، تهران , (اخبار رسمی): اعتمادبهنفس مقابل دوربین و خجالت نکشیدن، یک مهارت دستیافتنی است. برای همه لااقل یکبار پیش آمده که اعتماد به نفس لازم را برای حضور جلوی دوربین نداشتهایم.
اعتمادبهنفس مقابل دوربین و خجالت نکشیدن، یک مهارت دستیافتنی است. برای همه لااقل یکبار پیش آمده که اعتماد به نفس لازم را برای حضور جلوی دوربین نداشتهایم. در حقیقت، بدون تپق و اشتباه جلوی دوربین از ایده، طرح و موضوع مورد نظر حرف زدن مهارتی است که با رعایت نکات مهم آن، میتواند برای همه افراد بدست بیاید. محسن نبوی مدرس بازاریابی و برندسازی ویدئویی، در این مقاله هفت نکته مهم و کاربردی برای یک اجرای خوب و استاندارد مقابل دوربین را توضیح داده است.
نکته ۱: الهامها و انگیزه هایتان را پیدا کنید.
بهتر شدن در مقابل دوربین از خیلی جهات، مانند روندی است که یک شخص برای «نویسنده بهتر شدن» طی میکند. همانطور که نویسنده باید کتابهای بسیاری را برای بهبود روش نویسندگی خود بخواند؛ یک سازنده ویدیو هم باید تعداد زیادی ویدئو ببیند تا بتواند حضورش در مقابل دوربین را بهبود دهد. این کار باعث می شود که:
با سبکها و روشهای مختلف ساخت ویدیو آشنا شود.
یاد میگیرید که «حضور خوب در مقابل دوربین» به چه معناست.
عادتهای افرادی که ویدئوها را مشاهده میکنند را پیدا کرده و از آنها استفاده میکنید.
شما باید آنقدر به طور گسترده به خاطر لذت خودتان، ویدیو مشاهده کنید تا از هر کدام بتوانید چیزی یاد بگیرید.
اگر ویدیوهای آنلاین را به صورت منظم نگاه نمیکنید، در پلتفرمهای ویدئویی مختلف مشترک شوید و شروع به مشاهده هر روزه چند ویدئو کنید.
نکته ۲: از پیش برنامهریزی کنید.
خیلی وقتها زمانی که برای ضبط ویدئو مشکلاتی پیش میآید متوجه میشویم که واقعا ایده شفافی از چیزی که سعی به گفتن آن داریم, وجود ندارد و فقط یک تفکر مبهم داریم.
موضوعی را که میدانید دنبال کنید:
لازم نیست که همه چیز را بدانید.تنها درمورد موضوعی که عمیقا درک میکنید، صحبت کنید.
۲ یا ۳ مورد از نکته های اصلی که میخواهید درباره آنها صحبت کنید را بنویسید:
میتوانید موضوعات فرعی را دنبال کنید. اما از چیزهایی که واقعا مهم است آگاه باشید.
ویدئو را تا میتوانید متمرکز نگه دارید:
هرچه بیشتر تلاش به توسعه و شاخه دادن به موضوعتان کنید, سختتر خواهد شد.
نکته۳: صدایتان را آماده کنید.
بزرگترین قاتل اعتماد به نفس مقابل دوربین, اشتباه کردن است. اما اغلب اشتباهها به صدا, منمن کردن, با لکنت حرف زدن برمیگردد. صدای خود را قبل از هر ضبطی گرم کنید. این کار به بهتر شدن صدایتان کمک نمیکند، بلکه گفتن چیزی که تلاش به بیان کردنش را دارید، آسانتر میکند. حتی به نظر میرسد که افکارتان نیز گرم شدهاند.
در این مرحله کارهای زیر را انجام دهید:
تلاش کنید زبانتان را بچرخانید؛ مثل جمله هایی که از حرف های تکراری اشباع هستند.
لحن آشنایی را با دهان بسته و باز زمزمه کنید.
