اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950820179505700

تولید کاغذ قابل نوشتن مجدد برای کمک به محیط زیست

کد: 13950820179505700

https://goo.gl/GC9A84

، تهران , (اخبار رسمی): دانشمندان چینی یک روش کم‌هزینه و زیست‌سازگار برای تولید نوعی کاغذ قابل نوشتن مجدد طراحی کرده‌اند که به طور چشمگیری می‌تواند ضایعات کاغذ را کاهش دهد.

تولید کاغذ قابل نوشتن مجدد برای کمک به محیط زیست

به گزارش اخبار رسمی به نقل از  روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست،محققان دانشگاه شاندونگ چین با استفاده از اکسید تنگستن و یک پلیمر رایج در صنعت غذا و دارو توانستند این ماده جدید را تولید کنند.

جهان حتی در عصر دیجیتالی حاضر نیز بر کاغذ و جوهر تکیه دارد که در انتها سر از محل‌های دفن زباله و مراکز بازیافت در می‌آورند.

محققان با ترکیب اکسید تنگستن دارای درجه سمیت کم با پلیمر پلیوینیل‌ پیرولیدون توانستند یک غشا تولید کنند و به منظور چاپ بر روی آن، برای 30 ثانیه یا بیشتر تحت نور فرابنفش قرار دادند که با این کار، غشا از رنگ سفید به آبی پررنگ تغییر کرد.

آن‌ها به منظور چاپ تصویر یا کلمات روی این غشا، از یک شابلون استفاده کردند تا تنها بخش‌های خاصی به رنگ آبی دربیاید. برای پاک کردن این تصاویر نیز می‌توان این ماده را برای یک تا دو روز در شرایط محیطی قرار داد.

محققان برای سرعت بخشیدن به فرآیند پاک کردن، حرارت را نیز اضافه کردند و توانستند موارد چاپ شده را طی 30 دقیقه حذف کنند.

همچنین با افزودن مقادیر کمی پلی اکریلونیتریل به ماده می‌توان موارد چاپی را تا 10 روز حفظ کرد.

آزمایشات نشان داد که می‌توان تا 40 بار روی این ماده چاپ کرده و آن را پاک کرد.

سالهاست که جهان به دنبال راههایی برای کاهش ضایعات کاغذ و افزایش بازیابی آن‌ها هستند. در حال حاضر میزان کاغذ بیشتری نسبت به سایر مواد ترکیبی بازیابی می‌شود.

این دستاورد به ذخیره انرژی، آب، فضای دفن زباله و کاهش انتشارات گلخانه‌ای کمک خواهد کرد. همچنین ضایعات کمتری تولید خواهد شد زیرا کاربران می‌توانند بارها از یک کاغذ استفاده کنند و سپس آن را به مراکز بازیافت بفرستند

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

علم و آموزش | محیط زیست