اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13960320251437293

آشنایی با استراتژی‌های کلیدی برای داشتن یک برند موفق

کد: 13960320251437293

https://goo.gl/3ttNq8

، تهران , (اخبار رسمی): برند همواره چیزی فراتر از یک لوگو یا المان‌های تصویری است و اهمیت داشتن یک برند موفق کم‌تر از کیفیت خود محصول یا خدمات نیست. ازدحام بازار، عدم تشخیص صحیح مشتریان و فاکتورهایی از این دست می‌تواند موفقیت کسب و کار شما را تحت تاثیر قرار دهد مخصوصا اگر این کسب و کار اولین تجربه شما باشد.

آشنایی با استراتژی های کلیدی برای داشتن یک برند موفق

برای داشتن یک برند موفق با تشکیل شبکه‌ای از مشتریان راضی که احساس خوشایند خود را با دیگران به اشتراک می‌گذارند، کنترل دنیای اقتصاد شهودی را در دست بگیرید.

موفقیت کار سختی نیست، به شرط آن که استراتژی‌های کلیدی را به دقت مطالعه کرده باشید و توجه خود را بر روی داشتن یک برند موفق معطوف  دارید.

۱۳ استراتژی کلیدی برای داشتن یک برند موفق در دنیای تجارت امروز

۱) کنترل اقتصاد شهودی

ما امروزه در دنیای اقتصاد شهودی زندگی می‌کنیم. در واقع ما به جای گوش‌دادن به دیگران و تعریف و تمجیدهای‌شان از محصول خود ترجیح می‌دهیم به صورت آ‌ن‌لاین سراغ تجربیات افرادی برویم که از یک محصول یا سرویس استفاده کرده‌اند. با تاثیر گرفتن از نظرات سایر افراد، می‌توانیم نسبت به خرید خود تصمیم آگاهانه‌تری داشته باشیم. بنابراین برای داشتن یک برند موفق با تشکیل شبکه‌ای از مشتریان راضی که احساس خوشایند خود را با دیگران به اشتراک می‌گذارند، کنترل دنیای اقتصاد شهودی را در دست بگیرید.

 

۲) ایجاد درخواست‌های احساسی و هیجانی در مشتریان

یک راه برای داشتن یک برند موفق به‌وجودآوردن احساسات و هیجان در مشتری از طریق ایجاد ارتباط بین محصول یا سرویس خود با یک احساس خاص است. هنگامی که بتوانیم مشتریان نهایی خود و نیازهای آنان را به درستی تشخیص دهیم، خواهیم توانست محصول و برند خود را به گونه‌ای طراحی کنیم که به آن‌ها نشان دهد استفاده از این محصول چگونه نیاز آن‌ها را رفع می‌کند و برای آن‌ها احساس خوشایندی به همراه خواهد داشت. در اصل، بسیاری از تصمیم‌‌گیری‌ها برای خرید یک محصول منشا احساسی دارد.

 

۳) تمرکز بر ارزش‌دادن به دیگران

مردم به ندرت به خاطر می‌آورند شما چه حرفی زده‌اید یا چگونه رفتار کرده‌اید، اما هیچ‌وقت احساسی را که هنگام برخورد با شما داشته‌اند فراموش نمی‌کنند. در قرن ۲۱ میلادی، صداقت ارزشمندترین استراتژی است و افرادی که با شما برخورد دارند، باید صداقت را در رفتار شما احساس کنند. بنابراین بدون داشتن هیچ چشم‌داشتی برای دیگران ارزش آفرینی کنید. اگر سرویس یا محصول شما منحصربه‌فرد باشد، برند تجاری شما زبانزد خواهد شد.

