اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950628130544750

آخوندی در جمع سرمایه‌گذاران صنعت هوانوردی مطرح کرد

تاکید بر امنیت آسمان ایران برای تمام پروازها

کد: 13950628130544750

https://goo.gl/qUnwRA

، تهران , (اخبار رسمی): آخوندی در جمع بزرگترین سرمایه‌گذاران صنعت هوانوردی با تاکید بر این که آسمان ایران آسمانی آزاد و کاملا امن برای تمام پروازهای بین‌المللی است، گفت: بر این واقفیم که صنعت هوانوردی در رشد و توسعه ملی و همچنین رشد اقتصاد جهانی جایگاهی ویژه دارد و دارای قواعدی جهانی است که ما به آن تعهد داریم.

تاکید بر امنیت آسمان ایران برای تمام پروازهای بین‌المللی

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی  وزارت راه وشهرسازی عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی که به عنوان مهم‌ترین سخنران اجلاس کاپا در جمع بزرگترین سرمایه‌گذاران صنعت هوانوردی حضور داشت، گفت: به همه شما خوشامد می‌گویم، به ایران‌شهر ما خوش آمدید و امید داریم که از این سفر با خاطره بسیار خوش بازگردید. همچنین از آقای دکتر پیتر هاربیسون رئیس کاپا تشکر می‌کنم که برای دومین بار برگزاری این کنفرانس را در تهران سازماندهی کردند.

وی ادامه داد: آقای هاربیسون گفتند که صنعت هوانوردی بیش از یک حمل ونقل  است و ما نیز موافقیم. این صنعت یک سبک زندگی است و وسیله‌ای است برای ارتباط ملت‌ها؛ بنابراین ما به صنعت هوانوردی به عنوان یک بستر جهانی برای مبادله اقتصادی، فرهنگی و سیاسی نگاه می‌کنیم.

آخوندی ادامه داد: از جهت فناوری نیز یک فناوری بسیار بسیار پیچیده است که شاید ما به ظاهر فقط آن را در رفت و آمد هواپیما ببینیم، اما دارای ابعاد مختلف در حوزه‌های مختلف اعم از فناوری اطلاعات، ساخت و از همه مهم‌تر بحث زنجیره خدمات است. بنابراین ما به اهمیت این صنعت در رشد و توسعه ملی و همچنین رشد اقتصاد جهانی کاملا واقف هستیم.

وزیر راه وشهرسازی ادامه داد: در آغاز تاکید کنم که ما به اینکه صنعت هوانوردی یک صنعت جهانی است کاملا واقف هستیم. قواعد جهانی وجود دارد و ما به این قواعد جهانی پیوسته‌ایم و همچنان که گفته شده است جزو بنیانگذاران کنفرانس شیکاگو هستیم.

وی تاکید کرد: ایران به قوانین بین‌المللی اعتقاد دارد و طبق مقررات بین‌المللی در صنعت هوانوردی عمل می‌کند و بر اساس همین تعهد اعتقاد داریم که باید بتوانیم منافع ملت ایران را در سطح بازار صنعت هوانوردی به دست آوریم.

حرکت به سمت آسمان آزاد در ایران

این مقام مسئول ادامه داد: ما فکر می‌کنیم سهم ما از این بازار بیش از آنی است که در حال حاضر داریم و با توجه به اینکه همواره به قواعد وفادار بودیم هیچ مانعی برای توسعه این صنعت در ایران نمی‌بینیم.

آخوندی توضیح داد: گام اولی که برداشته‌ایم حرکت به سمت آسمان آزاد در ایران است. این کار را با اطمینان به نفس کامل انجام داده‌ایم و افتخار دارم اعلام کنم آسمان ایران در این منطقه آسمانی آزاد و کاملا امن برای تمام پروازهای بین‌المللی است.

آخوندی با مروری بر سیاست‌هایی که در حوزه هوایی در وزارتخانه تعقیب می‌کند گفت: هرچند که می‌دانم قبل از آمدن به ایران بسیاری از این سیاست‌ها را مطالعه کرده‌اید اما دوباره آن را بیان می‌کنم. اعتقاد ما بر این است که باید در یک بازار رقابتی بین‌المللی عمل کنیم. ما با قواعد رقابت بین‌الملل آشنا و به مقررات پایبند هستیم و خواهیم ماند. آنچه که در این مدت انجام داده‌ایم این بود که نهادهای این رقابت بین‌المللی را یکی پس از دیگری در ایران مستقر کنیم.

