اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950729163755735

معاون وزیر آموزش عالی عراق:

از پیشرفت دانشگاه های ایران شگفت زده ایم

کد: 13950729163755735

https://goo.gl/9FyJhY

، تهران , (اخبار رسمی): سلام حسن طه، معاون علمی و بین الملل وزارت آموزش عالی و پژوهش های علمی عراق و هیئت همراه باحسین سالار آملی، قائم مقام وزیرعلوم در امور بین الملل و رئیس مرکز همکاری های علمی بین المللی دیدارو گفتگو کردند.

از پیشرفت دانشگاه های ایران شگفت زده ایم

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت علوم،  سالار آملی در این دیدار با اشاره به رفتار منفی کشورهای غربی در قبال کشورهای مسلمان گفت: کشورهای مسلمان باید پشتیبان یکدیگر باشند.
 قائم مقام وزیرعلوم در امور بین الملل بر موفقیت ایران در پرتاب ماهواره و ساخت رادیو دارو تاکید کرد و افزود: هنگامی که کشورهای غربی و حتی آسیایی به درخواست ما برای پرتاب ماهواره و در اختیار گذاشتن داروهای حیاتی برای علاج امراض سخت، پاسخ منفی دادند، ما با اتکا به نیروهای داخلی، ماهواره ساختیم و به فناوری ساخت رادیو دارو دست یافتیم. از این رو کشورهای مسلمان باید برای رفع نیازهای داخلی، پشتیبان هم باشند تا از نیاز به کشورهای غیر مسلمان معاف شوند.
رئیس مرکز همکاری های علمی بین المللی، عراق را یکی از کشورهای مهم در حوزه روابط علمی و فناری بر شمرده و گفت: نگاه بلند مدت ما برای توسعه روابط علمی و فناوری میان دو کشور، همکاری برای پرورش نیروهای انسانی است. انتقال فناوری های دانش بنیان نیز یکی دیگر از حوزه های مد نظر ما برای تقویت همکاری میان دو کشور ایران و عراق است که دانشجویان باهوش و پیگیر عراقی می توانند به خوبی از عهده این کار برآیند.

دانشجویان عراقی از تحصیل در ایران بسیار خوشحال هستند
 حسن طه نیز با تشکر از برنامه ریزی وزارت علوم برای سفر وی و هیئت همراه به تهران و بازدید از دانشگاه ها و مراکز پژوهشی گفت: دانشجویان عراقی از تحصیل در ایران بسیار خوشحال هستند وامیدواریم این روابط تقویت شود.
تمدید یادداشت تفاهم همکاری میان دو وزارت، اعزام هیئتی از ایران برای ارزیابی دانشگاه های عراق و تشکیل کمیته هماهنگی علمی و فناوری مشترک نیز از دیگر محورهای بود که دو طرف برانجام آن ها تاکید داشتند.
 معاون وزیر آموزش عالی عراق  وهیئت همراه که برای سفری چهار روزه، به ایران آمده بود در طول اقامت در کشورمان از دانشگاه های علامه طباطبایی، الزهرا (س)، علم و صنعت ایران، صنعتی امیر کبیر، جامع علمی کاربردی، پژوهشگاه ژنتیک و سازمان سمت بازدید کرده و با مسئولان این مراکز علمی دیدار و گفتگو کردند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

لازم است در هر زمان تحلیل دقیق و صحیحى از وضعیت و جایگاه تاریخى آموزش عالى داشته باشیم. این علم و آگاهى به دلیل اینکه براى تعیین نحوه و خط مشى حرکت آتى این بخش ضرورى است، موجب وحدت نظر و تحلیل همگان با دست‏اندرکاران آموزش عالى کشور مى‏شود. ما براى سهولت، تاریخ آموزش عالى ایران را به سه دوره باستانى، میانى و اخیر یا معاصر تقسیم نموده‏ایم. بر مبناى اطلاعات در دست، در زمان داریوش، مدرسه پزشکى «سائیسم» جهت تربیت طبیب با کتابخانه‏اى معتبر دایر بوده است. مجمع علمى همدان نیز در آن زمان با 100 نفر عالم و دانشمند به فعالیت مشغول بوده است. علاوه بر اینها از فرهنگستان اردشیر نیز در شهر سارد ذکر به میان آمده است. مدارس دوره ساسانى مثل ریواردشیر به انتقال معارف آن عصر و تربیت دانشمند مشغول بوده‏اند. شاخص‏ترین سابقه آموزشى موجود و در دسترس در دوران باستانى را مى‏توان تشکیل و تأسیس مدرسه «جندى شاپور» در شرق محل فعلى شوش توصیف نمود. این مدرسه که 500 سال عمر کرده، پایدارترین مدرسه عالى در تاریخ ایران بوده است.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

علم و آموزش | تبلیغات و روابط عمومی