اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 1395050772345501

تا سال 96 انجام می شود

پایان خام فروشی در 3 ماده معدنی استراتژیک

کد: 1395050772345501

http://goo.gl/XT4H5m

، تهران , (اخبار رسمی): رئیس هیات عامل ایمیدرو گفت: از نیمه نخست سال 96، خام فروشی در 3 ماده معدنی استراتژیک حذف خواهد شد.

مواد معدنی

به گزارش اخبار رسمی و به نقل از خانه معدن ایران، مهدی کرباسیان ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: با توجه به راه اندازی 4 واحد احیای مستقیم طرح های فولاد استانی تا پایان امسال و نیز تکمیل کارخانه های فرآوری سنگ آهن در معادن سنگان، پیش بینی می شود در نیمه نخست سال 96، خام فروشی سنگ آهن نخواهیم داشت و سنگ آهن های تولیدی در کارخانه های داخل به مصرف خواهد رسید.

  وی ادامه داد: موضوع دیگر اینکه در برنامه 1404، احداث کارخانه های گندله و کنسانتره پیش بینی شده و در نتیجه، کل سنگ آهن تولیدی کشور به جز سنگ آهن های با عیار بسیار پایین، مابقی سنگ اهن تولیدی در واحدهای فرآوری داخل به مصرف خواهد رسید.

رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به اینکه در سال 96، در حوزه مس نیز خام فروشی نخواهیم داشت، گفت: اکنون در این حوزه، طرح های مختلفی در بخش ذوب، تغلیظ، کنسانتره، پالایشگاه، نیروگاه و طرح های زیرساختی در حال اجراست و با بهره برداری از این طرح های فرآوری، خام فروشی در مس نخواهیم داشت.  

وی ادامه داد: امیدواریم بخش خصوصی با ورود به صنایع پایین دستی معدنی، زمینه تکمیل زنجیره ارزش افزوده را در این حوزه فراهم کند.

کرباسیان با بیان اینکه در حوزه طلا علاوه بر توسعه اکتشاف، برای فرآوری این ماده معدنی استراتژیک سرمایه گذاری خواهد شد، تصریح کرد: اکنون در منطقه طلاخیز زرشوران، فاز دوم استحصال طلا وارد مرحله فراخوان مناقصه شده است و با انتخاب پیمانکار، اجرای کارخانه 2 تنی جدید در این منطقه عملیاتی خواهد شد.

وی افزود: علاوه بر این، معادن جدید طلا شامل کوه دُم (شهرستان اردستان واقع در استان اصفهان)، معدن بزمان (استان سیستان و بلوچستان)، نیکوئیه (قزوین) و معادن طلای استان کردستان از قبیل داشکسن با ذخایر مناسب اکتشاف شده است که به دنبال سرمایه گذار برای استحصال آنها هستیم.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

خانه معدن ایران

در اواخر سال 1381 گروهی از نخبگان و متخصصان در بخش معدن که دغدغه نابسامانی اوضاع معادن و ذخائر زیرزمینی را در دل داشتند، گردهم آمدند در راستای هماهنگی و ارتقاء سطح عملیات معدنی، صنایع معدنی و تجارت جهانی مواد معدنی کشور، بند "ک" از ماده (5) قانون اتاق بازرگانی و صنایع و معادن جمهوری اسلامی ایران را تحقق بخشند و سازمانی را تحت شماره 163 در اتاق بازرگانی به ثبت برسانند موسوم به‌: خانه معدن ایران.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

صنعت و تولید