 

۴) صحبت از زبان مشتریان خود

در مورد چشم‌اندازهای خود صحبت کنید. ممکن است تمایل داشته باشید از لغات بازاریابی برای تبلیغ برند خود استفاده کنید. برای این منظور نیز معمولا از کلماتی مانند هم‎‌‌ترازی و تنظیم، همکاری و اشتغال و … استفاده می‌کنید. احتمالا در ملاقات با شریکان خود در مورد جدول‌های زمان بندی صحبت می‌کنید. اما آیا مشتریان شما نیز از این دایره لغات استفاده می‌کنند؟ باید بدانید که کاری که انجام می‌شود برای مشتریان مهم است، این که پشت صحنه چه اتفاقاتی می‌افتد برای آن‌ها مهم نیست! دانستن جداول زمانی نیز برای مشتریان هیچ جذابیتی ندارد. بنابراین هنگام معرفی برند خود از ادبیات مشتریان استفاده کنید.

 

۵) محدود کردن حوزه‌ی کاری

هنگم تببین چشم‌اندازهای خود، با بیان این که در بیش‌تر زمینه‌ها متخصص هستید، پیام خود را بی‌ارزش نکنید. برای مثال، احتمالا اگر خودتان را مشاور موفقی برای خانم‌ها و آقایان معرفی کنید، نسبت به حالتی که خود را به عنوان یک شخص موفق در مشاوره زنان بیش از ۴۰ سال معرفی کنید، تاثیر کم‌تری بر روی مخاطب خواهد داشت. محدود کردن حوزه کاری این امکان را فراهم می‌کند که بیش‌تر به خاطر سپرده شوید و برندتان برای حوزه کاری خودتان یک برند موفق شناخته شود.

 

۶) شناسایی مشتریان ایده‌آل و سرمایه‌گذاری روی آن‌ها

برای داشتن یک برند موفق و منسجم، باید به شناخت مشتریان هدف بپردازیذ و آن‌ها را ببینید و در آن‌ها انگیزه ایجاد کنید. بهترین روش برای انجام این کار، آن است که جدولی از مشخصات مشتریان ایده‌آل خود را با جزییات شفاف و واضح ایجاد کنید. برای این کار فاکتورهایی مانند شرایط جغرافیایی منطقه، سن، وضعیت خانوادگی، برنامه‌های تلویزیونی مورد علاقه، اهداف، فعالیت‌های آن‌لاین، سطح تحصیلات، علایق و فاکتورهایی از این دست را در نظر بگیرید. زیرا هنگامی که بدانید مشتری ایده‌آل شما دقیقا کیست، به راحتی می‌توانید به صورت مستقیم با او صحبت کنید.

 

۷)  ثابت قدم بودن

یک برند موفق همواره به وعده‌ها و تجربه‌های خودش متکی است که این موارد نیز ارتباط مستقیمی با صداقت برند دارند. اگر می‌خواهید یک برند موفق داشته باشید، ابتدا شخصیت برند را به طور کامل مشخص کنید. الفبای اساسی برای یک برند چیست؟ شهرت، رفتار و خصوصیات برند شما چیست؟ سپس اطمینان حاصل کنید که هر گونه تعامل مشتری با برند شما در حوزه الفبای تعیین‌شده برندتان می‌گنجد. یه یاد داشته باشید که ثابت‌قدم‌بودن، صداقت را به ارمغان خواهد آورد و صداقت برند شما را منسجم و منحصربه‌فرد خواهد کرد.

 

۸) برند سازی چیزی فراتر از تصویرسازی

از این اعتقاد قدیمی که برند صرفا یک تصویر است، دست بکشید. برند شما مجموعه‌ای است از تجربیات دیگران نسبت به شما و تجربیات و احساس مشتریان چیزی فراتر از تصویرسازی یا یک پیام است. به پیام‌هایتان توجه کنید، اما آن‌ها را به گونه‌ای تنظیم کنید که مردم هنگام برخورد با این پیام‌ها شگفت‌زده شوند. هر نقطه اتصال را به منزله موقعیتی برای افزایش مشتریان خود قلمداد کنید و به آن‌ها اجازه بدهید نه فقط نسبت به برند شما بلکه نسبت به خودشان نیز حس بهتری داشته باشند.

