، تهران , (اخبار رسمی): مدیر عامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری با اشاره به اینکه پروژه تهران سرای قرآن برای پایتخت از اهمیت بالایی برخوردار است، گفت: به همین دلیل تاکید ما این است معمارانی در این پروژه به کار گرفته شوند که دیدگاه قرآنی داشته باشند تا بتوانند به خوبی معماری ایرانی- اسلامی در کار نمایش دهند.
به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، علیرضا جعفری با اشاره به ضرورت فعالیتهای قرآنی در تهران به عنوان امالقرای جهان اسلام، گفت: ما در فضای شهر تهران به عنوان امالقرای پایتخت اسلامی باید به این نکته توجه داشته باشیم که نیازمند پروژههای شاخص اسلامی هستیم.
وی با اشاره به شناسایی محل احداث پروژه تهران سرای قرآن، گفت: با مطالعات جدید مکان این پروژه شناسایی شد و امیدواریم با تکمیل ظرفیت کارهای مطالعاتی، فعالیت تهران سرای قرآن بهعنوان یکی از پروژههای اصلی ما در سال 96 آغاز شود.
جعفری ، با بیان اینکه باید فعالیتهایی را انجام دهیم که فضای فعلی را به سمت جامعه قرآنی پیش ببرد، تصریح کرد: این جامعه باید هم به آینده فکر کند و هم آینده را بر مبنای قرآنی بسازد. از این رو پروژه سرای قرآن محلی برای اجرای اصلیترین و استوارترین اقدامات قرآنی خواهد شد که بتواند ضمن رونق فعالیتهای قرآنی در همه ابعاد زندگی مردم بدرخشد.
جعفری افزود: پروژه سرای قرآن یکی از اقدامات مهمی است که باید در ظرفیت فعالیتهای مذهبی، اعتقادی و قرآنی ما اجرا شود. مطالعات بسیار عمیقی در رابطه با سرای قرآن انجام شد تا بتواند با خصوصیت و شرایطی خاص در نگاه کالبدی و محتوا شهر و در سطح کشور نقش ایفا کند.
مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران ادامه داد: پیشبینی زمین این پروژه در چند نقطه که اولویت در اراضی عباس آباد بود، انجام و مطالعاتی در این زمینه به اتمام رسید که امیدواریم با تکمیل ظرفیت سایر کارهای مطالعاتی و بعد از آن بخش طراحی پروژه بتوانیم این کار را به عنوان یک پروژه شاخص با رویکرد قرآنی در سطح شهر تهران در سال آینده داشته باشیم.
وی در خصوص معماری و طراحی آن هم گفت: پروژه تهران سرای قرآن برای پایتخت از اهمیت بالایی برخوردار است به همین جهت توصیه ما این است که معمارانی در این پروژه به کار گرفته شوند که دیدگاه قرآنی داشته باشند و با مفهوم کار به عبارت کلی آشنایی داشته باشند و بتوانند به خوبی معماری ایرانی- اسلامی در کار نمایش دهند.
وی با اشاره به ضرورت فعالیتهای قرآنی در تهران به عنوان امالقرای جهان اسلام، گفت: ما در فضای شهر تهران به عنوان امالقرای پایتخت اسلامی باید به این نکته توجه داشته باشیم که نیازمند پروژههای شاخص اسلامی هستیم.
وی با بیان اینکه باید فعالیتهایی را انجام دهیم که فضای فعلی را به سمت جامعه قرآنی پیش ببرد، تصریح کرد: این جامعه باید هم به آینده فکر کند و هم آینده را بر مبنای قرآنی بسازد. از این رو پروژه سرای قرآن محلی برای اجرای اصلیترین و استوارترین اقدامات قرآنی خواهد شد که بتواند ضمن رونق فعالیتهای قرآنی در همه ابعاد زندگی مردم بدرخشد.
جعفری افزود: پروژه سرای قرآن یکی از اقدامات مهمی است که باید در ظرفیت فعالیتهای مذهبی، اعتقادی و قرآنی ما اجرا شود.
وی افزود: مطالعات بسیار عمیقی در رابطه با سرای قرآن انجام شد تا بتواند با خصوصیت و شرایطی خاص در نگاه کالبدی و محتوا شهر و در سطح کشور نقش ایفا کند.
مدیر عامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران ادامه داد: پیشبینی زمین این پروژه در چند نقطه که اولویت در اراضی عباس آباد بود، انجام و مطالعاتی در این زمینه به اتمام رسید که امیدواریم با تکمیل ظرفیت سایر کارهای مطالعاتی و بعد از آن بخش طراحی پروژه بتوانیم این کار را به عنوان یک پروژه شاخص با رویکرد قرآنی در سطح شهر تهران در سال آینده داشته باشیم.
وی در خصوص معماری و طراحی آن هم گفت: پروژه تهران سرای قرآن برای پایتخت از اهمیت بالایی برخوردار است به همین جهت توصیه ما این است که معمارانی در این پروژه به کار گرفته شوند که دیدگاه قرآنی داشته باشند و با مفهوم کار به عبارت کلی آشنایی داشته باشند و بتوانند به خوبی معماری ایرانی- اسلامی در کار نمایش دهند.
### پایان خبر رسمی