، تهران , (اخبار رسمی): ر قرن نوزدهم، با پیشرفت تکنولوژی، ساخت مقاطع توخالی فلزی نیز امکان پذیر شد. اولین مقاطع توخالی فلزی در سال 1886 توسط برادران مانیسمن در آلمان ساخته شد. این مقاطع از ورق های فولادی رولی ساخته می شدند و دارای استحکام و دوام بالایی بودند.
بررسی انواع پروفیل
در ادامه این نوشتار، نکات مهمی را درباره انواع پروفیل بررسی میکنیم تا بتوانید بهترین خرید را داشته باشید:
بررسی تاریخچه پروفیل
در قرن نوزدهم، با پیشرفت تکنولوژی، ساخت مقاطع توخالی فلزی نیز امکان پذیر شد. اولین مقاطع توخالی فلزی در سال 1886 توسط برادران مانیسمن در آلمان ساخته شد. این مقاطع از ورق های فولادی رولی ساخته می شدند و دارای استحکام و دوام بالایی بودند.
مقاطع توخالی فلزی به سرعت در صنایع مختلف مورد استفاده قرار گرفتند. این مقاطع به دلیل ویژگی های منحصر به فرد خود، مزایای زیادی نسبت به مقاطع توپر داشتند. پلی که در سال 1890 در اسکاتلند با طول در حدود 521 متر ساخته شد، یکی از اولین پل هایی بود که از مقاطع توخالی استفاده شده است.
پس از جنگ جهانی دوم، به تدریج پروفیلی تولید شد که به راحتی توسط دستگاه جوش، بهم متصل میشد و کم کم مقاطع توخالی با توجه به نیاز صنایع مختلف، تولید شدند.
پروفیل نبشی یکی از پرکاربردترین انواع پروفیل است. این پروفیل دارای مقطعی نبشی و از دو ضلع موازی و یک ضلع عمود بر آنها تولید شده است و برای تولید دربهای بزرگ استفاده میشود. پروفیلها به دلیل شکل ظاهری خود به دو نوع باز و بسته تقسیم میشود، از انواع پروفیل باز میتوان به تیرآهن، تسمه، میلگرد، ناودانی، چهارپهلو و نبشی اشاره کرد، پروفیل UPVC، درب و پنجره، لوله و قوطی نیز از نوع پروفیل بسته هستند.
کارخانههای تولید کننده پروفیل
در پایان این نوشتار از آهن ملت به بیان بهترین کارخانههای تولید پروفیل اشاره میکنیم:
شرکت نورد لوله یاران
شرکت پروفیل نیکان اصفهان
صنایع فولاد هیربد زرندیه
شرکت پروفیل صابری
شرکت صنعتی شرق تهران
سخن نهایی
در این نوشتار از آهن ملت اطلاعات کاملی را درباره انواع پروفیل و روش تولید و ویژگیهای آن بیان کردیم تا بتوانید بهترین تصمیم را در هنگام خرید بگیرید.
همچنین میتوانید بهترین نوع پروفیل را با بهترین کیفیت، از آهن ملت خریداری کنید، در صورت نیاز به دریافت مشاوره قبل از خرید و همینطور خرید اعتباری، با کارشناسان ما در تماس باشید.
https://ahanmelat.com/product/%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%81%DB%8C%D9%84/%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%81%DB%8C%D9%84-%D8%B3%D8%A8%DA%A9/
سوالات متداول
1. پروفیلها از چه موادی ساخته میشوند؟
پروفیلها معمولاً از فولاد ساخته میشوند. فولاد مادهای با استحکام و مقاومت بالا است و برای ساخت پروفیلها مناسب است. همچنین، پروفیلهایی از جنس آلومینیوم، مس، روی و سایر فلزات نیز تولید میشوند.
2. پروفیلها چگونه قیمتگذاری میشوند؟
قیمت پروفیلها به عوامل مختلفی بستگی دارد که از جمله آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد: نوع و ابعاد پروفیل، جنس و پروفیل.
3. پروفیلهای ساختمانی چه ویژگیهایی دارند؟
استحکام و مقاومت بالا، وزن سبک، قابلیت شکلپذیری بالا
4. مزایا و معایب تولید پروفیل به روش مستقیم
5. در روش مستقیم، میتوان پروفیل را با دقت و کیفیت بالا تولید کرد، همچنین قابلیت تولید پروفیل در شکل و ابعاد مختلف نیز با این روش امکانپذیر است.
6. از معایب این روش نیز میتوان به هزینه بالای تولید، نیاز به دستگاههای پیشرفته و سرعت کم تولید اشاره کرد.
مزایا و معایب تولید پروفیل به روش مستقیم
در روش مستقیم، میتوان پروفیل را با دقت و کیفیت بالا تولید کرد، همچنین قابلیت تولید پروفیل در شکل و ابعاد مختلف نیز با این روش امکانپذیر است.
از معایب این روش نیز میتوان به هزینه بالای تولید، نیاز به دستگاههای پیشرفته و سرعت کم تولید اشاره کرد.
مزایا و معایب تولید پروفیل به روش غیر مستقیم
ممکن است که برخی از کارخانههای تولیدی، روش غیرمستقیم را برای تولید پروفیل ترجیح دهند که دارای مزایا و معایب زیر است:
### پایان خبر رسمی