اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 140106156401819561

طراحی و ساخت انواع تابلو برق بالابر و تابلو برق آسانسور در ایران

کد: 140106156401819561

https://bit.ly/3cPljE7

، تهران , (اخبار رسمی): یکی از مهم ترین عناصری که در مدار های الکتریکی قرار دارد فریم تابلو برق بالابر است که انواع آن مختلف است.

طراحی و ساخت انواع تابلو برق بالابر و تابلو برق آسانسور در ایران
طراحی و ساخت انواع تابلو برق بالابر و تابلو برق آسانسور در ایران

به طور کلی تابلو برق آسانسور ها در یک دسته بندی به دو بخش تقسیم می شود. یک نوع از تابلو فرمان ها با نام دو سرعته یا AC2 و نوع دیگر آن با نام تک سرعته یا  3vf شناخته می شود.

ساخت تابلو برق بالابر

یکی از مهم ترین عناصری که در مدار های الکتریکی قرار دارد فریم تابلو برق بالابر است که انواع آن مختلف است. لوازم الکتریکی برقی مانند کنتاکتور، کلید ها و بدنه در فریم تابلو برق مورد استفاده قرار می گیرد. بالابر وسیله ای است که متصدی به کمک آن می تواند مصالحی را بالا و پایین هدایت کند. برقی که درون این بالابر ها وجود دارد به وسیله اپراتور دستور می گیرد و کار را انجام می دهد. برق ها داستان های پیچیده ای دارند که شما با توجه به تخصص و مهارت هایی که دارید می تواند آن هارا از هم جدا کنید و یا برای خود با توجه به نیاز تهیه کنید.

فریم تابلو برق کامپوزیت بتنی

برای محافظت از تجهیزات برق و الکترونیکی در برابر انسان، باران و همچنین ضربه محفظه هایی ساخته شده است در جنس های متفاوت از جمله فلزی، بتنی، چوبی و کامپوزیت که به آنان فریم تابلو برق گفته می شود. لازم به ذکر است بدانید که تابلو برق بالابر بسته به ولتاژ و فشار و همچنین محل نصب دارای انواع متفاوتی هستند. تابلو برق های ساخته شده از جنس فلز هم یکی از متدوال ترین نوع از این محصول می باشند که بنا بر قابلیت شکل پذیری راحتی که دارند از قیمت کمتری هم برخوردار هستند. فریم تابلو برق کامپوزیت چوبی از نوع فریم هایی هستند که مقاومت بالایی در برابر رطوبت و همچنین آب دارند.

ساخت تابلو برق آسانسور

تابلو برق آسانسور از بخش های الکتریکی مهم محسوب می شود. این قطعه گاه به عنوان برد اصلی آسانسور نیز شناخته می شود. تابلو برق آسانسور در موتورخانه قرار می گیرد. این تابلو نوعی پردازنده و یا مرکز پردازشی برای آسانسور محسوب می شود.

یکی از وظایف مهم تابلو فرمان آسانسور کنترل سرعت موتور آسانسور است. در واقع زمانی که دور موتور کنترل شود، سبب نرم پیش رفتن حرکت شده و از رسیدن شوک های ناگهانی به کابین جلوگیری می شود. مورد بعدی کنترل جهت حرکت است. در واقع برد آسانسور تعیین می کند که حرکت کابین باید به سمت بالا یا پایین باشد. دکمه های داخلی و بیرونی آسانسور پیام کاربر را به تابلو برق آسانسور ارسال می کنند و پردازش توسط تابلو فرمان صورت می گیرد. البته این برد کنترل سایر تجهیزات را نیز برعهده دارد. برخی از تجهیزات شامل در کابین، سوئیچ ها، ترمز ها و ... به واسطه تابلو فرمان هدایت می شوند. این برد حفاظت الکتریکی از تجهیزات و همینطور تشخیص لحظه به لحظه موقعیت کابین را نیز برعهده دارد.

انواع تابلو برق آسانسور

به طور کلی تابلو برق آسانسور ها در یک دسته بندی به دو بخش تقسیم می شود. یک نوع از تابلو فرمان ها با نام دو سرعته یا AC2 و نوع دیگر آن با نام تک سرعته یا  3vf شناخته می شود. هر دو تابلو فرمان ذکر شده دارای مزایای و ویژگی هایی هستند که آن ها را نسبت به یکدیگر برتر می سازد.

تابلو فرمان دو سرعته (AC2)

همان طور که از نام این تابلو فرمان پیداست، در ساختار این مدل از تابلو ها از موتور های خاصی استفاده شده که با استفاده از دو سرعت قادر به حرکت هستند. در واقع ساختار موتور های این مدل از تابلو فرمان ها دارای دو سیم پیچ می باشد. نحوه کارکرد این مدل از آسانسور ها بدین شکل بوده که در ابتدا در حالت ساکن با دور تند خود شروع به حرکت می کنند. پس از راه اندازی با دور تند به سرعت موردنظر رسیده و پس از رسیدن به طبقه موردنظر سرعت آسانسور کاهش می یابد و در حین رسیدن به آن طبقه، سرعت صفر می شود.

تابلو فرمان تک سرعته

تابلو فرمان آسانسور تک سرعته یا درایور دار نیز یکی از معروف ترین و محبوب ترین تابلو فرمان های موجود در بازار ها شناخته می شود. این مدل از تابلو فرمان ها به دلیل ساختار منحصر به فرد خود دارای طرفداران بیشتری می باشد. در واقع تابلو های  فرمان آسانسور تک سرعته مجهز به درایور های الکتریکی بوده که به موتور ها امکان تغییر سرعت و گشتاور را می دهد.

