اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13960625261127159

مزایا و معایب سرمایه‌گذاری مشترک یا Joint Venture

کد: 13960625261127159

https://goo.gl/u1cG2H

، تهران , (اخبار رسمی): سرمایه گذاری مشترک، یک ائتلاف یا اتحاد استراتژیک بین دو یا چند فرد برای مشارکت در یک پروژه یا طرح خاص است که در این مقاله با مزایا و معایب آن آشنا می‌شویم.

مزایا و معایب سرمایه گذاری مشترک(Joint Venture)
مزایا و معایب سرمایه‌گذاری مشترک یا Joint Venture

سرمایه گذاری مشترک می تواند کسب و کار شما را به طور قابل توجهی بازسازی کند. با توجه به مطلوب بودن این امر، باید با استراتژی کل کسب و کار شما تناسب داشته باشد.

به گزارش شرکت سپینود شرق، دلایل مالی و تجاری خوبی برای شرکت در یک سرمایه گذاری مشترک (Joint Venture) که به اختصار JV نشان داده می‌شود وجود دارد. شراکت با یک کسب و کار دیگر که دارای قابلیت‌ها و منابع مکمل از قبیل مالی، کانال‌های توزیع و یا تکنولوژی است، می‌تواند خوب باشد. دلایلی وجود دارد که محبوبیت سرمایه گذاری مشترک به خاطر آن‌ها در حال افزایش است.

سرمایه گذاری مشترک، یک ائتلاف یا اتحاد استراتژیک بین دو یا چند فرد برای مشارکت در یک پروژه یا طرح خاص است.

دو شرکتی که سرمایه گذاری مشترک دارند می‌توانند مشابه باشند، اما برای افرادی که درگیرند عملکردهای متفاوتی داشته باشند. یک مشارکت و همکاری معمولا شامل رابطه مداوم و طولانی مدت میان کسب و کارها است در حالی که سرمایه گذاری مشترک مبتنی بر یک پروژه مقطعی است.

دو شرکتی که سرمایه گذاری مشترک می‌کنند، به دنبال کسب منافع شخصی هستند و به همین دلیل تنها یک هدف از پروژه را بیان می‌کنند. این امر ممکن است به جای به دست آمدنِ سود مشترک و یا جمعی، منجر به توسعه یک محصول خاص و یا مالکیت معنوی شود. این امر می‌تواند با شراکت عمومی و یا تضامنی محدود انجام شود.

سرمایه گذاری مشترک مانند یک شراکت عمومی، ماهیت حقوقی ندارد. شرکت کنندگان در سرمایه گذاری مشترک در درآمد، هزینه‌ها و مالکیت دارایی، سهیم هستند زیرا سرمایه گذاری مشترک، خود هیچ جایگاه حقوقی ندارد. هنگامی که اهداف سرمایه گذاری مشترک تامین شود، همه چیز متوقف می‌شود.

 

مزایای سرمایه گذاری مشترک:

  • فراهم آوردن فرصتی برای شرکت‌ها به منظور به دست آوردن ظرفیت‌ها و تخصص‌های جدید
  • اجازه ورود به شرکت‌ها در کسب و کارهای مرتبط یا بازارهای جدید جغرافیایی و به دست آوردن دانش‌های فنی جدید
  • دسترسی به منابع بیشتر، مانند تکنولوژی و کارکنان متخصص
  • به اشتراک گذاری خطرات و ریسک‌ها با سرمایه گذاران دیگر
  • سرمایه گذاری مشترک، قابل تغییر است. به عنوان مثال، یک سرمایه گذاری مشترک می‌تواند طول عمر محدودی داشته باشد و فقط بخشی از آنچه شما مدنظرتان است را پوشش دهد بنابراین کسب و کار شما کمتر در معرض محدودیت قرار خواهد گرفت.
  • در زمان واگذاری و ادغام، سرمایه گذاری مشترک، یک راه خلاقانه برای شرکت‌ها به منظور خروج از کسب و کار غیر متمرکز است.

شرکت‌ها می‌توانند به تدریج یک کسب و کار را از بقیه سازمان جدا کنند و در نهایت آن را به یک شرکت مادر دیگر، بفروشند. تقریبا 80 درصد از تمام سرمایه گذاری‌های مشترک با فروش به یک شریک دیگر، به پایان می‌رسد.

 

معایب سرمایه گذاری مشترک:

  • ایجاد رابطه مناسب، زمان و تلاش زیادی را می‌طلبد و همکاری با کسب و کارهای دیگر می‌تواند چالش برانگیز باشد. مشکلات احتمالی عبارتند از:
  • اهداف سرمایه گذاری‌های مشترک به طور 100 درصد واضح و روشن به شرکا، ابلاغ نمی شوند.
  • عدم تعادل در سطوح تخصص، سرمایه گذاری و یا دارایی‌های آورده توسط شرکای مختلف.
  • فرهنگ‌ها و سبک‌های مختلف مدیریت، منجر به ادغام و همکاری ضعیف می‌شود.
  • شرکا، رهبری و حمایت کافی در مراحل اولیه ارائه نمی دهند.
  • موفقیت در سرمایه گذاری مشترک بستگی به تحقیق و تجزیه و تحلیل کامل اهداف دارد.

سرمایه گذاری مشترک می‌تواند کسب و کار شما را به طور قابل توجهی بازسازی کند. با توجه به مطلوب بودن این امر، باید با استراتژی کل کسب و کار شما تناسب داشته باشد.

قبل از سرمایه گذاری مشترک، استراتژی کسب و کارتان را بررسی کنید. این امر به شما کمک می‌کند تا آنچه که انتظار دارید را بهتر بتوانید تعریف کنید. به عبارتی دیگر منجر به تصمیم‌گیری بهتر برای رسیدن به اهداف کسب و کارتان می‌شود.

 هنگامی که در یک سرمایه گذاری مشترک قدم می‌گذارید، باید یک سند مکتوب از آن داشته باشید. شما باید مجموعه ای از شرایط و ضوابطی که مورد توافق است را در قرارداد درج نمایید. این امر از سوء تفاهم‌ها جلوگیری می‌کند و امکان اقدام حقوقی برای طرفین را در صورت عدم تعهد به مفاد قرارداد، فراهم می‌کند.

برای دیدن فیلم آموزشی سرمایه گذاری مشترک بر روی لینک زیر کلیک کنید.

ترجمه شده در گروه تولید محتوی سپینود شرق

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سپینود شرق

سپینود شرق یک موسسه بخش خصوصی است که در سال 1385 با هدف ارائه خدمات مشاوره سرمایه گذاری و مشاوره صنعتی به کارآفرینان و سرمایه گذاران تاسیس گردید.ارائه ایده های سرمایه گذاری، مطالعه و استراتژی بازار، تدوین طرح توجیهی (امکان سنجی)، مشاوره جهت اخذ تسهیلات، تامین ماشین آلات و اجرای پروژه های صنعتی از جمله فعالیتهایی است که در سپینود شرق انجام می شوند. در واقع سپینود شرق تلاش کرده است تا در همه مراحل مختلف فرآیند سرمایه گذاری ازایده تا اجرا درکنار سرمایه گذاران و کارآفرینان و پشتیبان آنان باشد. حضور در مجامع علمی و تخصصی، اخذ گواهینامه های معتبر علمی و جهانی و انجام پروژه های متنوع در زمینه های مشاوره ای و اجرایی نشان دهنده شایستگی های سپینود شرق است .

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]