اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950806170525735

سامانه ملی ثبت پایان نامه رونمایی شد

کد: 13950806170525735

https://goo.gl/8ZBSnQ

، تهران , (اخبار رسمی): سامانه ملی ثبت پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها از دوباره‌کاری در پژوهش جلوگیری می‌کند.

سامانه ملی ثبت پایان نامه رونمایی شد

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، مجتبی صدیقی، معاون وزیرعلوم و رئیس سازمان امور دانشجویان در  مراسم رونمایی از سامانه ملی ثبت پایان نامه، رساله پیشنهاده(پروپوزال) با اعلام این خبر گفت: باید بتوانیم با استفاده از سامانه ملی ثبت پایان‌نامه و رساله و با ارتباط بیشتر صنعت و دانشگاه، به رشد کشور کمک کنیم.

رئیس سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران از نهال به درخت تنومندی تبدیل شده است، افزود: هدف اصلی پژوهشگاه صیانت از آموزش عالی و پشتیبانی از توسعه علمی کشور است و با استفاده از ابزارهای جدید می توان ادعا کرد که کار علمی با اصالت در ایران مستقر خواهد شد و دیگر شاهد تخلف و تقلب در آموزش عالی و تولید علم نخواهیم بود.صدیقی در ادامه گفت: این پژوهشگاه باید بیشتر از قبل معرفی شود تا مسئولان، دانشجویان، فرهیختگان و عامه مردم با قابلیت ها و پتانسیل های موجود در آن بیشتر آشنا شوند.

رئیس سازمان امور دانشجویان درباره این سامانه ملی گفت: با استفاده از این سامانه دیگر کسی نمی‌تواند در حوزه پایان نامه‌های موجود اعلام بی خبری و بی اطلاعی کند.وی دیگر کارکردهای این سامانه را کمک علمی به دانشجویان و استادان اعلام کرد که می تواند از دوباره کاری درامور پژوهشی جلوگیری کند.

از طریق این سامانه، دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشور، پس از دفاع پایان‌نامه خود، اطلاعات را به همراه فایل‌های تمام متن آن در سامانه ثبت کرده و کدرهگیری دریافت می کنند.در ادامه، کد رهگیری ثبت شده پس از تایید دانشگاه به پایگاه اطلاعات علمی کشور به نشانی ganj.irandoc.ac.ir  اضافه خواهد شد.در نسخه دو این سامانه، پس از ثبت پایان نامه توسط دانشجو، فایل تمام متن ارسالی، توسط کارشناسان ایرانداک بررسی و در صورت کامل بودن فایل ارسالی، دانشگاه می‌تواند اطلاعات تکمیل شده را تایید و دانشجو را فارغ‌التحصیل کند.

همچنین دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشور پس از تصویب پیشنهاده (پروپوزال) در دانشگاه محل تحصیل خود، اطلاعات خواسته شده در این سامانه را تکمیل و سپس کدرهگیری دریافت می کنند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

لازم است در هر زمان تحلیل دقیق و صحیحى از وضعیت و جایگاه تاریخى آموزش عالى داشته باشیم. این علم و آگاهى به دلیل اینکه براى تعیین نحوه و خط مشى حرکت آتى این بخش ضرورى است، موجب وحدت نظر و تحلیل همگان با دست‏اندرکاران آموزش عالى کشور مى‏شود. ما براى سهولت، تاریخ آموزش عالى ایران را به سه دوره باستانى، میانى و اخیر یا معاصر تقسیم نموده‏ایم. بر مبناى اطلاعات در دست، در زمان داریوش، مدرسه پزشکى «سائیسم» جهت تربیت طبیب با کتابخانه‏اى معتبر دایر بوده است. مجمع علمى همدان نیز در آن زمان با 100 نفر عالم و دانشمند به فعالیت مشغول بوده است. علاوه بر اینها از فرهنگستان اردشیر نیز در شهر سارد ذکر به میان آمده است. مدارس دوره ساسانى مثل ریواردشیر به انتقال معارف آن عصر و تربیت دانشمند مشغول بوده‏اند. شاخص‏ترین سابقه آموزشى موجود و در دسترس در دوران باستانى را مى‏توان تشکیل و تأسیس مدرسه «جندى شاپور» در شرق محل فعلى شوش توصیف نمود. این مدرسه که 500 سال عمر کرده، پایدارترین مدرسه عالى در تاریخ ایران بوده است.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

علم و آموزش | تبلیغات و روابط عمومی