اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 140008275529916676

بلاک چین جرقه ای برای تولد بیت کوین و اتریوم

کد: 140008275529916676

https://bit.ly/3CCDYcZ

، (اخبار رسمی): از اوایل دهه‌ی ۹۰ میلادی یا دقیقتر بگوییم سال ۱۹۹۱، مفهوم بلاک چین به جهانیان عرضه شد. اما این فناوری هیچگاه تا سال ۲۰۰۹ عملی نشد و تنها به صورت یک تئوری باقی ماند.

بلاک چین جرقه ای برای تولد بیت کوین و اتریوم
بلاک چین جرقه ای برای تولد بیت کوین و اتریوم

از اوایل دهه‌ی ۹۰ میلادی یا دقیقتر بگوییم سال ۱۹۹۱، مفهوم بلاک چین به جهانیان عرضه شد. اما این فناوری هیچگاه تا سال ۲۰۰۹ عملی نشد و تنها به صورت یک تئوری باقی ماند. تا اینکه در سال ۲۰۰۸ شخصی با نام مستعار ساتوشی ناکاموتو اعلام کرد که قصد دارد این ایده و تئوری فوق العاده را در زمینه ایجاد ارزهای رمزنگاری شده، به واقعیت بدل کند. در نهایت ادعای ساتوشی ناکاموتو سال ۲۰۰۹ میلادی با اختراع بیت کوین (bitcoin)، اولین رمز ارز جهان و دنیای کریپتوکارنسی، به وقوع پیوست. پس از بیت کوین، ارزهای بیشتری مانند اتریوم وارد بازار جهان کریپتو شدند و هر روز بر تعدادشان افزوده شد.

در این مقاله می‌خواهیم شما عزیزان را با نخستین ارزهای دیجیتال بازار رمز ارزها یعنی بیت کوین (BTC) و اتریوم (ETH) بیشتر آشنا کنیم؛ پس با ما همراه شوید.

کاربرد و نحوه کار بیت کوین چیست؟

در دنیایی که جهانیان درگیر قوانین سخت گیرانه‌ی بانک‌ها برای نقل و انتقالات پول و ارز از جایی به جای دیگر بودند؛ ساتوشی ناکاموتو راهی امن و راحت را جهت انتقال پول از کشوری به کشوری دیگر را ابداع کرد. روشی غیر متمرکز که در آن دیگر نیازی به تاییدیه بانک‌های گوناگون جهت ارسال و دریافت پول نبود. فرض کنید می‌خواهید دارایی خود را از ایران به آمریکا منتقل کنید؛ مطمئنا به دلایلی مانند تحریم و ریسک بلوکه شد اموالتان این کار انجام نخواهد شد! اما با دنیای رمز ارزها این محدودیت ها از بین می‌رود و هیچ محدودیتی برای اینکه دارایی خود را در کل جهان جا به جا کنید، وجود ندارد. از ویژگی‌های دیگر و مهم بیت کوین، معاملات نظیر به نظیر و حذف شخص ثالث است؛ با این کار هزینه‌های اضافی که واسطه‌ها وارد بازار می‌کنند از بین می‌رود. همچنین هویت دو طرف معامله در هنگام معامله با بیت کوین کاملا ناشناس باقی می‌ماند؛ به همین خاطر است که هنگام معاملات غیر قانونی توسط افراد سودجو از بیت کوین یا رمز ارزهای شبیه به بیت کوین برای پرداخت وجوه استفاده می‌شود. 

به طور کلی بیشتر ویژگی‌های بیت کوین به دلیل حضور آن بر بستر بلاک چین و استفاده‌اش از این فناوری است. تمامی تراکنش‌های انجام شده در شبکه‌ی بلاک چین بیت کوین ثبت می‌شود و شما با داشتن آدرس کیف پول یا TXID می‌توانید تراکنش‌های کیف پول ارز دیجیتال خود را ردیابی کنید. یادتان باشد افرادی که روی به خرید بیت کوین می‌آورند همیشه به دنبال انجام معاملات، خرید کالا یا دریافت خدمات توسط این رمز ارز نیستند و گاهی به دنبال هولد کردن و سرمایه‌گذاری بر روی این ارز هستند. رمز ارزها علاوه بر ویژگی‌های بی‌نظیری که پیرامون معاملات برای ما فراهم می‌کنند، بستر فوق العاده مناسبی برای سرمایه‌گذاری هستند و خیلی از مردم را به سمت و سوی خود جهت افزایش سرمایه و کسب درآمد می‌کشانند. در پایانِ این مقاله راجع به نحوه فروش و خرید ارز دیجیتال از اوکی اکسچنج نیز و سرمایه‌گذاری بر روی آن‌ها بیشتر صحبت خواهیم کرد. اگر موافقید فعلا برویم سراغ آشنایی با محبوب‌ترین رمز ارز بازار کریپتوکارنسی پس از بیت کوین، یعنی ارز دیجیتال اتریوم (ethereum)

