اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13980825422478197

۲۳ ترفند جستجو در گوگل

کد: 13980825422478197

http://bit.ly/35kGrIF

، تبریز , (اخبار رسمی): با تایپ چند کلمه، سریعا به تمام اطلاعات جمع‌آوری شده درباره‌ موضوع موردنظر در دنیا می‌توان دسترسی پیدا کرد. تا زمانی‌که اینترنت وصل باشد، به لطف گوگل می‌توان راجع به همه چیز اطلاعات کسب کرد. جستجو در گوگل به‌ خاطر امکان جستجوی بازه وسیعی از عبارات، بر سایر موتورهای جستجوگر ارجحیت دارد.

۲۳ ترفند جستجو در گوگل که حتما می‌‎خواهید یاد بگیرید!
۲۳ ترفند جستجو در گوگل

هر کسی می‌تواند تنها با تایپ چند کلمه، سریعا به تمام اطلاعات جمع‌آوری شده درباره‌ موضوع موردنظر در دنیا دسترسی پیدا کند. تا زمانی‌که بتوان به اینترنت متصل بود، به لطف گوگل می‌توان راجع به همه چیز اطلاعات کسب کرد. البته موتورهای جستجوگر دیگری نیز وجود دارند، اما جستجو در گوگل به‌خاطر امکان جستجوی بازه وسیعی از عبارات، بر سایر موتورهای جستجوگر ارجحیت دارد. اگر شخصی می‌خواهد نحوه جستجوی خود را در گوگل ارتقا دهد و از ترفندها و امکانات بیشتری برای جستجو در گوگل استفاده کند، باید حتما این مقاله را تا آخر مطالعه کند.

به احتمال زیاد با وجود اینکه همه هر روز به جستجو در گوگل می‌پردازند و از آن استفاده می‌کنند، ولی هنوز چیز زیادی درباره‌ این موتور جستجوی قدیمی اما قابل اعتماد نمی‌دانند. اگر برای رسیدن به نتایج موردنظر نیاز به تلاش بسیار است، در ادامه نکاتی، برای بهبود نحوه‌ جستجو در گوگل ارائه شده است که می‌تواند راهگشا بوده و شخص را راحت‌تر به نتیجه دلخواه برساند.

۱. جستجو در گوگل با استفاده از اصلاح کننده‌ها

الگوریتم جستجو در گوگل قادر است اطلاعاتی را که شخص در جستجوی آن است حتی وقتی خودش دقیقا نمی‌داند که دنبال چه مطلبی است، یافته و برایش به نمایش درآورد. اما اگر شخصی دقیقا بداند در جستجوی چه چیزی است، می‌تواند با اعمال نکات زیر نتایج جستجوی خود را اصلاح کرده و بهینه کند:

