اطلاعات تماس
  • ۰۲۱۸۸۶*****
[نمایش اطلاعات]
کد: 140106196414719362

درمان دیابت با عمل اسلیو

آیا درمان دیابت با عمل جراحی اسلیو امکانپدیر است؟

کد: 140106196414719362

https://bit.ly/3qwtiZY

، تهران , (اخبار رسمی): طبق تحقیقات بدست آمده توسط دکتر ناصر یاهو متخصص و جراح چاقی و زیبایی در بیماری دیابت یا مرض قند، میزان ترشح انسولین در بدن بسیار کم است و نمی‌تواند قند خون را در سطح طبیعی نگه دارد‌. انسولین توسط قسمتی از غده لوزالمعده ساخته شده و وارد جریان خون می‌شود.

آیا درمان دیابت با عمل جراحی اسلیو امکانپدیر است؟
درمان دیابت با عمل اسلیو

در دیابت نوع یک که معمولا کودکان، نوجوان و جوانان زیر سی سال به آن مبتلا میشوند، بیماری در اثر تخریب سلول های تولید کننده انسولین به وجود می‌آید. افراد مبتلا به دیابت نوع یک غالبا لاغر اند.

طبق تحقیقات بدست آمده توسط دکتر ناصر یاهو متخصص و جراح چاقی و زیبایی در بیماری دیابت یا مرض قند میزان ترشح انسولین در بدن بسیار کم است و نمی‌تواند قند خون را در سطح طبیعی نگه دارد‌. انسولین توسط قسمتی از غده لوزالمعده ساخته شده و وارد جریان خون می‌شود. نقش این ماده که در بدن همه افراد عادی تولید میشود، سوخت و ساز قندها و مواد نشاسته ای است.

بنابراین این ماده نقش بسزایی در تنظیم قند خون دارد و در صورت کاهش مقدار آن، قند خون افزایش می یابد. کاهش انسولین ممکن است ناشی از کاهش ترشح آن از لوزالمعده باشد یا اینکه اثربخشی آن در بدن کاهش یابد. به هرحال نبود انسولین کافی در بدن و عدم کنترل قند خون ممکن است اثرات جبران ناپذیری بر قسمت های مختلف بدن بگذارد.

در دیابت نوع یک که معمولا کودکان، نوجوان و جوانان زیر سی سال به آن مبتلا میشوند، بیماری در اثر تخریب سلول های تولید کننده انسولین به وجود می آید. افراد مبتلا به دیابت نوع یک غالبا لاغر بوده و علائم آشکاری مانند دفع زیاد ادرار و کاهش وزن دارند. این افراد برای تنظیم قند خون خود نیاز به تزریق انسولین دارند.

اما دیابت نوع دو که معمولا افراد مسن تر را درگیر می‌کند، به دلیل کاهش ترشح انسولین و یا کاهش اثر آن ایجاد میشود‌. این افراد معمولا دارای اضافه وزن هستند و ممکن است هیچ علامت آشکاری از خود نشان ندهند.بنابراین اگر درمان دیابت با اسلیو معده میسر باشد به یکی از مهم ترین دستاوردهای پزشکی عصر حاضر دست یافته ایم. 

علائم دیابت کدام است؟

با افزایش قند خون علائم بیماری دیابت آشکار می‌شوند. این علائم ممکن است در ابتدا خفیف و ملایم باشند و تشخیص بیماری دشوار باشد. از علائم مشترک در انواع دیابت می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • احساس گرسنگی و تشنگی شدید
  • احساس خستگی شدید
  • تاری دید
  • تکرر ادرار
  • درمان نشدن زخم ها

علاوه بر این علائم، زنان مبتلا به دیابت ممکن است علائمی چون :

  • خارش پوست
  • خشکی پوست
  • عفونت های پوستی
  • عفونت مجاری ادرار
  • را نیز داشته باشند‌.
  • علائم دیابت در مردان

در مردان نیز علائم بیماری ممکن است با موارد زیر همراه باشد:

  • اختلال در نعوذ
  • کاهش میل جنسی
  • ضعف عضلانی

علائم عمومی دیابت نوع یک

در دیابت نوع یک علاوه بر علائم عمومی دیابت نیز اتفاق می افتد‌:

  • کاهش وزن ناخواسته
  •  تغییرات در خلق و خو

علائم عمومی دیابت نوع دو

در دیابت نوع دو هم علاوه بر علائم عمومی دیابت، شاهد بهبودی آرام زخم ها خواهیم بود که باعث ایجاد عفونت میشوند‌. دلیل بهبود نیافتن زخم ها، افزایش سطح گلوکز در داخل بدن است.

