه مالیاتی یک بخش مهم در هر سازمانی است و این موضوع باعث افزایش بیشتر مراجعین به استفاده از نرم افزارهای حسابداری می گردد چرا که این امور باید با دقت بالایی محاسبه شود. در این مقاله قصد داریم شما را با کاربردها و مزایای نرم افزارهای حسابداری چیست آشنا کنیم لطفا تا پایان مقاله حسابدارا همراه ما باشید.
نرم افزار حسابداری چیست؟
کسب و کارها در گذشته برای انجام امورات حسابداری از روشها و ابزارهای متنوعی استفاده می کردند. با گذشت زمان، با پیشرفت علم و گسترش سطح فرآیندهای کسب و کارها، متخصصان نرم افزارهایی را طراحی کردند که به راحتی به نیازهای مشاغل رسیدگی می کنند. کارشناسان تمامی نیازهای مشاغل، استانداردهای نهادهای نظارتی و مالی مانند سازمان امور مالیاتی را در قالب نرم افزارهای حسابداری آورده اند. مدیران از طریق نرم افزارهای حسابداری امورات خود را با دقت، به راحتی و در کوتاه ترین زمان ممکن انجام می دهند و دیگر نیازی به ثبت حساب ها به روش دستی و سنتی زمان گیر نیست.
هدف اصلی متخصصان از طراحی نرم افزارهای حسابداری نظم دادن و بالا بردن دقت روند ثبت معاملات مشاغل می باشد. نرم افزارهای حسابداری داده ها و اطلاعات خامی را دریافت می کنند و در نهایت خروجی آن ها به صورت گزارش های مورد نیاز کاربران می باشد. نرم افزارهای حسابداری بر حسب نیازهای حسابداران دارای ماژول های مختلفی چون محاسبه حقوق دستمزد، انواع امور مالی دریافتی و پرداختی، تهیه اظهارنامه های مالیاتی، انواع گزارش گیری ها و موارد دیگری می باشد.
مزایای نرم افزار حسابداری
بهتر است برای گفتن مزایا و کاربردهای نرم افزارهای حسابداری، آن را با حسابداری سنتی مقایسه کنیم. در حسابداری سنتی یا دستی تمامی امورات مربوط به حسابداری مالی و مالیاتی، خرید و فروش ها، هزینه ها درآمدها و ... توسط یک یا چند شخص در دفاتر نوشته می شد. در چنین روشی خطاها و اشتباهات زیادی پیش می آید. کاربران برای دریافت کردن سابقه یک معامله، مجبور بودند کوهی از کاغذ ها و قراردادها مطالعه کنند و این کار بسیار زمان بر بود.
اما امروزه به وسیله نرم افزارهای حسابداری تمام کاربران بدون داشتن مهارت و تخصصی می توانند تمامی امورات حسابداری مالی و مالیاتی را به راحتی و در کوتاه ترین زمان ممکن انجام دهند، بدون این که خطا و اشتباهی رخ دهد. از طریق نرم افزارهای حسابداری با فشردن یک دکمه می توانید سوابق و کلیه اطلاعات مربوط به مشتریان، قراردادها، معاملات و ... را بررسی کنید.
مهم ترین وظایف نرم افزارهای حسابداری نرم افزارهای حسابداری با توجه به نیازهای مشاغل مختلف طراحی می شوند که هر یک از آن ها دارای ویژگی های خاصی می باشند. بهترین نرم افزار حسابداری برای رصد و مدیریت مداوم و اثربخش معاملات و امور مالی درون یک سازمان می باشد. این نرم افزارها دارای 5 بخش اصلی دفتر کل، حساب های دریافتی، حساب های پرداختی، محاسبه حقوق دستمزد و تهیه انواع گزارشات می باشد. نرم افزارهای حسابداری یه صورت هماهنگ و یکپارچه بیشتر در مشاغل دولتی، فروشگاه های زنجیره ای و شرکت ها و سازمان های بزرگ تجاری و صنعتی مورد استفاده قرار میگیرند.
در اکثر سازمانهای دولتی معمولا یک شرکت پشتیبانی و یا یک بخش مشخص شده در آن سازمان مسئولیت کنترل محیط شبکه برا عهده دار است. بیشتر این شرکت ها سفارشات دلخواه خود را به برنامه نویس حرفه ای نرم افزارها می سپارند تا یک نرم افزار مخصوص نیازهای سازمان خود طراحی کنند. از دیگر کاربردهای نرم افزارهای حسابداری تعریف زیاد کدها و تهیه انواع گزارشات با گردش پولی بسیار بالا می باشد. ساختار نرم افزارهای حسابداری اصلا پیچیده نیست و در ساختاری ساده می توانید به راحتی تمامی مسائل حسابداری کسب و کار خود را انجام دهید.
