اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 1395051879675500

افزایش ریسک قاچاق، لبخند به تولیدکننده است

کد: 1395051879675500

http://goo.gl/69V5O5

، تهران , (اخبار رسمی): بنا به اعتقاد عضو هیئت مدیره اتحادیه تولید و صادرات صنایع نساجی و پوشاک ایران، بالای 75 درصد سهم بازار پوشاک، محصولات قاچاق است.

افزایش ریسک قاچاق، لبخند به تولیدکننده است

به گزارش اخبار رسمی و به نقل از روابط عمومی اتاق تهران،سعید حسین زاده، عضو هیئت مدیره اتحادیه تولید و صادرات صنایع نساجی و پوشاک ایران درباره وضعیت قاچاق در پوشاک در گفتگو با سایت خبری اتاق تهران اعلام کرد: این روزها اخبار مربوط به قاچاق و مبارزه با آن افزایش پیدا کرده است. البته که فعلا هیچ تکانی نخورده و تاثیری نداشته است اما همین که سر و صدایی ایجاد شده و مسئولان بیشتر به آن می پردازند می تواند تاثیر خوبی در حوزه پوشاک ایجاد کند.

به گفته حسین زاده، این برخوردها با قاچاق و رسانه ای کردن آن به نوعی ناامن کردن فضای قاچاق و بالا بردن ریسک انجام آن است و از سوی دیگر، هرچقدر بتوانیم فضای قاچاق در کشور را ناامن کنیم که قاچاق و ریسکش بالا برود، برنده هستیم.

حسین زاده گفت: حتی اگر در این زمینه 20 درصد موفق باشیم، این  20 درصد به اندازه دو برابر تولید داخلی خواهد بود، بنابراین اگر بتوانیم به همین شکل اخبار درباره قاچاق را انعکاس بدهیم قطعا موفق هستیم البته باید در این زمینه کالایی که کشف و ضبط می شود حتما منهدم شود.

وی افزود: براساس صحبت های عضو هیئت مدیره اتحادیه تولید و صادرات صنایع نساجی و پوشاک ایران، بالای 75 درصد سهم بازار پوشاک، محصولات قاچاق است بنابراین همین عدد می تواند عدد بسیار درشتی باشد و ضربه هولناکی به صنعت پوشاک بزند که در ادامه کار قاچاق پوشاک به همین شکل می تواند به صنعت بالادستی سرایت کند و آنها را هم با مشکل مواجه کند.

حسین زاده همچنین تاکید کرد: درباره میزان خسارت های قاچاق و تعطیلی صنایع وابسته به آن آمار دقیقی وجود ندارد. البته الان در حال شناسایی هستیم و تا آخر شهریور بانک اطلاعاتی کاملی بدست می آوریم و می توانیم تاثیر قاچاق در تعطیلی صنایع را اعلام کنیم. اما با این حال در حوزه پوشاک و صادرات قاچاق باعث ریزش 30 درصدی در صنایع بوده است.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران

سال 1263 مجلس «وکلای تجار» به عنوان اولین نهاد حامی تجار ایران شکل گرفت. این نهاد بعدها به اتاق بازرگانی تغییر نام داد. مورخان تاریخ اقتصاد ایران اعتقاد دارند، پایه تمامی فعالیت‌های صنفی و تخصصی بخش بازرگانی کشور از همین نهاد شکل گرفته است.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]