اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950609105795735

حمایت ایران و پاکستان ازطرحهای تحقیقاتی

کد: 13950609105795735

http://goo.gl/RDEgBu

، تهران , (اخبار رسمی): حسین سالار آملی،‌ قائم مقام وزیرعلوم در امور بین الملل و محمد اشرف،‌ رئیس بنیاد علم پاکستان بر حمایت مشترک ایران و پاکستان از طرح های مشترک تحقیقاتی تاکید کردند.

حمایت ایران و پاکستان ازطرحهای تحقیقاتی

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت علوم ، قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل در دیدار با رئیس بنیاد علم پاکستان گفت: گسترش همکاری های علمی با پاکستان برای ایران، مهم بوده و مورد تاکید ماست.
رئیس مرکز همکاری های علمی بین المللی وزارت علوم با اشاره به تفاهم نامه کمیته مشترک دو کشور افزود: اولویت های ما در همکاری علمی با پاکستان شامل همکاری دو جانبه و تبادل دانشجو برای دوره های کوتاه و بلند مدت و همچنین اعطای بورس، همکاری چندجانبه در چارچوب CBM آموزش پروسه استانبول به گونه ای که با مشارکت دیگر کشورهای عضو پروسه همراه باشد، تعریف 8 طرح مشترک تحقیقاتی و حمایت مالی هر کشور از این طرح ها به میزان 40 هزار یورو و همکاری ایران و پاکستان در قالب دانشگاه D8 می باشد.
 اشرف رئیس پاکستانی کمیته مشترک علمی، آموزشی و فناوری ایران و پاکستان ضمن ابراز تشکر از انجام این دیدار گفت: اجرایی ساختن مفاد همکاری یادداشت تفاهم کمیته مشترک ایران و پاکستان که در خرداد ماه سال جاری در اسلام آباد برگزار شد، مورد تاکید ما نیز می باشد.
 وی با استقبال از پیشنهادی های دکتر سالار آملی بر موافقت خود با عملیاتی ساختن موارد پیشنهادی در اسرع وقت تاکید کرد.
 اشرف که برای شرکت در کنفرانس بیولوژی دانشگاه تبریز به ایران سفر کرده بود، علاوه بر ملاقات با رئیس مرکز همکاری های علمی بین المللی وزارت علوم با رئیس بنیاد ملی علم ایران نیز دیدار کرده و از دانشگاه های سیستان و بلوچستان، گیلان و صنعتی اصفهان بازدید خواهد کرد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

لازم است در هر زمان تحلیل دقیق و صحیحى از وضعیت و جایگاه تاریخى آموزش عالى داشته باشیم. این علم و آگاهى به دلیل اینکه براى تعیین نحوه و خط مشى حرکت آتى این بخش ضرورى است، موجب وحدت نظر و تحلیل همگان با دست‏اندرکاران آموزش عالى کشور مى‏شود. ما براى سهولت، تاریخ آموزش عالى ایران را به سه دوره باستانى، میانى و اخیر یا معاصر تقسیم نموده‏ایم. بر مبناى اطلاعات در دست، در زمان داریوش، مدرسه پزشکى «سائیسم» جهت تربیت طبیب با کتابخانه‏اى معتبر دایر بوده است. مجمع علمى همدان نیز در آن زمان با 100 نفر عالم و دانشمند به فعالیت مشغول بوده است. علاوه بر اینها از فرهنگستان اردشیر نیز در شهر سارد ذکر به میان آمده است. مدارس دوره ساسانى مثل ریواردشیر به انتقال معارف آن عصر و تربیت دانشمند مشغول بوده‏اند. شاخص‏ترین سابقه آموزشى موجود و در دسترس در دوران باستانى را مى‏توان تشکیل و تأسیس مدرسه «جندى شاپور» در شرق محل فعلى شوش توصیف نمود. این مدرسه که 500 سال عمر کرده، پایدارترین مدرسه عالى در تاریخ ایران بوده است.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

علم و آموزش