اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 140310198267218442
در دسترس نیست

دانستنی های مهم در باره بالابر هیدرولیک

کد: 140310198267218442

، (اخبار رسمی): آشنایی با نحوه کار بالابر هیدرولیکی و تفاوت ـن با سایر بالابر ها و همچنین بررسی مزایا و معایب بالابر هیدرولیکی در این مقاله دنبال می شود.

دانستنی های مهم در باره بالابر هیدرولیک
دانستنی های مهم در باره بالابر هیدرولیک

آشنایی با نحوه کار بالابر هیدرولیکی و تفاوت آن با سایر بالابر ها و همچنین بررسی مزایا و معایب بالابر هیدرولیکی در این مقاله دنبال می شود.

آشنایی با بالابر هیدرولیک یکی از بزرگترین اختراعات قرن نوزدهم باید بالابر باشد. امروز، پیدا کردن یک ساختمان چند طبقه بدون بالابر یا آسانسور سخت است. و به یک دلیل خوب! آسانسور امکان ساخت و ساز و عدم خروج را فراهم کرده است. آشنایی با نحوه کار بالابر هیدرولیکی و تفاوت ـن با سایر بالابر ها و همچنین بررسی مزایا و معایب بالابر هیدرولیکی در این مقاله دنبال می شود.

بالابر ها حتی در دوران پیش از صنعت نیز مورد استفاده قرار می گرفتند. آسانسورهایی که امروزه از آنها استفاده می کنیم، با همتایان ناامن قبلی خود فاصله زیادی دارند. با این حال، اصول اساسی آسانسور نسبتاً بدون تغییر باقی مانده است.

سه نوع آسانسور اصلی وجود دارد: بالابر هیدرولیک، بالابر کششی الکتریکی و آسانسور بدون اتاق. در حالی که هر یک از این نوع بالابرها مزایا و معایب خاص خود را دارند، آسانسور هیدرولیک رایج ترین مورد استفاده در جامعه مدرن است.

این پست مزایا و معایب بالابر هیدرولیک را بررسی خواهد کرد.

مزایا و معایب بالابرهای هیدرولیک سیستم هیدرولیک بر اساس اصل پاسکال در انتقال فشار سیال است. اساساً از فشرده سازی سیالات برای تولید کنترل و قدرت استفاده می شود.

نحوه عملکرد آن به این صورت است: مکانیسم بالابر هیدرولیک از یک پمپ برقی استفاده می کند که سیال تحت فشار را به یک سیستم بالابر جک فشار می دهد. پیستون ها درون یک سیلندر در پایه آسانسور و سپس کابین آسانسور را بالا و پایین می کنند.

مزایای بالابر هیدرولیک همانطور که اشاره کردیم آسانسور هیدرولیک یکی از پرکاربردترین بالابرها می باشد. بالابرهای هیدرولیک:

  • نسبت به سایر انواع آسانسور هزینه نصب کمتری دارند. اشغال فضای کمتری در ساختمان، تقریباً 10٪ مساحت کمتری برای شفت آسانسور نسبت به سایر وسایل بالابرنده نیاز دارد. نیازی به ماشین آلات مجزا ندارید. به طور مشابه، الزامات ساختاری سربار مورد نیاز نیست. دیوارهای باربر بیشترین بار بار آسانسور را تحمل می کنند. می تواند استفاده از اتاق ماشین از راه دور را در خود جای دهد. با وجود محبوبیت و مزایای سیستم های هیدرولیک، چند اشکال وجود دارد.

معایب بالابرهای هیدرولیک چیست؟ برخی از معایب بالابر هیدرولیک وجود دارد، از جمله:

  • سرعت بلند کردن نسبتاً آهسته یک بالابر هیدرولیک نمی تواند سریعتر از 150 فوت در دقیقه حرکت کند. روغن در سیستم پیستون می تواند نسبتاً سریع بیش از حد گرم شود، بنابراین کنترل دمای کارآمد مهم است. وقتی روغن هیدرولیک در اثر استفاده بیش از حد گرم می شود، بوی نامطبوعی از خود متصاعد می کند. روغن هیدرولیک می تواند از سیستم پمپاژ خارج شده و در پایه آسانسور به زمین نشت کند. این می تواند منجر به آلودگی خاک یا آلودگی آب های زیرزمینی شود. آسانسورهای هیدرولیک نسبت به سایر سیستم های آسانسور کمی پر سر و صداتر هستند. با وجود این اشکالات جزئی، آسانسورهای هیدرولیک امروزه هنوز در بسیاری از ساختمان های تجاری استفاده می شوند.

تفاوت بین بالابرهای هیدرولیک و مکانیکی چندین تفاوت بین بالابر مکانیکی و هیدرولیک وجود دارد:

  • بالابرهای مکانیکی برای استفاده نامحدود طراحی شده اند. بالابرهای هیدرولیک چرخه های محدودی در هر ساعت و در روز دارند. اگرچه آسانسورهای هیدرولیک معمولاً ارزانتر از بالابرهای مکانیکی هستند، اما نسبت به VRC مکانیکی به تعمیر و نگهداری مداوم بیشتری نیاز دارند. بالابرهای مکانیکی دارای یک خیز عمودی نامحدود برای جابجایی بالابر در سطوح چند طبقه هستند. بالابرهای هیدرولیک افزایش ارتفاع محدودی دارند و اغلب به کاربردهای 2 سطحی محدود می شوند. بالابرهای مکانیکی می توانند ظرفیت بار تقریبا نامحدودی را بالا ببرند در حالی که ظرفیت بار بالابر هیدرولیک معمولاً 6000 پوند است.

ویژگی های ایمنی بالابر هیدرولیک بالابرهای هیدرولیک PFlow دارای طیف گسترده ای از ویژگی های ایمنی استاندارد و اختیاری مانند:

  • محفظه کالسکه و دروازه ایمنی با مکانیزم قفل داخلی مطابقت با استانداردهای ایمنی ASME B20.1 فیوزهای سرعتی که از فرود کنترل نشده در صورت پارگی شلنگ جلوگیری می کنند. در صورت قطع برق بالابر، شیرهای چک، کالسکه را در جای خود نگه می دارند

تعمیر و نگهداری آسانسور هیدرولیک تعمیر و نگهداری که باید در بالابر هیدرولیک خود انجام دهید به مدل و پیکربندی بستگی دارد. تعمیر و نگهداری اولیه شامل بازرسی های ایمنی بصری ماهانه و تعویض سیال هیدرولیک بر اساس نیاز است

فیلتر روغن و روغن هیدرولیک فقط یک بار در سال نیاز به تعویض دارند. اتصالات و شیلنگ ها هر پنج سال یکبار نیاز به تعویض دارند. درباره تعمیر و نگهداری پیشگیرانه بالابر هیدرولیک در پایگاه دانش ما بیشتر بخوانید.

مهم نیست که چقدر ساده یا پیچیده نیازهای بلند کردن مواد دارید، آتیه بالابر می تواند راه حلی برای کسب و کار شما طراحی کند. آتیه بالابر با سال‌ها موفقیت در صنعت، ما در طراحی و ساخت بالابرهای هیدرولیک، بالابرهای عمودی مکانیکی و راه‌حل‌های حمل مواد کاملاً خودکار برای طیف گسترده‌ای از صنایع تخصص داریم.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

صنعت و تولید