، تهران , (اخبار رسمی): مناطق آزاد به دلیل مزایایی که دارند، می توانند انتخابی عالی برای ثبت شرکت باشند. متقاضیان ثبت شرکت در مناطق آزاد می توانند درخواست خود را در سایت اداره ثبت شرکت ها مطرح نمایند و منتظر بررسی درخواست خود از سوی کارشناس اداره باشند.
بهره مندی از معافیت مالیاتی 20 ساله برای هر نوع فعالیت اقتصادی، تضمین و حمایت قانونی از سرمایه گذاران خارجی و بسیاری از امتیازات دیگر را با ثبت شرکت در مناطق آراد تجاری بدست می آورید.
مزایای ثبت شرکت در مناطق آزاد
ثبت شرکت در مناطق آزاد مزایایی دارد از جمله آنکه:
- بهره مندی از معافیت مالیاتی 20 ساله برای هر نوع فعالیت اقتصادی
- ورود اتباع خارجی بدون نیاز به اخذ روادید
- صد در صد مالکیت خارجی
- تضمین و حمایت قانونی از سرمایه گذاران خارجی
- نبود هیچ گونه محدودیت در انتقال ارز به دیگر مناطق آزاد ایران با سایر کشورها
- برخوردازی از خدمات پولی و بانکی انعطاف پذیر
- ارائه خدمات گسترده بانکی و بیمه ای
- امکان انجام معاملات ارزی آسان
- معاف بودن از حقوق گمرکی برای واردات مواد اولیه و ماشین آلات صنعتی واحدهای تولیدی
- مقررات آسان برای ورود کالاهای مجاز
معایب ثبت شرکت در مناطق آزاد
ثبت شرکت در مناطق آزاد، دارای معایبی هم هست از جمله آنکه:
- دستمزد کارگران متخصص و فنی در مناطق آزاد بیشتر است.
- در مناطق آزاد عموما رانت و فساد اقتصادی زیادی دیده می شود.
- امکانات و خدمات بسیاری در مناطق آزاد قابل دسترسی نیستند.
- به دلیل عدم نظارت کافی بر ورود و خروج اجناس به مناطق تجاری، امکان سوء استفاده قاچاقچی ها وجود دارد.
- توانمندی بیشتر واردات نسبت به صادرات، از معایب دیگر ثبت شرکت در مناطق آزاد است و بیشتر شدن واردات، بازار کار در این مناطق را به سمت ضعیفی می کشاند.
هزینه ثبت شرکت در مناطق آزاد
برای ثبت شرکت در مناطق آزاد، هزینه پرداخت خواهید کرد که میزان هزینه با توجه به شرایط و نوع شرکتی که تعیین می کنید و بسیاری دیگر از عوامل، تعیین می شود. از این رو، نمی توان هزینه ثبت شرکت در مناطق آزاد را به صورت دقیق و ثابت ذکر کرد.
البته در ادامه به صورت موردی به این هزینه ها اشاره می کنیم:
سرمایه اولیه
مهم ترین بخش هزینه ثبت شرکت در مناطق آزاد، سرمایه اولیه است. شما با توجه به نوع شرکتی که انتخاب می کنید، باید سرمایه لازم برای آن را تامین نمایید. سرمایه شرکت ها متشکل از دو بخش می باشد، بخش اول آن اعتبار شرکت است و باید مقداری از سرمایه بسته به نوع شرکت، در حساب بانکی موسسه قرار بگیرد.
بخش دوم هم هزینه های مربوط به راه اندازی شرکت و خرید تجهیزات و دستگاه های لازم می باشد.
حق الثبت
حق الثبت برای ثبت همه نوع شرکت دریافت می شود که باید به اداره حق الثبت پرداخت گردد. مبلغ حق الثبت متناسب با سرمایه اولیه شرکت است.
سایر هزینه های پرداختی به اداره ثبت شرکت
سیار هزینه های پرداختی به اداره ثبت شرکت ها شامل هزینه های پاکت، پوشه و پست مدارک به شرکت است. هزینه پست مدارک هم بر اساس تعداد برگه های ثبتی مشخص می گردد.
تعرفه ابطال تمبر سرمایه شرکت
بعد از ثبت شرکت در مناطق آزاد، لازم است هزینه ابطال تمبر سرمایه شرکت را نیز بپردازید. میزان هزینه ابطال تمبر با توجه به سرمایه شرکت محاسبه می شود.
سرمایه لازم برای ثبت شرکت در مناطق آزاد
سرمایه لازم برای ثبت هر یک از انواع شرکت ها در مناطق آزاد متفاوت است که در ادامه ذکر کرده ایم:
- سرمایه لازم برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود: حداقل یک میلیون ریال
- ثبت شرکت سهامی خاص: حداقل یک میلیون ریال و 35 درصد آن نیز به حساب شرکت واریز می شود.
