، تهران , (اخبار رسمی): شیرخوارگاه شبیر، در سال 1333 توسط نیکوکاری به همین نام وقف فرزندان بیسرپرست شد.
به گزارش ویکی نیکی طرح توسعه و نوسازی شیرخوارگاه شبیر در جنوب تهران از سال 95 کلید خورده بود، که در حال حاضر ساخت بنای آن به اتمام رسیده است. این شیرخوارگاه درحال حاضر نیازمند تامین مالی به منظور تجهیز ساختمان است.
به همین منظور سومین نشست مشترک مجمع خیرین کشور و سازمان بهزیستی در سال جاری با هدف بازدید از ساختمان و کمک به تامین مالی مورد نیاز برای تجهیز شیرخوارگاه، صبح روز 6 تیر 1397 در محل شیرخوارگاه شبیر در تهران با حضور اعضای هیأت مدیره مجمع خیّرین کشور، مهندس کرباسیان و دکتر محسنی بندپی رئیس سازمان بهزیستی کشور برگزار شد.
اجرای مراسم به عهده محمدرضا کارگری، دبیر هیأت مدیره مجمع خیّرین کشور بود. وی پس از خیر مقدم به حاضران و سپاسگزاری از تمامی حامیان و خیرینی که در دو سال گذشته با حمایتهایشان پروژه را به این مرحله رساندهاند، از اهمیت توجه به مساله شیرخوارگاهها و حل مشکلات مربوط به کودکان بیسرپرست و بدسرپرست گفت و پس از آن برآوردی از نیازهای حال حاضر شیرخوارگاه به منظور تجهیز ساختمان اعلام داشت.
در ادامه عزیزی، مهندس و ناظر پروژه در مورد بخشهای مختلف ساختمان به تفکیک توضیحاتی اجمالی ارائه کردند. سپس تمامی حضار برای ملاقات با کودکان شیرخوارگاه به سالن دیگری رفته و پس از آن از پروژه بازدید کردند.
درباره بنای شیرخوارگاه شوبیر
مساحت کلی این ساختمان 7100 متر است و در 4 طبقه ساخته شده است که هر طبقه 1500 متر مساحت دارد. یک طبقه زیرزمین که شامل، استخر بچه ها (با ارتفاع 80 سانتی متر)، آشپزخانه، موتورخانه، انبار و رختشورخانه است. طبقه همکف به کلینیک پزشکی اختصاص داده شده است. این کلینیک بخشهای مختلف پزشکی از جمله گفتار درمانی، بینایی سنجی و ... را در خود جای خواهد داد. طبقه اول برای اقامت بچهها در نظر گرفته شده که شامل اتاق خوابها و سالن غذاخوری برای کودکان دختر و پسر است. طبقه دوم نیز به بخش اداری ساختمان اختصاص یافته است.
این شیرخوارگاه درحال حاضر نیاز به تجهیز دارد و امید است با حمایت و یاری خیرین کشور هرچه زودتر سقفی برای فرشتههای کوچک زمینی باشد.
ظرفیت این شیرخوارگاه در حدود 200 کودک و شیرخوار بیسرپرست و بدسرپرست برآورد شده است که به تفکیک سن در 4 گروه قابل طبقه بندی میشوند:
نوزادان از بدو تولد تا 6 ماه
کودکان 6 ماه تا 2 سال
کودکان 2 تا 4 سال
کودکان 4 تا 6 سال
### پایان خبر رسمی