اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950811174475763

آمادگی برای صادرات 10محصول کشاورزی به استرالیا

کد: 13950811174475763

https://goo.gl/8ZCKwG

، تهران , (اخبار رسمی): ایران واسترالیا همکاری‌های خود را در بخش فناوری، صنایع وتجارت محصولات کشاورزی گسترش می‌دهند ضمن اینکه طبق اعلام مسئولان وزارت جهاد ایران می‌تواند بیش از10محصول کشاورزی رابه این کشور صادرکند

آمادگی برای صادرات 10محصول کشاورزی به استرالیا

به گزارش اخباررسمی به نقل روابط عمومی سازمان شیلات ایران،  در دیدار مدیر کل دفترامور بین الملل و سازمان‌های تخصصی این وزارتخانه و سفیر جدید استرالیا در تهران، دو طرف برای ارتقای سطح روابط دو کشور در حوزه کشاورزی تاکید کردند.

در این دیدار، هومن فتحی با بیان این که در فضای پسابرجام محیط و شرایط مساعدی برای احیا و توسعه روابط ایران و استرالیا ایجاد شده است، گفت: با توجه به تحولات و توسعه گسترده کشاورزی ایران، نیاز است دو کشور برای شناسایی بهتر ظرفیت‌ها و زمینه‌های همکاری در این بخش اقدام کنند.

وی مبادله موافقت‌نامه‌های دامی و حفظ نباتات را برای تسهیل تجارت میان ایران و استرالیا ضروری خواند و اظهار داشت: پیش نویس یادداشت تفاهم همکاری‌های دامپزشکی از طرف ما به طرف استرالیایی ارائه شده است و امیدواریم به زودی پیش نویس تفاهم‌نامه حفظ نباتات را نیز تهیه و ارائه کنیم.

مدیر کل دفتر امور بین الملل و سازمان‌های تخصصی وزارت جهاد کشاورزی بر ظرفیت‌های تجاری و ارتقای سطح آن میان دو کشور تاکید و تصریح کرد: ایران آمادگی صادرات میگو، انواع آبزیان، میوه، سبزیجات تازه، خشکبار، خرما، کشمش، زعفران، عسل و آبمیوه به استرالیا را دارد.

وی در همین حال تبادل فناوری بذر غلات و دانه‌های روغنی، صنایع تبدیلی و تکمیلی و دامپروری را از دیگر زمینه‌های همکاری میان دو کشور عنوان کرد.

فتحی همچنین به ظرفیت تولید یک میلیون تن ماهی به شیوه پرورش در قفس اشاره کرد و گفت: توسعه پرورش ماهی در قفس از سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی است.

همچنین در این دیدار، ایان بیگز، سفیر جدید استرالیا در تهران نیز خواستار ارتقای سطح همکاری‌های کشاورزی با ایران شد. وی با ابراز خرسندی از توافق هسته‌ای ایران با کشورهای غربی گفت: با رفع تحریم‌ها و شرایط جدید در پسابرجام، بخش کشاورزی دارای اهمیت ویژه‌ای برای گسترش همکاری دو کشور است.

بیگز به روابط خوب ایران و استرالیا در گذشته اشاره کرد و اظهار داشت: در دوران تحریم روابط دو کشور به لحاظ فنی و تجاری با مشکل روبرو شده بود. وی در مورد صادرات گوشت، غلات و خوراک دام به ایران اعلام آمادگی کرد.

در این دیدار مقرر شد برای بازدیدهای فنی از بخش شیلات، دو کشور مبادله هیات کارشناسی داشته باشند، همچنین قرار شد پس از هماهنگی‌های لازم، هیات‌های اقتصادی میان دو کشور مبادله شود.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان شیلات ایران

بهره برداری از سواحل جنوبی دریای خرز به صورت اجاره ای - سالانه از سال 1219 شمسی ( زمان سلطنت محمد شاه قاجار) آغاز شد. این نظام حقوقی در بهره برداری به مدت 80 سال تا 1299 شمسی ادامه داشته است. تا زمان محمد شاه, حاکمان هر منطقه به میل خود رودخانه ها و دریا را به اتباع روسیه اجاره می دادند. اما از سال 1215 هجری شمسی این اختیار با فرمان محمد شاه لغو شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

صنایع غذایی و کشاورزی