، شیراز , (اخبار رسمی): در این مقاله به بررسی مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری و کارآفرینی خواهیم پرداخت.
طبقهای از مردم که از تمکن مالی بالایی برخوردارند، به راحتی میتوانند اقدام به مهاجرت کنند. این گروه که میتوان به خاطر روشهای مهاجرتیِ موجود، اسمشان را «سرمایهگذار» گذاشت به پشتوانهی سرمایهی خود امکان مهاجرت به اکثر کشورها را دارند. یکی از کشورهای جهان که در حال حاضر بهترین امکانات را در اختیاری سرمایهگذارانِ مهاجر قرار میدهد، کاناداست. از یک سو کشور کانادا میتواند از سرمایهی مهاجران، بیشترین نفع را برای شکوفایی اقتصاد و رونق بازار خود ببرد، و از سوی دیگر، با امکانات و تسهیلاتی که دولت این کشور در اختیار متقاضیان قرار میدهد، سرمایه گذاری در کانادا میتواند گزینهای بسیار امن و مطلوب برای متقاضیان باشد. در این نوشتار، شما را با روشهای سرمایه گذاری در کانادا آشنا میکنیم و شرح میدهیم که در اکثر موارد، سرمایه گذاری در کانادا باید توأم با کارآفرینی در کانادا باشد. در پایان، به کسانی که از توان مالی بالایی برخوردار نیستند شرح خواهیم داد که مهاجرت، فقط ویژهی سرمایهدارها نیست چرا که سایر افراد نیز میتوانند با اتکا به تخصص و مهارتهای شغلی خود، از طریق سیستم اکسپرس اینتری کانادا به این کشور مهاجرت کنند.
سرمایه گذاری در کانادا
سرمایه گذاری در کانادا مزیتهای زیادی دارد. اگر سرمایهی کافی دارید و قصد مهاجرت هم دارید، حتماً سرمایه گذاری در کانادا را به عنوان یکی از گزینههای اصلیتان در نظر بگیرید. چرا؟ پاسخ این سوال تقریبا روشن است. به دلایل زیر:
مقدار سرمایه لازم برای سرمایه گذاری در کانادا به نحوی که بتوان اقامت دائم این کشور را گرفت، کمتر از بسیاری از کشورهای دیگر است. یعنی حتی کسانی که توان و سرمایهی خیلی بالایی نداشته باشند هم میتوانند با تحت عنوان سرمایه گذاری در کانادا به این کشور مهاجرت کنند. به طور واضح، مقدار سرمایه لازم برای سرمایه گذاری در کانادا و مهاجرت به این کشور، رقمی بین 100 تا 350 هزار دلار است که بسته به استانی مقصد در کانادا و نوع ویزای درخواستی، کم و زیاد میشود. کافی است این رقم را با سرمایه لازم برای مهاجرت به کشوری چون ایالات متحده مقایسه کنید که متقاضی باید حداقل 500 هزار الی یک میلیون دلار سرمایه داشته باشد.
دلیل دیگر، قدرت و ثبات اقتصادی کشور کاناداست که سبب میشود سرمایه گذاری در کانادا با کمترین ریسک و بیشترین سود همراه باشد. در نظر داشته باشید که کانادا بزرگترین صادر کننده مواد معدنی دنیاست، دارای منابع عظیم نفت و گاز است، حجم صادرات کشاورزیاش بسیار عظیم است، یکی از مقاصد گردشگری دنیاست،... که هر کدام از این حوزهها میتواند بستری مناسب برای سرمایه گذاری در کانادا به حساب آید.
نرخ بهرهی وامی که سرمایهگذاران از بانکهای کانادایی دریافت میکنند بسیار پایین است. درست است که فاصلهی نرخ سود وام کشورهای غربی را با ایران مقایسه کرد، اما حتی در میان خود کشورهای غربی هم نرخ سود وام در کانادا پایینتر از کشورهای دیگر است؛ و همین امر میتواند خودش یکی از مزیتها و جذابیتهای سرمایه گذاری در کانادا باشد.