- سرمایه لازم برای ثبت شرکت سهامی عام: حداقل 5 میلیون ریال
مراحل ثبت شرکت در مناطق آزاد
اگر تصمیم شما برای ثبت شرکت در مناطق آزاد قطعی است، باید مراحل ثبت شرکت خود را طی کنید. در این بخش می خواهیم شما را برای مراحل ثبت شرکت تان راهنمایی کنیم:
تعیین شخصیت حقوقی
در قدم اول برای ثبت شرکت در مناطق آزاد باید به سایت اداره ثبت شرکت ها مراجعه کرده و شخصیت حقوقی را تعیین نمایید.
انتخاب نام شرکت
مرحله دوم بعد از تعیین شخصیت حقوقی شرکت، انتخاب نام برای آن می باشد. شما باید استعلام های لازم را در مورد نام های انتخابی خود انجام داده باشید و حداکثر هم مجاز به پیشنهاد 5 اسم به اداره ثبت شرکت ها می باشید. نام های پیشنهادی خود را باید در سایت اداره ثبت شرکت ها ارائه دهید.
در انتخاب نام شرکت، به موارد زیر دقت کنید:
- نمی توان از اسامی دانشمندان، محققان و مشاهیر، در انتخاب نام شرکت استفاده نمود.
- امکان استفاده از شهرها و کشورها برای نام شرکت ممنوع می باشد.
- نامی که برای شرکت خود مد نظر قرار داده اید، باید تک و منحصر به فرد باشد.
تکمیل اینترنتی اطلاعات
در مرحله بعد، باید فرم های موجود در سایت اداره ثبت شرکت ها را تکمیل کرده و اطلاعات شخصی سهامداران به شرح تابعیت، شماره ملی و… را ارائه دهید.
تعیین مدت و موضوع فعالیت شرکت
در قدم بعد لازم است مدت و موضوع فعالیت شرکت را تعیین کنید. موضوع فعالیت شرکت شما نباید باعث آسیب به منافع کشور شود. اگر هم در حوزه فعالیت تان باید برای گرفتن مجوز خاصی از ارگان های ذیربط اقدام کنید، می بایست اقدامات لازم را برای این منظور انجام دهید.
درج آدرس دفتر مرکزی شرکت
در مرحله بعدی ثبت شرکت، لازم است آدرس دفتر مرکزی، کد پستی و شماره تلفن را ارائه دهید. اگر هم شرکت شما شعبه دوم دارد، می بایست مشخصات شعبه را هم درج نمایید.
تعیین سرمایه اولیه شرکت و مشخص کردن سرمایه هر شخص
سپس باید در سامانه اداره ثبت شرکت ها، سرمایه اولیه شرکت را مشخص کنید و تعیین نمایید که سرمایه هر شخص چقدر است. حداقل سرمایه لازم برای ثبت شرکت باید تامین می شود و مقدار حداکثری هم ندارد.
تعیین سمت اعضای شرکت
سمت اعضای شرکت را هم باید در سایت اداره ثبت شرکت ها تعیین کنید. این اطلاعات به شرح مدیر عامل، سمت هیئت مدیره، تاریخ شروع سمت، مدت تصدی، تاریخ پایان اعتبار سمت و… هستند.
تکمیل اطلاعات متن تقاضانامه یا اظهارنامه
اطلاعات متن اظهارنامه شرکت را در سایت اداره ثبت شرکت ها به صورت تایپ شده به ثبت برسانید. البته امکان استفاده از متن های آماده نیز وجود دارد.
درج متن اساسنامه شرکت و تنظیم شرکت نامه
در پایان هم باید با استفاده از متن های آماده و یا تایپ کردن، متن اساسنامه شرکت را نیز تحویل اداره ثبت شرکت ها دهید. همچنین باید شرکت نامه را نیز تنظیم نمایید.
بعد از گذراندن مراحل اینترنتی ثبت شرکت، درخواست و مدارک شما مورد بررسی کارشناس اداره قرار خواهد گرفت و در صورت تایید نام و مدارک، باید برای انتشار آگهی در روزنامه های کثیرالانتشار اقدام کنید.
پس از این توضیحات، اگر نیازمند راهنمایی های بیشتری برای ثبت شرکت خود در مناطق آزاد هستید، می توانید با کارشناسان موسسه حقوقی دادمان در ارتباط باشید. کارشناسان این مجموعه در تمام مراحل ثبت شرکت، در کنار شما خواهند بود و با دانش و تجربه بالایی که در این حوزه دارند، بهترین گزینه ها را به شما پیشنهاد خواهند داد. تنها کافیست با شماره 02122223955 و یا مشاره مستقیم کارشناسان ما در صفحه تماس برقراری ارتباط نمایید.
### پایان خبر رسمی