اتریوم چیست؟

پس از بیت کوین در سال ۲۰۱۵ شبکه‌ی اتریوم به جهانیان عرضه شد. خالق این شبکه فردی روسی-کانادایی با نام ویتالیک بوترین است. هدف ویتالیک و دیگر توسعه‌دهندگان اتریوم، خلق یک شبکه‌ی بلاک چین مشابه بیت کوین + اضافه کردن قراردادهای هوشمند بود. به نوعی هدف خالقان اتریوم رسیدن به شعار «غیر متمرکز بودن همه چیز» بود. با اضافه شدن قراردادهای هوشمند در شبکه‌ی اتریوم، این شبکه قادر است تا علاوه بر پول، بسیاری از موارد دیگر را در آینده غیر متمرکز کند. فرض کنید اپلیکیشن‌های گوناگونی که در حال حاضر تولید می‌شوند همگی متمرکز و تحت لیسانس شرکت خاصی هستند؛ با شبکه اتریوم می‌توان در آینده حتی این اپلیکیشن‌های مختلف را هم غیر متمرکز کرد به نوعی که کنترل داده و اطلاعات در این برنامه‌ها کاملا در دست خود مردم باشد.

همچنین شبکه‌ی اتریوم رمزارز ویژه‌ی خود را با نام اتر به جهانیان عرضه کرد. از تفاوت‌های این ارز با بیت کوین می‌توانیم به عرضه‌ی نامحدود آن اشاره کنیم؛ هر چند اتر هر از چندگاهی توکن سوزی دارد. 

راجع به این کوین هم می‌توانیم به این نکته اشاره کنیم که هدف افراد از خرید اتریوم تنها استفاده در جهت دریافت خدمات، خرید کالا و… نیست؛ بلکه خیلی از مردم جهان ارز دیجیتال اتریوم می‌خرند تا بر روی آن سرمایه‌گذای کنند. حال اگر شما هم کنجکاو شدید که چگونه بیت کوین، اتریوم و دیگر رمز ارزها را بخریم بیایید تا به سراغ این سوال که چگونه ارز دیجیتال بخریم؟ برویم.

چگونه ارز دیجیتال بخریم؟

خیلی‌ها شاید فکر کنند که برای ورود به دنیای بلاک چین و به خصوص خرید رمز ارزها یا سرمایه‌گذاری بر روی آن‌ها نیاز به تخصص ویژه یا عجیب غریبی دارند. اما اینطور نیست! شما تنها با رعایت کردن یکسری نکات ساده قادر هستید تا به آسانی ارز خود را خریداری کرده و صد البته بر روی آن‌ها سرمایه‌گذاری کرده و کسب درآمد کنید. برای این منظور به عنوان اولین قدم باید در یک صرافی معتبر ایرانی مانند اوکی اکسچنج ثبت نام کنید. به دلایلی مانند تحریم و ریسک بلوکه شدن دارایی ایرانیان به نفعتان است که وارد پلتفرم‌های خارجی مانند بایننس، کوینکس، کوکوین و… نشوید.

خرید ارز دیجیتال از اوکی اکسچنج

بهترین صرافی ایرانی ارز دیجیتال که می‌توانیم در حال حاضر از آن نام ببریم، صرافی ارز دیجیتال اوکی اکسچنج است. تنها کافی است تا با ورود به وب سایت اوکی اکسچنج و  به شکل کاملا غیر حضوری ثبت نام و احراز هویت خود را انجام دهید. پس از آن با ورود به بخش تبادل سریع یا تریدر، بیت کوین و اتریوم خود را خریداری کنید. نکته‌ای که باید مدنظر داشته باشید در بخش تبادل سریع کوین‌هایی که وجود دارند بسیار بیشتر از تریدر است. بیش از ۴۰۰ رمز ارز گوناگون مانند بیت کوین، اتریوم، دوج کوین، شیبا اینو، مانا و... در این بخش موجود است که هم می‌توانید بخرید و هم می‌توانید بفروشید. تفاوت اصلی میان تریدر و تبادل سریع این است که در بخش تریدر معاملات به صورت کاربر با کاربر اتفاق می‌افتد اما در بخش تبادل سریع شما به صورت آنی از بازار خریداری می‌کنید و نیازی به ماندن در صف خرید و فروش نیست. 

کلام آخر

یادتان باشد که برای موفقیت در این بازار و سرمایه‌گذاری‌های پر سود نیاز است که کاملا منطقی و به دور از احساس فروش و خرید اتریوم، بیت کوین و دیگر ارزهای خود را انجام دهید. حتما تحلیل و بررسی کنید و حتی اگر خودتان قادر به انجام این کار نیستید از دوستان و افراد با تجربه کمک بگیرید. سپاس از اینکه تا پایان این مطلب همراه ما بودید؛ موفق باشید.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]