وی ادامه داد: اولین کار ما در جهت آزادسازی بازار صنعت هوانوردی ایران و برداشتن نظام قیمت گذاری در داخل این صنعت بود و افتخار دارم اعلام کنم این مهم در مدت کوتاهی انجام شد و بحث آزادسازی بازار هوایی ایران صورت گرفت و درحال حاضر قیمت‌های ما در روزها و ساعت‌های مختلف برای خطوط مختلف متفاوت است و کسی در نرخ‌گذاری دخالت ندارد.

آخوندی ادامه داد: یک نشانه مثبت بعد از این اقدام آن است که میزان مسافر داخلی در پنج ماه اول امسال نسبت به سال گذشته 22 درصد رشد داشته است. وی گفت: این اتفاق حاوی دو نکته است. اول آنکه ظرفیت توسعه در صنعت هوانوردی ایران وجود دارد و دوم اینکه چکونه بحث رقابت می‌تواند به نفع بهره‌برداران منجر شود و رفاه مردم را دربرداشته باشد.

وی ادامه داد: ما برای نهادسازی درحوزه صنعت هوانوردی افزون بر آزادسازی قیمت‌ها اقدامات دیگری در حوزه زیرساخت‌ها انجام دادیم.

بروز رسانی و تجهیز مجدد سیستم‌های ناوبری ایران

وزیر راه و شهرسازی گفت: ما اقدامات گسترده‌ای برای بروز رسانی و تجهیز مجدد سیستم‌های ناوبری ایران انجام دادیم. اکنون تمام سیستم‌های ناوبری ایران درحال نوسازی است و بیش از 250 میلیون دلار سرمایه‌گذاری دراین بخش کرده‌ایم و سرمایه‌گذاری‌های گسترده‌ای برای نوسازی سیستم ناوبری ایران درسطح تمام کشور در راه است.

آخوندی در ادامه گفت: اهمیت و توجه ما به مفهوم حرفه‌گری در صنعت هوانوردی در ایران و اهمیت مفهوم شرکت در صنعت هوانوردی است. وی توضیح داد: ما اعتقاد داریم شرکت‌های هوانوردی که در بخش‌های  مختلف این صنعت کار می‌کنند موتورهای متحرک توسعه صنعت هوانوردی هستند بنابراین ما به نهاد شرکت در صنعت هوانوردی قویا احترام می‌گذاریم و به شدت پایبند هستیم.

وی ادامه داد: بازار صنعت هوانوردی بر اساس نظام مدیریت بین‌المللی اداره می‌شود و از همین رو برای اینکه رعایت انصاف شود و شرکت‌های هم‌تراز بتوانند با هم رقابت کنند ما مفهوم کفایت سرمایه و صلاحیت فنی برای مدیریت بنگاه‌ها را به شدت مورد توجه قرار دادیم.

وی افزود: از همین رو برای شرکت‌هایی که می‌خواهند دراین حوزه فعالیت کنتد میزان کفایت سرمایه را به 350 میلیارد تومان افزایش دادیم.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: اینکه ما میزان کفایت را به 350 میلیارد دلار سرمایه افزایش دادیم به این مفهوم است که بنگاه‌ها باید بدانند از جهت کمینه سرمایه هم‌تراز باشند و بتوانند در بازار رقابت بین‌المللی رقابتی منصفانه داشته باشند. همچنین برای صدور پروانه به صلاحیت بنگاه‌ها و توانایی آنها به تعهد درمقابل مردم توجه کردیم. بنابراین بحث ما به رقابت و برنامه‌ریزی نهادی و حرفه‌ای‌گری درصنعت هوانوردی بازمی‌گردد.

ارزیابی مجدد نقشه شبکه فرودگاهی ایران

آخوندی در بخش دیگری گفت: می‌خواهم به موقعیت ایران و اینکه در پسابرجام چگونه برنامه‌ریزی کرده‌ایم اشاره کنم. موقعیت ما به گونه‌ای است که 80 درصد جمعیت جهان در فاصله پرواز هفت ساعته از ایران هستند این یک موقعیت استثنایی برای ایران است و این فرصت را به ما می‌دهد که یک بار دیگر روی نقشه هوایی جهان موقعیت ایران را بازتعریف کنیم و نیز امکان آسایش و رفاه مردم جهان را فراهم کنیم. ما وظیفه داریم برای کسانی که از شمال به جنوب یا از غرب به شرق از فراز آسمان ایران حرکت می‌کنند منافع آنها را درنظر بگیریم ضمن آنکه منافع ملی ایران را در این بازار جهانی بازتعریف کنیم ازاین رو درصدد هستیم نقشه شبکه فرودگاهی ایران را مورد ارزیابی مجدد قرار دهیم.