با صدایی احمقانه بخوانید یا صحبت کنید. صداهای عمیق, بلند و کارتونی. محدوده صوتیتان را کش دهید.
درضمن فراموش نکنید که زیاد آب بخورید, اما نه در لحظه های قبل از ویدیو. عادت کنید که یک بطری بزرگ آب را روی میزتان بگذارید و مرتب بنوشید.گفته میشود که «آب خالص, هر سلول در بدنتان را هیدراته میکند و کمک میکند که پوستتان یک درخشش سالمی داشته باشد. از آن مهمتر, آب گلوی شما را آرام و صدایتان را طنین انداز میکند. محیط مرطوب, هر مقاومت مربوط به گلوی خشک را میزداید و شما را قادر به تولید لحنی قویتر میکند.
نکته ۴: بلند شوید و بایستید.
اگر کسی از من بپرسد که بزرگترین تغییری که میتوانم در حضور دوربین در سه ثانیه بعدی انجام دهم چیست؟ میگویم: «فقط بلند میشوم.»
سه مشکل درمورد نشستن وجود دارد که باید به آنها توجه کنید.
حالت شما را منقبض و فروتن میکند.
نفسهایتان به عمیق که باید داشته باشد نمیرسد.
طیفی از حرکتتان، انجام نگرفته باقی میماند.
و اما ایستادن در مقایسه با نشستن به شما کمک میکند که:
حالتتان باز و قوی است.
میتوانید نفس عمیق بکشید.
میتوانید خیلی راحت در فضایی که دارید حرکت کنید.
نکته ۵: برای اعتماد به نفس مقابل دوربین زیاد تمرین کنید.
تمرین باعث کامل شدن میشود. کارهایی که میتوانید انجام دهید عبارتند از:
یک کانال جدید در آپارت، یوتیوب یا سایر پلتفرمها ایجاد کنید.
ویدیوها را با گوشی هوشمند یا وب کم ضبط کنید.
هر روز یک ویدئوی کوتاه منتشر کنید.
این به شما اجازه میدهد تا ویدیوهایی در موقعیتهای گوناگون و اتفاقی با آمادگی کم و انعطاف پذیری بالا، از چیزی که میتوانید درموردش صحبت کنید، خلق کنید. هدف نهایی این است که با کمی مقاومت, تا حد امکان روبروی لنز بروید.
نکته ۶: بزرگتر فکر کنید.
با کتاب ها و منابع مختلف میتوانید ارائه خوب و شجاعی روبروی دوربین داشته باشید.
هر کتابی درمورد کاریزما و اعتماد به نفس، شما را در مسیر درستی قرار میدهد.
راهنما و معلم داشته باشید. یک توصیه مهم در این باره اینست که درمورد «چگونگی ساخت بهتر ویدیوها» از کسانی که در این زمینه آموزش و مشاوره می دهند استفاده کنید.
نکته ۷: شکاف بین وضعیت موجود و ایدهآل را پر کنید.
در حال حاضر, شکافی بین چیزی که میخواهید به دست بیاورید و چیزی که میتوانید دارید، وجود دارد. این نکته نزدیکترین مفهوم به گزینه تمرینهای زیاد است. شور و اشتیاق شما برای موفق شدن کافی نیست بلکه باید بتوانید توانایی اجرایتان را به قوت علاقهتان برسانید.
خودتان را در ضرب العجلی قرار دهید. بنابراین در هر هفته لااقل یک ویدئوی خوب ضبط کنید. این کار با حجم تمرینهای شما نسبت مستقیم دارد و شاید در ابتدای کار سخت باشد. اما با این روش میتوانید این شکاف را پر کنید و کارتان را به خوبی بلندپروازیهایتان برسانید با اعتماد به نفس مقابل دوربین ظاهر شوید.
مطالب و آموزشهای بیشتر در سایت :
### پایان خبر رسمی