اما دیابت بارداری علائم مشخصی ندارد و معمولا توسط آزمون قندخون که در هفته های ۲۴ تا ۲۸ بارداری صورت میگیرد، مشخص می‌شود. زنان باردار مبتلا به این بیماری، ممکن است به ندرت احساس تشنگی و تکرر ادرار را تجربه کنند.

در صورت مشاهده علائم این بیماری در خودتان و یا افراد خانواده خود میتوانید به یک پزشک متخصص غدد و متابولیسم مراجعه کنید.

خطرات دیابت نوع دو

اگر قندخون به طور ناگهانی تغییر کند ممکن است باعث کاهش سطح هوشیاری، سرگیجه، سردرد، حالت تهوع و استفراغ و زمین خوردگی شود. بنابراین باید در مصرف به موقع داروهای انسولین دقت کافی داشته باشید. ابتلای طولانی مدت به دیابت نوع دو، خطر ابتلا به سایر بیماری ها را افزایش می دهد‌.

خطراتی که فرد مبتلا به دیابت را تهدید می کنند، عبارتند از:

● ابتلا به فشار خون: این افراد با مشکل فشار خون بالا روبه رو هستند.
● ابتلا به بیماری قلبی-عروقی: عدم کنترل قند خون سبب آسیب به عروق شده و با افزایش کلسترول خون ممکن است باعث ایجاد سکته قلبی شود.
● سکته مغزی: افراد مبتلا به بیماری دیابت بیشتر از سایر افراد در معرض ایجاد لخته خونی و سکته مغزی قرار دارند.
● مشکلات بینایی: دیابت نوع دو به مرور زمان باعث آسیب به رگ های خونی چشم می‌شود و ابتلا به انواع بیماری های چشمی را به دنبال دارد.
● ایجاد زخم در پا: دیابت نوع دو سبب اختلال در گردش خون می‌شود که باعث ایجاد زخم در پا ها می‌گردد. در صورتی که زخم در پاها عفونت کند، حتی ممکن است منجر به قطع شدن پا شود.
● مشکلات اعصاب: بیماری دیابت به مرور زمان باعث آسیب به اعصاب نوروپاتی می‌شود. اعصاب نوروپاتی می‌تواند دستها و پاها را تحت تاثیر قرار دهد و در مواردی حتی فرد قادر به راه رفتن نخواهد بود.
● افسردگی: طبق تحقیقات انجام شده افراد مبتلا به دیابت بیشتر در خطر ابتلا به افسردگی قرار دارند‌ .
● احتمال آسیب کلیوی: عدم کنترل قند خون، عملکرد کلیه ها را مختل کرده و سبب ایجاد آسیب های کلیوی میشود‌.
به طور کلی دیابت نوع دو در موارد زیر ممکن است بسیار خطر آفرین باشد:
● افرادی که سن آن ها بالای ۴۵ سال است.
● افرادی که سن آن ها بالای ۳۵ سال است و به یکی از موارد زیر مبتلا هستند:

  • سابقه داشتن قندخون غیر طبیعی در آزمایشات قبل
  • چاقی
  • کم تحرک بودن
  • سابقه مبتلا شدن به بیماری دیابت بارداری( در بانوان)
  • داشتن چربی خون غیر طبیعی و تری گلیسرید بالای ۲۵۰ میلی گرم در دسی لیتر
  • مبتلا بودن به فشار خون بالای ۱۴۰/۹۰
  • سابقه بیماری های تخمدان پلی کیستیک
  •  سابقه ابتلای یکی از بستگان درجه یک به دیابت نوع دو

علل ابتلا به دیابت نوع دو

زمانی که شما غذا می‌خورید هورمون انسولین از غده لوزالمعده هورمون انسولین آزاد می‌شود که انسولین باعث کمک به انتقال گلوکز از خون به سلول های بدن می‌شود. بنابراین در صورتی که انسولین کاهش یابد یا به درستی مصرف نشود، گلوکز در خون انباشته می شود و انرژی کافی به سلول های بدن نمی رسد.