از این اعتقاد قدیمی که برند صرفا یک تصویر است، دست بکشید. برند شما مجموعه‌ای است از تجربیات دیگران نسبت به شما و تجربیات و احساس مشتریان چیزی فراتر از تصویرسازی یا یک پیام است.

 

۹) یافتن نقطه تقاطع

یک برند موفق، برندی است که بتواند بین علایق صاحب برند، برنامه‌های آتی وی و نیازهای مشتریان نقطه تقاطع مناسبی اتخاذ کند. اگر شما در تولید محصولات خود فقط به علایق‌تان توجه کنید و از نیازهای مشتری آگاه نباشید، فعالیت‌های شما صرفا یک سرگرمی خواهد بود. برای داشتن یک برند موفق، باید علاوه بر توجه به جذابیت، نیازهای مشتری را نیز عمیقا تحت نظر داشته باشید. این کار را دائما تکرار کنید و مطمئن باشید موفق خواهید بود.

 

۱۰) اشتراک‌گذاری ویژگی‌های مثبت برند از طریق کمپین‌های مختلف

راه دیگر برای داشتن یک برند موفق، استفاده از وبلاگ‌ها و کانال‌های مختلف برای معرفی و ترویج آن است. امروزه Linkedin این بستر را برای شما فراهم کرده است. با استفاده از این شبکه اجتماعی، می‌توانید بدون بازاریابی مستقیم و شخصی، تدریجا برند خود را به دیگران معرفی کنید. برای جذب مخاطب بیش‌تر، سعی کنید مطالبی را به اشتراک بگذارید که برای دیگران مفید باشد و اصل صداقت را در مورد محتوای مطالب خود به دقت رعایت کنید.

 

۱۱) قابل اعتماد بودن

به چیزی که نیستید تظاهر نکنید. دیگران به راحتی به تظاهر شما پی می‌برند و این موضوع روی اعتبار و قابل اعتماد بودن شما تاثیر منفی خواهد داشت. خوب یا بد، چیزی را نشان بدهید که هستید و از این طریق دیگران را به خود جذب کنید. مطمئن باشید تبلیغات و ویژگی‌هایی که به صورت آن‌لاین ارائه  می‌دهید با ویژگی‌ها و خصوصیاتی که افراد حضوری مشاهده می‌کنند، یکسان باشد. این مساله، باعث ایجاد اعتماد به نفس، توانایی و مهارت و در نهایت اعتبار برند شما خواهد شد.

۱۲) توجه به شعار تبلیغاتی

هنگام صحبت با مشتریان و افراد و در اختیار گذاشتن تجربیات خود با آن‌ها، باید جمله‌ای را به عنوان شعار تبلیغاتی در نظر بگیرید. برای این منظور توجه کنید که کدام جمله را چندین و چند بار تکرار می‌کنید و روی آن تاکید ویژه‌ای دارید؟ این جمله، همان پیام اصلی شماست. این جمله، همان محتوای اصلی تبلیغات شماست و باید از آن برای داشتن یک برند موفق استفاده کنید. پس همین اکنون، دست به کار شوید.

 

۱۳) مشخص کردن DNA برند

همان طور که می‌دانید منظور از DNA ویژگی‌ها و صفات اساسی و منحصر به فرد هر شیء است که قابل تغییر نباشد. بنابراین در اولین فرصت و با کمک همکاران خود، DNA برندتان را مشخص کنید. لیستی از برندهای مشابه را تهیه کنید و ویژگی‌های آرمانی آن‌ها را بررسی کنید. سپس، با استفاده از نقاط مشترک برند خود با سایر برندها، خصوصیات و ویژگی‌های برندتان را مشخص کنید. خصوصیت منحصربه‌فرد برند شما هر چه می‌خواهد باشد، چه قیمت چه کیفیت و تخصص، آن را مشخص کرده و به آن پایبند بمانید.

 

منبع: پرتال تبلیغات کشور

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

پرتال تبلیغات

خدمات طراحی کمپین تبلیغاتی - تبلیغات خلاقانه - تبلیغات در اینستاگرام و اینفلوئنسر مارکتینگ

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]