اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950705137845735

سهم2/1 درصدی ایران از مقالات پر استناد جهان

کد: 13950705137845735

https://goo.gl/N7W4iW

، تهران , (اخبار رسمی): برای نخستین بار سهم ایران از مقالات پر استناد جهان به 2/1در صد رسید

سهم2/1 درصدی ایران از مقالات پر استناد جهان

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت علوم ،براساس داده های پایگاه تامسون رویترز (isi) برای نخستین بار سهم کشور ما از مقالات پر استناد جهان ازسهم ما از کمیت تولید علم دنیا بیشتر شده است. تا پیش از این  سهم ایران از تولید علم جهانی 1/82 در صد بود.

سهم کشور ما در تولید مقالات یک در صد برتر دنیا از 1/5 در صد در سال 2015 به 2/1 در صد رسیده که رکوردی بی سابقه محسوب می شود.
بنابراین و بر اساس این گزارش ، برای اولین بار کیفیت تولید علم در کشور ما بر کمیت پیشی گرفته است . سهم 1/82 در صدی ایران در کمیت تولید علم جهانی نیز بالاترین در صدی است که تا به حال کشور ما کسب کرده است .
 

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

لازم است در هر زمان تحلیل دقیق و صحیحى از وضعیت و جایگاه تاریخى آموزش عالى داشته باشیم. این علم و آگاهى به دلیل اینکه براى تعیین نحوه و خط مشى حرکت آتى این بخش ضرورى است، موجب وحدت نظر و تحلیل همگان با دست‏اندرکاران آموزش عالى کشور مى‏شود. ما براى سهولت، تاریخ آموزش عالى ایران را به سه دوره باستانى، میانى و اخیر یا معاصر تقسیم نموده‏ایم. بر مبناى اطلاعات در دست، در زمان داریوش، مدرسه پزشکى «سائیسم» جهت تربیت طبیب با کتابخانه‏اى معتبر دایر بوده است. مجمع علمى همدان نیز در آن زمان با 100 نفر عالم و دانشمند به فعالیت مشغول بوده است. علاوه بر اینها از فرهنگستان اردشیر نیز در شهر سارد ذکر به میان آمده است. مدارس دوره ساسانى مثل ریواردشیر به انتقال معارف آن عصر و تربیت دانشمند مشغول بوده‏اند. شاخص‏ترین سابقه آموزشى موجود و در دسترس در دوران باستانى را مى‏توان تشکیل و تأسیس مدرسه «جندى شاپور» در شرق محل فعلى شوش توصیف نمود. این مدرسه که 500 سال عمر کرده، پایدارترین مدرسه عالى در تاریخ ایران بوده است.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

علم و آموزش