، تهران , (اخبار رسمی): عضو هیأت علمی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اعلام این که افزایش تعداد خودروها و ترافیک، سبب انتشار روزافزون و تجمع انواع آلاینده های مضر در هوای تنفسی شهرها شده، گفت: این آلاینده ها، علاوه بر تأثیرات منفی بر محیط زیست، سبب به مخاطره انداختن سلامتی انسان ها نیز شده اند.
به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، دکتر یعقوب حاجی زاده افزود: بارزترین آثار آلودگی هوا به صورت مشکلات قلبی و ریوی، تنگی نفس، کبودی لب ها و خستگی بروز می کند اما کمتر کسی از تأثیر این آلودگی ها بر چشم اطلاع دارد.
وی با اشاره به این که هوای آلوده در بر گیرنده آلاینده های خطرناکی است که قرار گرفتن در معرض آنها اثرات جبران ناپذیری بر بدن انسان بر جا می گذارد، اظهار کرد: ذرات معلق ریز کمتر از دو و نیم میکرون که بیشتر منشاء احتراق دارند، با تنفس به عمق ریه ها به جریان خون می رسند و از این طریق، به همه اندام های بدن مهاجرت می کنند و آثار سوء بر جا می گذارند.
دکتر حاجی زاده با بیان این که این ذرات در طولانی مدت در عروق ریز رسوب می کنند و سبب التهاب آنها می شوند، تصریح کرد: اگر این امر در عروق چشمی اتفاق بیفتد، کیفیت خون رسانی به چشم مختل می شود و تاری دید را به دنبال دارد.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در پایان با تأکید بر این که چشم نیز همانند دیگر اعضای بدن به محیطی سالم و پاکیزه نیاز دارد تا بتواند به خوبی وظایف خود را انجام دهد، خاطرنشان کرد: آلودگی هوا، سبب تخریب مخاط چشم و در نتیجه سوزش و قرمزی چشم و اشک ریزش، شبیه همان حالتی که در اثر کندن پوست پیاز اتفاق می افتد، می شود.
### پایان خبر رسمی