ارز رایج این کشور، یعنی دلار کانادا، یکی از ده ارز قدرتمند دنیاست و مهمتر از قدرت، از ثبات بالایی نیز برخوردار است و هماره توانسته به رغم همهی افت و خیزهای اقتصاد جهانی، قدرت برابری خود با دلار آمریکا و سایر ارزهای مطرح جهان را حفظ کند. همین امر نیز میتواند یکی دیگر از دلایل جذابیت سرمایه گذاری در کانادا باشد.
کارآفرینی در کانادا
روشهای استانیِ کارآفرینی در کانادا هدفشان جذب متقاضیانی است که هم از سرمایه لازم برخوردارند و هم توان مدیریت و کارآفرینی دارند. اجازه دهید اندکی بیشتر با این روشها آشنا شویم و شرایط روشهای استانی را با هم مرور کنیم.
شرایط مورد نیاز برای کارآفرینی در کانادا
دارایی قابل اثبات (منظور از دارایی قابل اثبات، کلیه داراییهای شخص متقاضی است که میتواند پول نقد، ملک، اوراق بهادار، سهام، یا هر چیز دیگری در هر کجای جهان باشد. الزامی نیست که برای کارآفرینی در کانادا این داراییها به کانادا منتقل شود. بعلاوه، ارزش این داراییها با نرخ ارز دولتی محاسبه میشود. هر استان، مبلغ مشخصی را برای داراییهای قابل اثبات در نظر گرفته است که این رقم، بین 250 هزار دلار تا 2 میلیون دلار است).
سرمایه (سرمایه، دقیقاً همان مبلغی است که متقاضی باید برای سرمایه گذاری و کارآفرینی در کانادا با خود به این کشور ببرد. این رقم نیز از استانی به استان دیگر متفاوت است و بین 150.000 تا 1.000.000 دلار در نظر گرفته شده است).
برای کارآفرینی در کانادا متقاضی باید سابقه مدیریت یا مالکیت یک کسب و کار در کشور خود را داشته باشد. این سابقه، بسته به استان مقصد، بین 1 تا 5 سال تعریف شده است.
یکی از شرایط مهاجرت از طریق کارآفرینی در کانادا این است که متقاضی در سیستم «اظهار علاقهمندی» کانادا ثبت نام کند. این شرط، در واقع یک مرحله عادی و اداری است. البته همهی استانها برای کارآفرینی در کانادا این شرط را ندارند.
تهیه طرح کسب و کار یا بیزینس پلن (بعضی استانها برای کارآفرینی در کانادا نیازی به برآورده کردن این شرط ندارند).
نیاز به سفر قبل از درخواست مهاجرت از طریق کارآفرینی در کانادا (این شرط هم در همهی استانها صدق نمیکند).
شرکت در مصاحبه (بعضی از استانها از متقاضیان کارآفرینی در کانادا میخواهند به عنوان بخشی از فرایند مهاجرتشان در یک مصاحبهی حضوری شرکت کنند و به سوالات مسئولین اداره مهاجرت کانادا پاسخ دهند).
سپرده قابل بازگشت (همهی استانها از متقاضیان سرمایه گذاری و کارآفرینی در کانادا میخواهند مبلغی را به عنوان سپرده یا وثیقه در یکی از بانکهای دولت کانادا بگذارند تا اگر نتوانستند به وعده خود برای کارآفرینی در کانادا عمل کنند، آن سپرده یا وثیقه، به نفع دولت کانادا مصادره شود).
این مقاله توسط کارشناس موسسه حقوقی مهاجرتی رهپویان مهاجر تهیه و تنظیم شده است. همچنین شما میتوانید با مراجعه به مقاله بهترین موسسات مهاجرتی ایران اطلاعات کاملی از موسسات مجاز مهاجرتی بدست آورید.
امیدواریم اطلاعات این نوشته، دانش شما درباره سرمایه گذاری در کانادا ، کارآفرینی در کانادا و اکسپرس اینتری کانادا را اندکی افزایش داده باشد.
### پایان خبر رسمی