اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950718154455735

کارگاهی برای رشد فناوری

کد: 13950718154455735

https://goo.gl/wVPMQO

، تهران , (اخبار رسمی): کارگاه آموزشی کارشناسان حوزه تجاری سازی، بازاریابی و انتقال فناوری پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد واحدهای فناور برگزار شد.

کارگاهی برای رشد فناوری

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، کارگاه آموزشی کارشناسان حوزه تجاری سازی، بازاریابی و انتقال فناوری پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد واحدهای فناور در راستای توانمندسازی منابع انسانی پارک های علم و فناوری و مراکز رشد کشور، با همکاری دفتر برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از سوی پژوهشگاه ملی و مهندسی ژنتیک و زیست فناوری در محل این وزارتخانه برگزار شد.
هدف از برگزاری این دوره آموزشی ارتقای سطح کیفی و توانمندسازی شرکت‌های دانش بنیان و کارکنان ستادی حوزه پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد در زمینه مهارت‌های بازاریابی و فروش است .تعریف بازاریابی برای قرن 21 ام ، آشنایی با مفهوم و فلسفه بازاریابی، نقش بازاریابی در کسب و کار، مفاهیم کلیدی حوزه بازاریابی، مبادله  و بازاریابی رابطه ای، مراحل تکامل بازاریابی در شرکت‌ها ، وظایف مدیران بازاریابی، انواع فلسفه های بازاریابی، مفهوم بازاریابی اجتماعی(Societal Marketing)، مفهوم بازار محور بودن (Market-Driven)، گونه شناسی جرج دی و خصوصیات شرکت های بازار محور، مفهوم بازاریابی کل نگر (Holistic Marketing)، تقسیم بندی بازار،تقسیم بندی بازار، انتخاب بازارهای هدف و جایگاه سازی در بازار، سطوح تقسیم بندی بازار، متغیرهای مورد استفاده در تقسیم بندی بازار،  استراتژی های پوشش بازار (انتخاب بازارهای هدف) ، عوامل تاثیرگذار در انتخاب بازارهای هدف (هدف‌گذاری)، تدوین استراتژی های بازاریابی، آشنایی با مفهوم استراتژی و معنای آن در مکاتب مختلف، سطوح تدوین استراتژی در سازمان ها، ماتریس توسعه بازار – محصول (ماتریس انسف) و استراتژی‌های ناشی از آن، آشنایی با مفاهیم رشد پوششی، رشد تلفیقی و تنوع و انواع استراتژی‌های تنوع، سرفصل‌های این کارگاه آموزشی را تشکیل می‌دهند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

لازم است در هر زمان تحلیل دقیق و صحیحى از وضعیت و جایگاه تاریخى آموزش عالى داشته باشیم. این علم و آگاهى به دلیل اینکه براى تعیین نحوه و خط مشى حرکت آتى این بخش ضرورى است، موجب وحدت نظر و تحلیل همگان با دست‏اندرکاران آموزش عالى کشور مى‏شود. ما براى سهولت، تاریخ آموزش عالى ایران را به سه دوره باستانى، میانى و اخیر یا معاصر تقسیم نموده‏ایم. بر مبناى اطلاعات در دست، در زمان داریوش، مدرسه پزشکى «سائیسم» جهت تربیت طبیب با کتابخانه‏اى معتبر دایر بوده است. مجمع علمى همدان نیز در آن زمان با 100 نفر عالم و دانشمند به فعالیت مشغول بوده است. علاوه بر اینها از فرهنگستان اردشیر نیز در شهر سارد ذکر به میان آمده است. مدارس دوره ساسانى مثل ریواردشیر به انتقال معارف آن عصر و تربیت دانشمند مشغول بوده‏اند. شاخص‏ترین سابقه آموزشى موجود و در دسترس در دوران باستانى را مى‏توان تشکیل و تأسیس مدرسه «جندى شاپور» در شرق محل فعلى شوش توصیف نمود. این مدرسه که 500 سال عمر کرده، پایدارترین مدرسه عالى در تاریخ ایران بوده است.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

جشنواره، نمایشگاه و همایش