مطلب پیشنهادی: نرم افزار CRM چیست؟
به چه علتی از نرم افزارهای حسابداری استفاده می کنند؟
نسخه های نرم افزار حسابداری مطابق با نیازهای مشاغل مختلفی چون پزشکی، ساخت و سازها، صنعت های مختلف طراحی و ارائه می شود. هر مدیری با توجه به کسب و کار خود، به دلخواه شرایط خاصی را در نرم افزار تنظیم کند و مورد استفاده قرار دهد. مشاغل مختلف حرفه خود را به وسیله مدیریت خوب نرم افزارهای حسابداری ادامه و توسعه میدهند.
برای بقای یک شغل نیاز است که به کوچک ترین و جزئی ترین هزینه ها بررسی و دقت کنید. بدون نرم افزارهای حسابداری کسب و کار خسته کننده می شوند و پیشرفت آن چنانی نخواهند داشت اما از طریق نرم افزارهای حسابداری می توانید تمامی فرآیندهای حسابداری مالی و مالیاتی کسب و کار خود را با دقت محاسبه و بررسی کنید و باعث رشد و توسعه کار خود گردید.
معرفی انواع نرم افزارهای حسابداری
در بالا شما را با نرم افزار حسابداری، مزایا و کاربردهای آن آشنا کردیم در این بخش از مقاله قصد داریم شما را با انواع نرم افزارهای حسابداری آشنا کنیم. حسابداری یک رشته وسیعی است که در بخش های مختلف شرکت ها نقش دارد. همچنین تمامی کسب و کارها برای مدیریت و نظم بخشیدن به امورات خود به نرم افزارهای حسابداری نیاز دارند. بنابر همین دلایل نرم افزارهای حسابداری زیادی با توجه به نیازهای مختلف مشاغل طراحی و توزیع شده اند. به طور کلی نرم افزارهای حسابداری در 5 بخش دسته بندی شده اند:
نرم افزار حسابداری شرکتی و خدماتی: این نرم افزار مناسب برای شرکت ها و سازمان هایی است که باید دفاتر مالی منظمی داشته باشند و خدمات مختلفی را ارائه می کنند.
نرم افزار حسابداری فروشگاهی: از این مدل نرم افزار برای حجم تراکنش بالایی دارند استفاده می کنند. این نرم افزار سبب پوشش دهی نیازهای مختلف فروشگاه در اصناف مختلف و راهکارهای مناسب و خوبی را برای مدیریت بهتر حساب ها ارائه می کند.
نرم افزار حسابداری تولیدی و کارگاهی: این نرم افزار مخصوص تولیدکنندگانی است که با فرآیندهای پیچیده و سختی چون محاسبه بهای تمام، چاپ و تولید بارکد، انبارگردانی و موارد دیگر رو به رو می شوند.
نرم افزار حسابداری صنفی: این نوع نرم افزار مخصوص اصناف مختلفی چون رستوران ها، بنگاه های املاکی، فروشندگان قطعات و لوازم یدکی، فروشندگان لوازم آرایشی، کتاب فروشی ها و اصناف دیگری می باشد. این نرم افزار تمامی راه ها و خدمات رسیدگی به نیازهای اصناف مختلف را دارا می باشد.
تمامی نرم افزارهایی که در بالا به آن ها اشاره کردیم دارای ویژگی های خاصی است و تفاوت این ویژگی های باعث شده که قیمت آن ها نیز از یکدیگر فرق می کند.
نرم افزار حسابداری تحت وب چیست؟ با پیشرفت علم و فناوری و قابلیت متصل شدن همگان به اینترنت، شرکت های نرم افزاری اقدام به تولید نرم افزارهای حسابداری تحت وب یا آنلاین کرده اد که در اصطلاح از آن ها با نرم افزار حسابداری ابری یاد می کنند. این جدید ترین روشی است که ایجاد شده و در کوتاه ترین زمان نظر طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است. هزینه مربوط به استفاده از نرم افزارهای حسابداری آنلاین مربوط به اشتراک و بسته های اینترنتی خریداری شده در هر ماه می باشد. استفاده از این نرم افزارها بهترین و با صرفه ترین روش ها برای مدیریت کسب و کارها می باشد. این نرم افزارها دارای پشتیبانی آنلاین و از امنیت بالایی برخوردار هستند.
کلام آخر
در این مقاله به بررسی کاربردها و مزایای نرم افزار حسابداری چیست پرداختیم و دریافتیم متخصصان بر اساس نیازهای مشاغل مختلف نرم افزارهای حسابداری را طراحی و توزیع کرده اند. نرم افزارهای حسابداری دارای مزایا و ویژگی های خاصی می باشند. مدیران از طریق نرم افزارهای حسابداری می توانند کسب و کار خود را توسعه و گسترش دهند. برای مشاوره و اطلاعات بیشتر می توانید به سایت حسابدارا مراجعه کنید.
### پایان خبر رسمی