در این مدل از آسانسور ها حرکت آسانسور ها به صورت ناگهانی انجام نشده و اصطلاحا نرم است. برد تابلو فرمان آسانسور تک سرعته دارای ساختار بهتر و ایده آل تری نیز می باشد. در درایور های به کار رفته در تابلو فرمان ها، شرایط به گونه ای تنظیم شده که با تنظیم فرکانس و ولتاژ سرعت موتور به صورت ناگهانی از سرعت صفر به سرعت نامی نرسد. این مسئله باعث می شود تا تکان های بیش از حد کابین به کمترین میزان ممکن برسد.

انواع فرمان آسانسور

تابلو فرمان آسانسور مدل های متنوعی دارد و هر یک مشخصات و عملکرد خاص خود را دارند.

تابلو فرمان دو سرعته

یکی از مشهورترین مدل های تابلو فرمان آسانسور، معروف به دو سرعته با نماد SPD2 است. در واقع سیستم این آسانسورها به صورتی است که می توانند با دو سرعت فعالیت کنند. موتور این آسانسور ها شامل دو عدد سیم پیچ است. همینطور حرکت آنها در دو سرعت اجرا می شود. شرایط کار به این صورت است که در آغاز حرکت، موتور با دور تند آغاز می کند و سپس به سرعت استاندارد می رسد. برای حرکت بین طبقات سرعتی برابر با یک متر بر ثانیه در نظر گرفته می شود. این سرعت استاندارد است. زمان رسیدن به طبقه مورد نظر سرعت کاهش می یابد و به مرحله ایست می رسد. در نهایت سرعت صفر می شود. تغییر سرعت در سه مرحله به صورت ناگهانی و مقطعی صورت می گیرد.

تابلو فرمان درایودار

تابلو برق آسانسور مدل تری وی اف یا درایودار نیز وجود دارد که سبک مورد نظر خود را اجرا می کند. این مدل از تابلو فرمان بیشتر از مدل دو سرعته طرفدار دارد. این تابلو فرمان مجهز به دستگاه درایو الکتریکی است. در واقع این درایو می تواند به موتور قابلیتی برای تغییر سرعت و گشتاور دهد. اینورتر آسانسور این عمل را با تغییر سطح و کنترل ولتاژ و همینطور فرکانس انجام می دهد. در نهایت عملکرد به صورت ناگهانی صورت نمی گیرد. یعنی حرکت آسانسور نرم است. در این مدل از آسانسورها سرعت موتور یکباره به صفر نمی رسد. حرکت با دور آهسته آغاز می شود و زمانی که ولتاژ بیشتر می شود در نهایت به سرعت نامی نزدیک می شود. این رویکرد سبب می شود که تکان های کابین به حداقل برسد.

بهترین تابلو برق آسانسور

اگر به دنبال بهترین تابلو فرمان آسانسور هستید باید تفاوت بین بردهای آسانسور را بدانید. در مدل های دو سرعت موضوع مهمی مثل انتقال شوک به کابین دیده می شود. این موضوع برای مسافران کمی آزاردهنده است. روند تغییر سرعت نیز در این تابلو فرمان ها به صورت ناگهانی بوده و جریان مورد نظر چند برابر جریان نامی است.

مدل های درایودار با استهلاک کمتری روبرو هستند. برق کمتری مصرف می کنند. آسیب کمتری متوجه موتور می شود.

کوروش صنعت با بهره مندی از تلاش متخصصین خود به تولید و فروش انواع تابلو فرمان آسانسور می پردازد و  محصولات خود را از روش های متنوعی به مردم ارائه می دهد. این شرکت در تلاش است تا با به کار گیری بهترین قطعات به تولید بهترین تابلو برق آسانسور یا همان تابلو فرمان بپردازد. 

تقسیم بندی تابلو فرمان آسانسور از دیدگاه دیگر

  • تابلو های فرمان آسانسور هیدرولیک
  • تابلو های فرمان آسانسور گیرلس
  • تابلو های فرمان آسانسور گیربکس
     

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

کوروش صنعت

کوروش صنعت با دانش علمی و تجارب فنی، به کمک اغلب صنایع رفته و توانسته رزومه کاری پرباری را به همراه داشته باشد. متخصصین این مجموعه، اغلب پروژه ها را در کوتاه ترین زمان ممکن به اتمام رسانده و به مشتری تحویل می دهند. خدماتی که این مجموعه ارائه می دهد، عبارتند از: ساخت تابلوهای توزیع ( تا قدرت 2500AMPER ) ساخت تابلوهای کنترل ( فرمان ) ساخت تابلوهای اصلاح ضریب یا بانک خازن ( جهت تصحیح COSQ ) برای کم کردن هزینه برق مصرفی ساخت تابلوهای استارتر( اینورتری، ستاره مثلث، چپ گرد، راست گرد، و… ) ساخت تابلوهای صفحه متحرک و ایستاده ( طرح ریتال، تمام پیچ و مهره وبارانی با حفاظت IP65 ) با پوشش رنگ کوره و الکترواستاتیک ساخت المنت و ترموکوبل های صنعتی ساخت بالابرهای هیدرولیک جهت کارگاههای صنعتی ومغازه ای در چند توقف تابلوهای راه اندازی موتور ( اینورتر، سافت استارتر) تابلوهای دیزل ژنراتور

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

صنعت و تولید