اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950802166625500

برگزاری هفتمین همایش سالانه انجمن دوستی ایران وچین

کد: 13950802166625500

https://goo.gl/dsgMy8

، تهران , (اخبار رسمی): هفتمین نشست سالانه انجمن دوستی ایران و چین با حضور دبیرکل اتاق تهران، اعضای هیات مدیره این انجمن و نیز معاون فدراسیون انجمن‌های دوستی چین و کشورهای خارجی، در محل اتاق تهران آغاز به کار کرد.

برگزاری هفتمین همایش سالانه انجمن دوستی ایران وچین

به گزارش اخباررسمی به نقل از روابط عمومی اتاق تهران، در این همایش معاون سفارت چین در تهران نیز حضور یافت و طی سخنانی، نزدیکی روابط انجمن‌های دوستی هر دو کشور را در جهت تقویت مناسبات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی ملت و دولت‌های ایران و چین مهم ارزیابی کرد.

در ابتدای این همایش بهمن عشقی، دبیرکل اتاق تهران، با اشاره به قدمت و پیشینه بیش از 130 ساله اتاق بازرگانی تهران، از ایجاد دفتری در این اتاق با عنوان «پروژه چین» خبر داد و گفت: انجمن‌های دوستی دو کشور به عنوان نهادی غیردولتی، می‌توانند در کنار اتاق‌های بازرگانی در توسعه مناسبات و مراودات دو ملت  و نزدیکی بیشتر تجار و بازرگانان ایران و چین راهگشا باشند.

بهمن عشقی با اشاره به عزم دولت چین برای احیای جاده ابریشم، این پروژه را ابزاری برای اتصال دولت و ملت‌های دو کشور عنوان کرد و افزود: با توجه به رفع مشکلات ناشی از پرونده هسته‌ای ایران در برقراری مناسبات بین‌المللی و نیز حذف تحریم‌های اقتصادی، و اینکه دولت چین در طول سال‌های گذشته همواره در کنار دولت و مردم ایران بوده است، احیای جاده ابریشم می‌تواند سطح مناسبات سیاسی و اقتصادی دو طرف را به طور گسترده ارتقا دهد.

دبیرکل اتاق تهران در بخش دیگری از سخنانش، توجه اتاق‌های بازرگانی به ویژه اتاق تهران به نقش و اثرگذاری انجمن‌های دوستی دو کشور ایران و چین را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد که اتاق تهران در این زمینه آماده تعامل و همکاری با انجمن دوستی ایران و چین است.

رییس انجمن دوستی ایران و چین نیز در این گردهمایی با اشاره به وضعیت امنیتی پیش آمده در منطقه خاورمیانه و ثبات سیاسی و اقتصادی ایران در این نقطه از جهان، تعامل و همکاری‌های همه جانبه دو کشور ایران و چین را در بازگشت آرامش به منطقه را مورد تاکید قرار داد و در این راستا، نقش انجمن‌های دوستی هر دو کشور را کلیدی دانست.

احد محمدی همچنین، سفر چندی پیش رییس‌جمهور خلق چین به تهران را نقطه عطف توسعه روابط دو کشور در دوره کنونی عنوان کرد و افزود: ایده «یک جاده، یک کمربند» که از سوی رییس‌جمهور خلق چین به منظور احیای جاده ابریشم مطرح شده است می‌تواند فصل تازه‌ای از مناسبات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی کشورهای حاشیه این جاده تاریخی را رقم زند.

وی با بیان اینکه طرح استراتژیک رییس‌جمهور چین مورد استقبال مسولان بلندپایه و نیز سازمان‌ها در ایران قرار گرفته است، افزود: موفقیت و تحقق اجرای این پروژه عظیم، منافع مشترک سیاسی و اقتصادی را برای کشورهای عضو و حاشیه جاده ابریشم به همراه خواهد داشت.

محمدی در بخش دیگری از سخنانش، به آمادگی انجمن دوستی ایران و چین برای کمک به بنگاه‌های اقتصادی دو کشور برای شناخت و همکاری با یکدیگر اشاره کرد و از برنامه‌ریزی این تشکل غیردولتی برای تقویت گردشگری و افزایش گردشگر میان دو کشور خبر داد.

توسعه روابط دو کشور با طرح «یک جاده، یک کمربند»
معاون فدراسیون انجمن‌های دوستی چین و کشورهای خارجی نیز در این همایش، با اشاره به سابقه 45 ساله شکل‌گیری مناسبات رسمی دو کشور ایران و چین، گفت: در طول این مدت، مناسبات همه جانبه دو کشور به رغم اعتماد متقابل توانسته فراز و نشیب‌های بین‌المللی را پشت سر گذاشته و امروز به ثبات لازم دست یابد.

خانم  «لین یی» نیز با اشاره به طرح «یک جاده، یک کمربند» که از سوی دولت چین در راستای احیای جاده ابریشم مطرح شده است، گفت: همواره دوستی و ارتباط نزدیک ملت‌های دو کشور، محرکی اصلی برای برقراری مناسبات کشورها و دولت‌ها بوده است و در این زمینه، انجمن‌های دوستی کشورها نقش کلیدی ایفا می‌کنند. وی با اشاره به استمرار برپایی همایش انجمن‌های دوستی دو کشور ایران و چین طی سال‌های گذشته، بر نقش این تشکل بر توسعه تبادل گردشگران و نیز همکاری‌های صنعتی و اقتصادی دو طرف تاکید کرد.

معاون سفارت چین در تهران نیز همکاری و تعامل انجمن های دوستی هر دو کشور را در ایجاد و تزریق نیروی لازم برای توسعه همکاری های دو کشور، قابل تقدیر دانست و گفت: در شرایط کنونی، روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی دو کشور ایران و چین در نقطه عطف تاریخ خود قرار دارد. «شاو وی» نیز ضمن اشاره به سفر چندی پیش رییس‌جمهور خلق چین به تهران، تصریح کرد که مناسبات دو کشور شتاب فزاینده‌ای یافته و در این میان، انجمن‌های دوستی هر دو کشور می‌توانند در تسریع همکاری‌ها نقش‌آفرینی کنند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران

سال 1263 مجلس «وکلای تجار» به عنوان اولین نهاد حامی تجار ایران شکل گرفت. این نهاد بعدها به اتاق بازرگانی تغییر نام داد. مورخان تاریخ اقتصاد ایران اعتقاد دارند، پایه تمامی فعالیت‌های صنفی و تخصصی بخش بازرگانی کشور از همین نهاد شکل گرفته است.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]