اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950623124396161

رییس کمیسیون عمران مجلس مطرح کرد

جلوگیری ازخروج ارزبا خریدهواپیمای نو

کد: 13950623124396161

http://goo.gl/iECxXf

، (اخبار رسمی): رضایی می‌گوید: توسعه صنعت هوانوردی یکی ازبدیهی‌ترین فرصت‌هایی است که برجام دراختیار کشورماگذاشته است که بایدازآن درجهت حفظ منافع وعزت کشوراستفاده کرد.عزم صهیونیست‌ها بر عقب ماندگی صنعت هوانوردی است.

جلوگیری ازخروج ارزبا خریدهواپیمای نو

به گزارش اخبار رسمی به نقل از سازمان هواپیمایی کشوری ،محمد رضا رضایی کوچی  گفت: عدم توسعه ناوگان هوایی سیاست صهیونیستی است که این روزها از سوی دشمنان پیشرفت و آبادانی کشور دنبال می‌شود.

نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه خرید هواپیماهای نو یکی از دستاوردهای تعمیق روابط اقتصادی و سیاسی با اروپا است که نباید با بی‌انصافی نسبت به آن اظهار نظر کرد، افزود: برنامه دولت و بخصوص وزارت راه و شهرسازی برای تصاحب سهم ایران از آسمان یک "اقدام ملی" و مورد حمایت مجلس است.

وی با اعلام اینکه سهم ایرلاین‌های ایرانی ازمسافران خارجی از ایران یا به ایران در دوران تحریم و به دلیل قوت گرفتن غول‌های هواپیمایی درمنطقه، به اندازه چشمگیری کاهش یافته است، گفت: امیدوار به تجهیز ناوگان هوایی کشور به هواپیماهای بیشتر در دوران پس از تحریم هستیم، طوری که بتوان به حذف این کاستی‌ها و جلوگیری از خروج ارز و حتی ارزآوری ایرلاین‌های ایرانی امیدوار بود.

 به گفته رضایی کوچی توسعه صنعت هوانوردی کشور یکی از بدیهی‌ترین فرصت‌هایی است که برجام در اختیار کشورما گذاشته است که باید از آن با حفظ منافع و عزت استفاده کرد.

رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی به بازدید خود از شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی و فرودگاه حضرت امام اشاره کرد و با تاکید بر اینکه این فرودگاه به عنوان ٖآبروی نظام درحال ساخت و تکمیل است و زیرساخت‌های ورود هواپیماهای جدید و پهن پیکر را دارد، گفت: در مقابل تلاش‌های رژیم صهیونیستی و سنگ‌اندازی‌های آمریکایی برای نهایی شدن  قرارداد ایرباس و بویینگ، کشورهای منطقه هم از تکمیل پروژه‌های فرودگاهی و اقتصادی شدن فرودگاه‌های کشور هراس دارند و نگران از دست دادن بازار خود در کشورهای دیگر از جمله ایران هستند.

به گفته رضایی عزم صهیونیست‌ها عقب ماندگی صنعت هوانوردی کشورمان است و در مقابل ایرلاین‌های منطقه نیز راضی به توسعه صنعت هوانوردی ما نیستند.

وی با بیان اینکه هواپیمایی امارات، در 1985 با دو هواپیمای اجاره‌ای راه‌اندازی شد و با سرمایه گذاری‌های هوشمندانه توانست عنوان بزرگ‌ترین ناوگان هوایی منطقه را از آن خودکند، تصریح کرد: ترکیش ایرلاین نیز توانست بخشی از سهم ایران ایر را به خود اختصاص دهد و به میان شرکت‌های معتبر هواپیمایی راه یابد. هواپیمایی قطر نیز بیکار ننشست و با خرید بهترین هواپیماهای مسافری جهان، رقابت جدیدی در صنعت حمل و نقل هوایی منطقه ایجاد کرد

وی ادامه داد: نکته آن است که بخش اعظم مسافران و مقاصد این شرکت‌های هواپیمایی را خارجی‌ها تشکیل می‌دهند و این یعنی پولی که از ما خیلی آسان به سبد آنها ریخته می‌شود.

به گفته رییس کمیسیون عمران مجلس اگر صنعت هواپیمایی ایران متحول و نوسازی شود، بخش عمده ای از بازاری که در اختیار امارات، قطر و ترکیه است، نصیب ایران خواهد شد و همین هواپیماهای پهن‌پیکر A-380، از جمله بخش مهمی از پول هایی که ایرانیان و سایر ملل جهان به هواپیمایی امارات می‌دهند را به کشور خودمان سرازیر خواهند کرد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان هواپیمایی کشوری

سازمان هواپیمایی کشوری اعمال حاکمیت برصنعت حمل ونقل هوایی راعهده داراست همین بس که پس ازانقلاب شکوهمند اسلامی به رغم مشغله های هشت سال دفاع مقدس و اخراج کارشناسان خارجی،کلیه اموربه دست توانای متخصصین ایرانی انجام وفرودگاههای کشوراز 22فرودگاه قبل ازانقلاب که حمل بارومسافردرآن انجام می گرفت به 70فرودگاه عملیاتی وآمارجابه جایی مسافر از قریب به 3میلیون نفر به حدود 20 میلیون نفردرسال افزایش یافته است.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

مسکن و ساختمان