اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950817177965700

بررسی تغییرات آب و هوایی در کنفرانس مراکش

کد: 13950817177965700

https://goo.gl/OvLz7l

، تهران , (اخبار رسمی): کنفرانس بین المللی بررسی تغییرات آب و هوایی و ارائه راهکاری لازم علیه گرمایش زمین و همینطور مبارزه با گازهای گلخانه ای از امروز به میزبانی «رباط» پایتخت مراکش برگزار می شود.

بررسی تغییرات آب و هوایی در کنفرانس مراکش

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست ،تغییرات آب و هوایی و گرمایش زمین با بروز مشکلات بسیاری همراه شده که عزم جدی را برای کنترل تغییرات اقلیمی می طلبد. بر اساس توافق پاریس که چندی پیش به امضای بیش از  200 کشور دنیا رسید، کشورهای امضاء کننده متعهد شدند تا نیاز و وابستگی خود به سوخت های فسیلی را کاهش دهند. کارشناسان محیط زیست معتقدند رعایت چنین نکاتی می تواند با تغییرات آب و هوایی مهمی پاسخ داده شود.

 کنفرانس بین المللی تغییرات آب و هوایی که با نام  COP22 و CMA1 از 7 نوامبر (17 آبان ) تا 18 نوامبر (28 آبان ماه) در مراکش (مغرب) فعالیت خود را آغاز می کند به بررسی راهکارهای مختلف برای اجرای قوانین بین المللی که در پاریس گرفته شد، می پردازد.

وضع قانون کاهش استفاده از سوخت های فسیلی در حالی است که کشورهایی مانند چین و هند سهم قابل توجهی در آلودگی هوا را به خود اختصاص داده اند. دهلی، یکی از نقاط آلوده ای است که مقامات دولتی آن در زمان افزایش میزان آلودگی هوا مجبور به تعطیل کردن مدارس می شوند. شهروندان این کشور معتقدند که تا کنون کشورشان را در چنین وضعیتی ندیده بودند و از نظر میزان تغییرات آب و هوایی و آلودگی به اوج خود رسیده است.

سازمان اتحادیه آفریقا، سازمان ملل متحد و ... جزو اعضای شرکت کننده در این کنفرانس هستند. در صورت کاهش میزان مصرف سوخت های فسیلی می توان امیدوار بود که گام مثبتی در جهت کاهش گرمایش زمین برداشته شده و تغییرات آب و هوایی به حالت کنترل نزدیک می شوند اما در غیر این صورت و با افزایش گرمایش دمای زمین باید منتظر هر گونه اتفاقی بود.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

جشنواره، نمایشگاه و همایش