در نتیجه بدن احساس گرسنگی می کند‌. در دیابت نوع دو معمولا بدن در مصرف انسولین دچار مشکل می‌شود و لوزالمعده با فعالیت بیشتر، سعی در تولید بیشتر انسولین می کند. در نتیجه در مدت زمان طولانی سلول های لوزالمعده آسیب می‌بینند و دیگر نمی‌توانند انسولین تولید کنند. علت بروز این اختلالات به طور دقیق برای پزشکان مشخص نیست!

پس دیابت نوع ۲، به دلیل آسیب سلول های لوزالمعده یا اختلالات سلولی اتفاق می افتد. همچنین عامل دیگری که در برخی افراد باعث بروز این بیماری میشود، آزاد شدن بیش از حد گلوکز از کبد است. همچنین عوامل ژنتیکی و محیطی نیز در ایجاد این نوع دیابت تاثیر گذارند.

به عنوان مثال چاقی یک عامل ژنتیکی تاثیرگذار در مبتلا شدن به دیابت نوع ۲ است. در مواردی که بیماری ناشی از چاقی باشد، درمان دیابت با اسلیو معده امکان پذیر است. به طور کلی باید گفت که علت این نوع دیابت، می‌تواند ترکیبی از موارد گفته شده باشد.

کدام نوع جراحی برای رفع دیابت نوع دو مناسب تر است؟

به تازگی اخبار زیادی در مورد جراحی دیابت نوع دو از گوشه و کنار فضای مجازی به چشم میخورد‌. اما این اخبار چقدر صحت دارد؟ در پاسخ باید گفت که بله اگر تشخیص داده شود که دیابت شما ناشی از چاقی است، می‌توان بیماری را با استفاده از جراحی تا حد زیادی درمان کرد.

طبق تحقیقات انجام شده عمل لاغری در بیماران دیابتی سبب بهبود یا درمان این بیماری شده است. اما از بین عمل های جراحی لاغری کدام یک مناسب تر هستند؟
عمل باندینگ معده یکی از عمل های جراحی است که با انجام آن بیماران تقریبا ۴۵ تا ۶۰ درصد بهبودی کامل پیدا می کنند. عمل بای پس روده یک روش دیگر لاغری است که معمولا بیماران ۸۵ درصد بهبودی کامل را تجربه می کنند ولی این عمل کمی دشوار است. روش جراحی دیگری که در کشور ما و در کل جهان بسیار پرطرفدار است، عمل اسلیو معده میباشد.

این عمل بر اساس تحقیقات باعث بهبودی ۸۱ درصدی در بیماران مبتلا به دیابت شده و در ۶۲ درصد نیز درمان کامل دیابت به همراه دارد. با توجه به آسان‌تر بودن این عمل نسبت به عمل بای پس روده و همچنین عوارض کمتر پس از عمل، میتوان گفت بهترین روش درمان دیابت با اسلیو معده می باشد.

درمان دیابت با جراحی اسلیو معده در تهران توسط دکتر ناصر یاهو

برای درمان دیابت با اسلیو معده استفاده از جراحی، بهتر است تا زمانی که بیماری خیلی پیشرفت نکرده و هنوز در مراحل اولیه هست برای جراحی لاغری اقدام کنید. عمل اسلیو معده معمولا برای افرادی که دارای توده بدنی بیشتر از ۳۰ هستند، توصیه می‌شود.

منبع : drnaseryahoo

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

دکتر ناصر یاهو

دکتر ناصر یاهو فارغ التحصیل رشته پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی تهران و فارغ التحصیل رشته جراحی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستم و دوره لاپارسکوپی پایه را در دانشگاه علوم پزشکی ایران و دوره لاپاراسکوپی چاقی (Bariatric) را دردانشگاه علوم پزشکی تهران گذرانده ام.و همچنین دوره جراحی پلاستیک و زیبایی و ترمیمی را در بیمارستان امام حسین نزد دکتر جمالی و دکتر حسینیان آموخته ام. همچنین دارای ۲۷ سال سابقه در زمینه های نام برده می باشم.

اطلاعات تماس
  • ۰۲۱۸۸۶*****
[نمایش اطلاعات]