ایجاد  مفهوم حمل و نقل چند وجهی در فرودگاه امام(ره)

وی به فرودگاه امام به عنوان محل برگزاری اجلاس کاپا اشاره کرد و گفت: اینجا فرودگاهی است که به عوان یک شهر فرودگاهی، یک بندر خشک، یک پارک لجستیکی و مرکز توسعه‌ای عمل می‌کند. ما در فرودگاه امام درپی آن هستیم که مفهوم حمل و نقل چند وجهی را ایجاد کنیم.

وی خبر داد: فرودگاه امام از طریق ریل و جاده به تمام بنادر ایران وصل می‌شود و می‌توان پروژه‌ای را بین دریا، هوا و زمین ایجاد کنیم.

به گفته وی شهر فرودگاهی امام به عنوان یک منطقه آزاد در جهت آزادسازی تمام ارتباطات تجاری در منطقه عمل می‌کند و می‌تواند از فناوری‌های نهایی برای توسعه صنعت کاملا پشتیبانی کند و می‌تواند به عنوان یک هاب فرودگاهی عمل کند.

وی گفت: می دانیم با این امکانی که دراختیار داریم در برابر همه ملت‌های جهان مسئولیت داریم و به همین دلیل اعلام می‌کنم برای تمام شما، برای اینکه بتوانید به صورت رقابتی در اینجا سرمایه‌گذاری کنید فضا وجود دارد.

وی ادامه دارد: سرمایه گذاری درتمام بخشها اعم از خدمات گردشگری و توریسم تا سیستم‌های فرودگاهی دراین منطقه ممکن است و من به شما خوشامد می‌گویم.

انجام  80 درصد پروازها در10 فرودگاه کشور

وی گفت: درست است که بیش از 60 فرودگاه در ایران وجود دارد ولی 80 درصد پروازها صرفا در10 فرودگاه انجام می‌شود و این فرودگاه‌ها مازاد بر ظرفیت درحال فعالیت هستند. بنابراین توسعه فرودگاه‌های ایران مثل مهرآباد، تبریز، مشهد، اهواز، بندرعباس، بوشهر و باقی فرودگاه‌های بین‌المللی آماده جذب سرمایه برای تمام کسانی است که علاقه مند به سرمایه گذاری در صنعت فرودگاهی هستند.

آخوندی در ادامه به بحث خرید ناوگان هوایی اشاره کرد و گفت: ما مذاکرات موفقی را با تمام عرضه کنندگان هواپیمایی مانند ایرباس و بویینگ به عنوان نام آوران این عرصه داشته‌ایم، ضمن اینکه با دیگر نام‌های بزرگ برزیل، ژاپن و ایتالیا و کانادا همراه هستیم.

وی گفت: ما تمایل داریم از این رقابت بین‌المللی به نفع ایران استفاده کنیم البته برخی مشکلات وجود دارد اما از آن جا که تمام قوانین را رعایت کرده‌ایم و به قوانین بین‌المللی پای بند هستیم همه این مشکلات باید حل شود.

به گفته آخوندی برگزاری مجدد اجلاس کاپا در تهران نشانه این است که تمام فعالان صنعت هوانوردی جهان چشم انتظار برداشته شدن این موانع هستند و اتفاقا آن‌ها هم خوشبین بودند و معتقند باید موانع خرید هواپیما از ایرباس رفع شود.

وزیر راه و شهرسازی در بخش دیگر از سخرانی خود به ترکیب ناوگان هوایی ایران اشاره کرد و گفت: ایران سرزمین پهناوری است و پرواز بر فراز ایران و طراحی سیستم شبکه‌ای در بین فرودگاه ها بحث پیچیده‌ای است به همین خاطر به خرید هواپیماها برای پروازهای دور برد و میان برد همچنین کوتاه برد فکر می‌کنیم و به ترتیب نوسازی این ناوگاه اهمیت می‌دهیم.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت راه و شهرسازی

در تاریخ 31 خرداد 1390 وزارت راه و شهرسازی با رای مجلس شورای اسلامی وسپس تایید شورای نگهبان از ادغام دو وزارتخانه راه وترابری و مسکن و شهرسازی تشکیل و مقرر گردید همه امکانات، تعهدات، اعتبارات، نیروی انسانی و اموال منقول و غیر منقول دو وزارتخانه یاد شده به وزارت راه وشهرسازی منتقل گردد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

مسکن و ساختمان