اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 139910074834915751

استفاده از لیزر برای درمان بیماری‌ها

کد: 139910074834915751

https://bit.ly/38bEnaa

، تهران , (اخبار رسمی): شما برای درمان همه‌ی بیماری‌ها، نیازی نیست عمل‌های جراحی، اعم از سبک یا سنگین، انجام دهید، بلکه با استفاده از لیزر می توان برخلاف گذشته بسیاری از بیمارها را به صورت مدرن و غیرتهاجمی با کمترین عوارض درمان کرد. بیماری‌هایی مانند: مانند همورویید، بواسیر، کیست های مویی و غیره.

استفاده از لیزر برای درمان بیماری ها
درمان با لیزر

برخی از بیماری‌های رایج هستند که امروزه با بهره‌مندی از روش درمان‌های لیزری به سادگی هر چه تمام تر و بدون دشوارهای‌های معمول در درمان های سنتی می‌توان به کمک لیزر آن ها را درمان کرد.

روش درمان کیست مویی
در این روش درمانی، معمولا در 40 تا 60 درصد موارد، بیماری عود می کند. در این صورت وقتی کیست مویی یا پیلونیدال آلوده و مزمن می شود، نیاز به عمل جراحی دارد. پزشکان ابتدا از طریق تزریق، چرک را خارج  و سپس در اتاق عمل، کل کیست آلوده را جدا می کنند. باید توجه داشت که قبل از عمل تخمین اندازه و عمق کیست غیرممکن است و فقط با باز کردن آن است که جراحان به اصطلاح قسمت غرق شده کوه یخ را کشف می کنند. یک کیست کوچک می تواند آبسه بسیار بزرگتری را پنهان داشته باشد.
درصورت عفونت و درد باید داروهای آنتی بیوتیک و مسکن تحت نظر پزشک مصرف شود. در ایران برای درمان این کیست اگر مزمن نباشد جراحی با لیزر در مطب به صورت سرپایی بدون درد وخونریزی انجام، توده چرکین شکاف خورده و تخلیه می‌شود. درمان کیست مویی از طریق دارو و به روش خانگی به هیچ عنوان قطعی نیست و در اکثر مواقع فقط برای کاهش عفونت و التهاب مورد استفاده قرار می‌گیرد.
اگرچه جراحی و درمان کیست مویی معمولا کوتاه و عموما بی خطر است با این حال، روند بهبودی آن پس از عمل نیاز به توجه ویژه ای دارد تا از تکرار عفونت جلوگیری شود.

درمان هموروئید

بواسیر یا هموروئید ، رگهای ورم کرده ای است که در مقعد یا روده بزرگ تشکیل می شود. البته این طبیعی است که رگها در ناحیه مقعد و هنگام مدفوع کمی متورم شوند اما برخلاف رگهای طبیعی، بواسیر بطور دائمی گشاد می شود. بروز بواسیر هم  به صورت خارجی ( در زیر پوست مقعد) و هم  داخلی ( داخل مقعد ) می باشد. تقریبا از هر 2 نفر بزرگسال بالای 50 سال، 1 نفر دچار بواسیر است.

روش درمان بواسیر با دارو ها

 اگر بیماری بواسیر شما فقط ناراحتی خفیف ایجاد می کند، پزشک ممکن است کرم های بدون نسخه، پماد ها، شیاف ها یا لنت ها را به شما پیشنهاد دهد. این محصولات حاوی موادی مانند بی حس کننده یا هیدروکورتیزون و لیدوکائین هستند که می توانند به طور موقت درد و خارش را تسکین دهند.

توجه شود که بیش از یک هفته از کرم ضد استروئیدی بدون نسخه استفاده نکنید مگر اینکه توسط پزشکتان توصیه شده باشد زیرا این امر می تواند پوست شما را نازک و حساس کند.
در صورتی که بواسیر تشدید نشده باشد، می توان با درمان های مختلف خانگی علائم آن را تسکین داد. با این حال، گاهی اوقات بواسیر باعث درد مداوم یا ناراحتی تقریباً دائمی می شود که در این صورت  لازم است به پزشک مراجعه شود. به ویژه توصیه می گردد اگر بیمار دچارخونریزی مقعد شود حتی اگر خفیف باشد، سریعاً با پزشک مشورت کند؛ چراکه اینگونه علائم ممکن است نشانه نوع دیگری از بیماری ناحیه مقعد یا یک مشکل جدی تر باشد که نباید نادیده گرفته شود.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

سلامت و زیبایی