  1. حذف عبارت‌ها با استفاده از نماد منفی (-) حین جستجو در گوگل: آیا می‌خواهید عبارات خاصی را از نتایج جستجوی خود حذف کنید؟ برای این کار از نماد منفی باید استفاده شود تا تمام عباراتی را که لازم نیست، از نتایج جستجو حذف شود. 
  2. از علامت نقل قول برای جستجوی عین عبارت مورد نظر در گوگل استفاده کرد: به عنوان مثال: در جستجوی عبارت Danny Devito hair، گوگل فقط نتایجی که تمام این کلمات (یعنی عین عبارت کامل) را شامل باشد نمایش خواهد داد. با این حال، جستجوی همان عبارت بدون علامت نقل قول، مجموعه‌ متفاوتی از نتایج را به همراه خواهد داشت که با وجود اینکه تمام آن کلمات را دارد، اما لزوما با ترتیب پشت سر هم نخواهد بود.
  3. جستجو داخل یک وب‌سایت خاص در گوگل: اگر قرار است فقط در یک سایت دلخواه جستجو شود، عبارت :site را بعد از عبارتی که قرار است جستجو شود، تایپ کرده و در ادامه آدرس سایت مورد نظر را تایپ کرد. باید دقت داشت که آدرس سایت را دقیق و به همراه دامنه آن وارد کرد، به عنوان مثال site:bartardigital.com.
  4. جستجو فقط در عناوین: برای جستجوی کلمات فقط در عناوین مطالب سایت از عبارت :intitle استفاده کرد. به عنوان مثال: عبارت mobile intitle:android سایت‌هایی را که در مورد mobile هستند و در عنوان مطالب‌شان کلمه android قید شده است را خواهد‌ آورد. عبارت :allintitle نیز زمانی‌که قرار است بیش از یک کلمه را در عنوان مطالب جستجو کند به کار می‌رود.
  5. جستجو فقط در آدرس وب‌سایت‌ها: به‌جای عبارت :intitle، از عبارت :inurl یا :allinurl استفاده شود تا گوگل فقط در آدرس وب‌سایت‌های اینترنتی به جستجو بپردازد.
  6. جستجو فقط در متون: عبارت :intext یا :allintext این امکان را می‌دهد تا فقط در متون یک سایت جستجو کرد. این همان تکنیکی است که معمولا الگوریتم جستجو از آن استفاده می‌کند. در صورتی‌که شخصی به زبان انگلیسی مسلط است می‌تواند با مراجعه به راهنمای مفید مجموعه‌‌ جامع این اصلاح کننده‌ها را بررسی کند.

۲. جستجو در گوگل براساس نوع فایل‌

۳. جستجوی وب‌سایت‌های مشابه در گوگل

۴. جستجوی عبارات ناقص در گوگل

۵. جستجو در گوگل براساس محدودیت زمانی 

۶. جستجوی پیشرفته تصاویر در گوگل

۷. جستجوی معکوس تصاویر در گوگل

۸. انجام محاسبات ریاضی در نوار جستجوی گوگل

۹. استفاده از جستجوگر گوگل برای تبدیل واحدها

۱۰. جستجو در گوگل برای یافتن معنای کلمات و عبارات

۱۱. جستجو در گوگل برای پیگیری وضعیت بسته‌های پستی

۱۲. جستجوی صوتی در گوگل

۱۳. جستجوی ساعت در گوگل

۱۴. جستجوی زمان طلوع و غروب آفتاب در گوگل

۱۵. جستجوی آب و هوا در گوگل

۱۶. جستجو در گوگل برای مشاهده قیمت لحظه‌ای سهام شرکتها

۱۷. جستجو در گوگل برای بررسی زمان پروازها

۱۸. جستجو در گوگل برای یافتن نزدیک‌ترین جاذبه‌های گردشگری محلی

۱۹. ذخیره‌ی تصاویر برای جستجوهای بعدی در گوگل

۲۰. جستجوی بازی‌ها و ابزارها در گوگل

۲۱. فیلتر کردن محتواهای نامناسب در جستجوی گوگل

۲۲. جستجوی گوگل به جای شما

۲۳. سرگرمی و شوخی جالب در صفحه‌ی جستجوی گوگل

علاقه‌مندان به کسب تکمیلی بیشتر در مورد نحوه‌ جستجو در گوگل می‌توانند به سایت برتر دیجیتال به آدرس bartardigital.com مراجعه کنند. 

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

برتر دیجیتال

برتر دیجیتال ایده برتر دیجیتال از آذر ماه ۱۳۹۵ شروع شد و فعالیت رسمی خود را از مهر ماه ۱۳۹۶ آغاز کرد. برتر دیجیتال که به عنوان پشتوانه، تجربه ۱۰ ساله در زمینه فعالیت در بازار موبایل و تبلت، و تجربه ۲۰ ساله در زمینه فروش انواع محصولات حوزه بازی را با انبوهی از مشتریان ثابت در کارنامه خود دارد،با انگیزه گسترش خدمت رسانی خود به اقشار و جمع بیشتری از مردم عزیز ایران، فروشگاه اینترنتی خود را دایر نمود.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]