اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950820179485700

قرائت بیانیه افتتاحیه کنفرانس مراکش از سوی ایران

کد: 13950820179485700

https://goo.gl/uunCHA

، تهران , (اخبار رسمی): جمهوری اسلامی ایران، بیانیه کشورهای همفکر در حال توسعه در کنفرانس بین المللی بررسی تغییرات آب و هوایی و ارائه راهکاری لازم علیه گرمایش زمین و همینطور مبارزه با گازهای گلخانه ای در مراکش را قرائت کرد .

قرائت بیانیه افتتاحیه کنفرانس مراکش از سوی ایران

به گزارش  اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت  محیط زیست ، کنفرانس بین المللی تغییرات آب و هوایی که با نام  COP22 و CMA1 از 7 نوامبر در مراکش (مغرب) فعالیت خود را آغاز کرد، به بررسی راهکارهای مختلف برای اجرای قوانین بین المللی که در پاریس گرفته شد، می پردازد.

بیانیه کشورهای همفکر را مجیدشفیع پور رییس مرکز امور بین الملل و کنوانسیون های سازمان حفاظت محیط زیست به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران  در مراسم افتتاحیه این کنفرانس قرائت کرد . این کشورها شامل گروهی از کشورهای آفریقایی، عرب، آسیایی، آمریکای لاتین و کشورهای در حال توسعه کارائیب که عضو گروه 77 و چین به نمایندگی از نیمی از جمعیت جهان و اکثر جمعیت فقیر و آسیب پذیر از تغییر آب و هوایی جهان هستند.

متن این  بیانیه  بشرح  زیر است:

ما از بیانیه که توسط تایلند به نمایندگی از گروه 77 و چین ارائه شد به طور کامل حمایت و پشتیبانی می کنیم و از آن استقبال می کنیم. این طرح دید کلی مناسبی از سازماندهی کارها در این جلسه ارائه می دهد. همچنین APA، به عنوان کنوانسیون و8 کنفرانس کشورهای عضو وظیفه بزرگی را بر دوش دارد. همچنین ما به عنوان رؤسای مشترک و به منظور تسهیل کار جمعی حمایت خود را اعلام می کنیم. با تاکید براینکه این کار به اجرای توافقنامه پاریس مربوط بوده و توسط کسانی که آنها را تصویب کرده اند به نهادهای تابعه COP مانند APA محول شده است. کار APA  باید به طور متوازن با کار نهادهای دیگر COP پیش برود. به خصوص کارهای مربوط به تغییرات، امور مالی، توسعه تکنولوژی، حمل و نقل و ظرفیت سازی.

به علاوه، کار APA بایستی آیینه تمام نمای مفاد توافقنامه پاریس باشد. به همین دلیل تمرکز دستور کار APA باید براساس یکپارچگی و احترام به متن توافقنامه پاریس و نه مذاکره آنها باشد. در همین زمینه باید تاکید کنیم که کلیه مفاد دستور کار APA شامل اصول و مفاد کنواسیون به ویژه اصول عدالت و CBDR بوده و کلیه مفاد توافقنامه پاریس به ویژه بند 2 و 3 است. بنابراین کار باید در جهت سهولت در اجرای کنوانسیون انجام شود. این به آن معناست که برای تحقق این کار باید تمام موارد را در نظر گرفت و منعکس کننده مسئولیت های متفاوت و تعهدات بین کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه تحت کنوانسیون و توافق پاریس باشد.دستور کار APA  شامل وظایف مختلفی است مانند NDC ها، تغییرات ارتباطات، چارچوب شفافیت، GST، بند 15. برای انعکاس و اجرای صحیح بند 3 APA به رویکرد کاهش محور نیاز است. این بند به وضوح دامنه کامل NDC ها را تعریف می کند. شامل کاهش، تغییرات، امور مالی، توسعه تکنولوژی، حمل و نقل و ظرفیت سازی.

در همین رابطه تاکید می کنیم که دستیابی به درک مشترک در مسائل مشترک، به ویژه در دامنه NDC ها و انعکاس تفاوت خروجی های APA  مهم بوده و پیشرفت در مسائل تکنیکی زیرمجموعه دستور کار APA برای  پاریس مهم و اساسی است.

چنانچه روش های ارایه شده به طور کامل اجازه بدهد که به شیوه ای بی طرفانه، دیدگاه ها و نگرانی های همه اعضاء در روند APA در نظر گرفته شود، نتیجه کار APA در COP22 که اعضای موافقتنامه پاریس مشمول آن می شوند، می تواند به طور رسمی یا غیررسمی از طریق روش های باز، شفاف، فراگیر و عضومحور و براساس اجماع کسب شود. چنین نتایجی نباید حقوق کشورهایی که عضو کنوانسیون هستند ولی عضو موافقتنامه پاریس نیستند را برای دستیابی به ابزارهای اجرایی به منظور اقدامات مقابله با تغییرات آب و هوایی با توجه به مفاد کنوانسیون، به طور متعصبانه زیر پا بگذارد.

در پایان، تاکید می کنیم LMDC مثل همیشه سازنده بوده و در همکاری با شما و دیگر اعضا و ذینفعان در این جلسه و جلسات آینده برای دستیابی به دستاوردهای جامع و موفق APA  در آینده تلاش کرده است.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

جشنواره، نمایشگاه و همایش