اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 140010125615716177

آشنایی با تاریخچه سنگ الماس

کد: 140010125615716177

https://bit.ly/3sQx2rE

، تهران , (اخبار رسمی): الماس سخت ترین ماده طبیعی روی زمین شناخته می شود.در دوره هاى گوهرشناسى در آکادمى جواهرات اردوان آنوش با سنگ ها و انواع تراش هاى آن آشنا مى شوید.

تاریخچه سنگ الماس
آشنایی با تاریخچه سنگ الماس

الماس نوعی کریستال کربن شفاف و با کیفیت است و به عنوان سخت ترین ماده طبیعی روی زمین شناخته می شود.الماس ها فقط به دلیل مقاومت و سختی که دارند محبوب نیستند

الماس نوعی کریستال کربن شفاف و با کیفیت است و به عنوان سخت ترین ماده طبیعی روی زمین شناخته می شود.الماس ها فقط به دلیل مقاومت و سختی که دارند محبوب نیستند بلکه شاخص درخشانی و نسبت تراکم انتشار نورشان باعث شده که خاص شوند.


در دوره هاى گوهرشناسى در آکادمى جواهرات اردوان آنوش با سنگ ها و انواع تراش هاى آن آشنا مى شوید
کلمه Diamond از کلمه یونانی Adamas به معنی سخت و شکست ناپذیر گرفته شده است. اولین بار الماس هزاران سال پیش در هند کشف شد و از معروف ترین معادن هند، معدن گلکوندا (Gloconda)می باشد ( ایالت آندرا پرادش هند ). در واقع الماس‌های معروف کوه نور و دریای نور از همین معدن استخراج شده‌اند.


در هند باستان الماس را مظهر قدرت می دانستند و اعتقاد داشتند که این گوهر صاحبش را شکست ناپذیر می کند. اما هیچگاه قادر به تراش آن نشدند تا اینکه در سال 300 قبل از میلاد در شرق هندوستان نوعی از عملیات تراش انجام گرفت. هندی‌‌های باستان دریافته بودند که فقط با الماس می‌توان الماس را تراش زد و می توانستند الماسها را تراش سطحی دهند.


از قدیمی‌ترین‌ اشارات ثبت شده در تاریخ راجع به این سنگ قیمتی می توان به مورخ رومی پلینوس سکوندوس ( 77 سال قبل از میلاد ) اشاره کرد. الماس از سنگهای وسوسه انگیز تاریخ به شمار می رود و الماسهای تراش نخورده بر روی زره شوالیه‌ها و روی تاج پادشاهان و ملکه ها قرار می گیرد و آنرا سمبل عشق می‌دانند.


در روم باستان الماس از جایگاه ویژه‌ای برخوردار نبود چون رومی ها نمی‌دانستند آن را چگونه تراش دهند اما سختی آن را می‌ستودند و به عنوان نماد جاودانگی بر روی زره سربازان و ژنرال ها و برخی جواهرات سلطنتی به کار می بردند.


الماس دارای مصارف صنعتی و زینتی است. گر چه الماس را بیشتر به عنوان زینت بخش می‌شناسند، ولی بیش از 80 درصد آن به مصارف صنعتی می ‌رسد. میزان الماس مصرفی در صنعت از 74 درصد در سال 1934 به 89 درصد در سال 1979 فزونی گرفته است. مصارف عمده الماس در صنعت جهت برش مواد بسیار سخت نظیر فولادهای آلیاژی و کاربید تنگستن ، ساییدن ، اره کردن سنگ و بتون و حفاری‌ها بکار می‌رود.
غزاله قاسمیان
مدرس آکادمی جواهرات اردوان آنوش

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

آکادمی اردوان آنوش

آکادمی اردوان آنوش با پیشینه برگزاری چندین دوره سخنرانی و آموزش دوره های تخصصی صفر تاصد طراحی و ساخت جواهرات در دانشگاه های معتبر کشور با مدیریت مهندس اردوان آنوش در سال 1395 تأسیس گردید. اندیشه مجموعه اتصال سه نگرش مهندسی، هنر و علم مارکتینگ با رسالت فعالیت با دغدغه ارتقاء سطح دانش جواهرات با رویکرد کارآفرینی می باشد. مجموعه ما فعالیت هایی در این راستا انجام داده است همچون مصاحبه با اساتید، بزرگان صنعت و حرفه ای های این صنف، آموزش نکات ریز جواهرسازی، مقالات ترجمه شده اختصاصی که به صورت رایگان در اختیار هنرجویان در کنار مجلات جواهرات روز دنیا و پادکست های مدیریتی که همگی در وب سایت مجموعه قابل مشاهده میباشد. در راستای مأموریت کارآفرینی مجموعه، اقدام به برگزاری نمایشگاه و ایونت های تخصصی طلا و جواهرات متعددی همچون برگزاری ایونت جم در مرکز خرید جم سنتر، نمایشگاه بین المللی تهران و ایونت طراحان برتر ایران با مشارکت سرکار خانم مهلا زمانی که منجر معرفی، فروش و دیده شدن دست سازه های هنرجویان مجموعه توسط خود هنرجو برگزار گردیده است. بخشی از دستاورد های مجموعه: • برگزاری بیش از 45 ساعت سخنرانی و نشست تخصصی در حوزه طلا، جواهرات و بازار کار آن در ایران و جهان در دانشگاه های معتبری همچون الزهرا، امیرکبیر، علم و صنعت، تهران و هنر • بیش از 650 ساعت تدریس طراحی جواهرات با رایانه در دانشگاه های کشور • بیش از 900 ساعت تدریس طراحی طلا و جواهرات با همکاری آموزشگاه های معتبر کشور • تربیت بیش از 500 هنرجو در مجموعه • گفت و گوی تلویزیونی زنده به صورت اختصاصی با صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

علم و آموزش