اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13951015214536110

مه‌آبادی مطرح کرد

بهره‌برداری از۸۰۰ میلیاردتومان طرح فرودگاهی

کد: 13951015214536110

https://goo.gl/2ZNELP

، تهران , (اخبار رسمی): مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با اعلام بهره‌برداری از طرح‌های مهم فرودگاهی در آستانه نوروز ۹۶ گفت: همزمان با ورود هواپیماهای جدید توسعه زیرساخت‌ها در فرودگاه‌های کشور کلیک خورده است، با این حال توسعه فضا د ر مهرآباد مشکل بزرگی است که حل آن نیازمند عزم ملی است.

بهره‌برداری از۸۰۰ میلیاردتومان طرح فرودگاهی

 به گزارش اخبار رسمی به قنل از روابط عمومی شرکت فرودگاه های کشور ، رحمت اله مه‌آبادی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی گفت: تا پایان سال و در آستانه نوروز ۹۶ چیزی حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ میلیارد تومان طرح‌های فرودگاهی در ابعاد مختلف مورد بهره‌برداری رسمی قرار می‌گیرد.

وی دوره حاضر را دوره تحول شگرف برای صنعت فرودگاهی خواند و گفت: در دوره خیز بلند صنعت فرودگاهی قرار گرفته‌ایم و باید تاکید نمایم که بدون در نظر گرفتن حمل ونقل هوایی اقتصاد سرعتی معنا ندارد و سرعت توسعه در کشور با حمل ونقل هوایی گره خورده است.

مه‌آبادی در پاسخ به سوالی در خصوص وضعیت فرودگاه امام طی هفته گذشته و تاخیرات پروازی در این فرودگاه با بیان اینکه اتفاق هفته گذشته در فرودگاه امام بعد از ۱۰ سال و جزو پدیده‌های نادر طبیعی بود گفت: فرودگاه حضرت امام از سامانه‌های کمک‌ناوبری بسیار خوبی برخوردار است و در این زمینه شرایط بسیار مناسبی دارد و در صورتی که نیازمند ارتقا باشد حتما رسیدگی خواهد شد.

وی همچنین در پاسخ به سوال دیگری در خصوص کمبود شدید فضا در فرودگاه مهرآباد همزمان با ورود هواپیماهای جدید به کشور گفت: هواپیماهای جدید ظرف ۱۰ سال وارد فضای کشور می‌شود و به همین تناسب با سرعت بیشتری هواپیماهای قدیمی از گردونه عملیاتی خارج می‌شوند و بدین ترتیب فضا برای پارک هواپیماهای جدید به وجود می‌آید.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ادامه داد: با این حال وضعیت در مهرآباد بسیار خاص و دشوار است و حل مشکل مهرآباد نیازمند عزم ملی و تصمیم راهبردی در کشور است.

مه‌آبادی توضیح داد: مهرآباد به تنهایی ۳۰ درصد ترافیک هوایی کشور را هندل می‌کند و این رقم دو برابر عملکرد فرودگاه امام خمینی است و اعلام می‌کنم که فرودگاه امام خمینی فرودگاهی مشترک است که تنها ۱۱ درصد از عرصه این فرودگاه برای خدمت به مردم در اختیار ما قرار دارد.

این مقام مسئول ادامه داد: برای رفع این مشکل در حال مذاکره با ارگان‌های نظامی و دفاعی هستیم تا بتوانیم از زمینه‌های بلا استفاده، استفاده نماییم.

وی خبر داد: این موضوع در حال حاضر در شورای عالی امنیت ملی کشور بررسی می‌شود.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی تاکید کرد: با این حال همزمان با ورود هواپیماهای جدید روند توسعه زیرساخت‌ها در فرودگاه‌های پرترافیک ادامه دارد.

مه‌آبادی در پاسخ به سوالی در خصوص بدهی ایرلاین‌ها به شرکت فرودگاه‌ها و مشخصا وضعیت بدهی شرکت آسمان گفت: شرکت فرودگاه‌ها هرگز دنبال گروگان‌ گرفتن برای رسیدن به خواسته‌هایش نیست. متاسفانه یکی از رفتارهای غیر بازرگانی ایرلاین‌ها عدم توجه به پرداخت بدهی‌های آن‌هاست. در حال حاضر شرکت هواپیمایی آسمان مجوزی را از مجلس برای تهاتر بدهی گرفته است. بر همین اساس ما پذیرفته‌ایم که با آسمان تهاتر داشته باشیم اما موضوع این است که این تهاتر به هزینه‌های جاری مربوط نمی‌شود و بدهی آسمان به ما به دوران قبل از آزادسازی قیمت‌ها بازمی‌گردد و هزینه‌های جاری در این تهاتر محاسبه نخواهد شد. ضمن آنکه بدهی ما به دولت زیاد نیست و در واقع شرکت فرودگاه‌ها یکی از طلب‌کاران از دولت است. با این حال پیشنهاد تهاتر با آسمان را پذیرفته‌ایم و با شرکت‌های دیگر نیز ممکن است چنین اتفاقی بیفتد.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها در خصوص آخرین وضعیت پروازهای عبوری از فراز آسمان ایران گفت: در گذشته تنها ۴۵۰ پرواز عبوری از کشور ما وجود داشت اما بعد از اتفاقات اکراین و عراق ۳۰۰ پرواز مجبور شدند از فضای ایران عبور کنند همان زمان از دفتر ایکائو به سازمان هواپیمایی تماس گرفته شد و تقاضا شد که ایران برای اداره ترافیک جهانی به ایکائو کمک کند و با پاسخ مثبت شاهد رشد ۷۰ درصدی ترافیک هوایی بودیم.

مه‌آبادی ادامه داد: این اتفاق فرصتی را برای استفاده به ما داد تا بتوانیم ضمن حفظ و افزایش پروازهای عبوری وابستگی متقایلی را بین دولت‌ها و شرکت‌های هواپیمایی خارجی در کشورمان برقرار نماییم.

وی دو طرح باز مهندسی فضای هوایی کشور و همچنین طرح مدیریت آسمان ایران‌شهر را در راستای ارتقای پروازهای عبوری دانست و گفت: باید تلاش می‌نمودیم تا از این ظرفیت برای افزایش درآمدمان نیز استفاده کنیم بر همین اساس ۷ هزار و ۵۰۰ کیلیومتر راه هوایی جدید را اضافه کردیم و در صدد رفع نقاط حادثه‌خیز برآمدیم.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ادامه داد: با این حال به مشکل بزرگی برای رفع نقاط خطرآفرین در فضا که مجرای خروجی پروازهای عبوری است مواجه شویم و این مشکل در حال حاضر رشد پروازهای عبوری را متوقف کرده است.

مه‌آبادی خبر داد: د رحال حاضر تنها حدود هزار پرواز عبوری ثبت می‌شود که این رقم تا چند ماه پیش به هزارو ۱۶۱ مورد می‌رسیم.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران

براساس معیارها و مقررات ملی و بین المللی حاکم بر استمرار خدمت رسانی مطلوب، ایمن و مطمئن در صنعت هوانوردی و حمل و نقل هوایی راهبری، مدیریت، نگهداری و توسعه فرودگاه ها،سامانه های هوانوردی کشور ومدیریت ترافیک هوایی کشور به عنوان مهمترین ارکان زیرساختی این صنعت در جمهوری اسلامی ایران بر عهده شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران است که یکی از شرکتهای اصلی وزارت راه و شهرسازی محسوب می شود.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

مسکن و ساختمان