اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 1395060498775696

افزایش اهدای خون مستمر، تضمین سلامت خون

کد: 1395060498775696

http://goo.gl/vE6Zxw

، تهران , (اخبار رسمی): میانگین اهدای خون مستمر در کشور 52 درصد است و افرادی که سالانه 2بار خون دهند در این بازه قرار خواهند گرفت که استان بوشهر فراتر از این میزان است.

افزایش اهدای خون مستمر، تضمین سلامت خون

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان انتقال خون ،بشیر حاجی بیگی ؛سخنگوی سازمان انتقال خون و مدیرکل دفتر مدیرعامل و روابط عمومی  بااعلام این خبر  گفت: در استان بوشهر زمینی به مساحت 300 متر مربع به زیربنای هزار و 600 متر مربع برای ساخت مرکز انتقال خون استان بوشهر انتخاب و امروز کلنگ زنی شد که خدمات انتقال خون را انجام خواهد داد.

مدیر کل روابط عمومی سازمان انتقال خون کشور اظهار کرد: استان بوشهر دارای 14 بیمارستان با 1400 تخت است و سازمان انتقال خون باید همه نیاز های بیماران را رفع کند که تمام فرآورده های خونی از بوشهر تامین می شود.

700 بیمار خاص در استان بوشهر

سخنگوی انتقال خون گفت: در استان بوشهر بیش از 700 بیمار خاص وجود دارد که 365 نفر بیمار تالاسمی، 228 نفر بیمار دیالیز و 71 نفر بیمار هموفیل را شامل می شود و 18 درصد از مصرف خون متعلق به بیماران تالاسمی است.

حاجی بیگی با اشاره به اینکه استان بوشهر در چهارماه اول اهدای خون مستمر 57 درصدی داشته است، بیان کرد: شاخص اهدای مستمر خون در کشور 52 درصد است و افرادی که سالانه 2بار خون دهند در این رده قرار خواهند گرفت که استان بوشهر فراتر از این میزان است.

وی عنوان کرد: اهدای مستمر خون در مراکز انتقال خون دنیا شاخصه های ارتقای سلامت و ضریب امنیت خون است و هر کشوری که اهدا کننده مستمر خون بیشتری داشته باشد تضمین سلامت خون آنجا بالاتر است.

وی تصریح کرد: شاخص اهدای خون در کشور 27 در هزار است که استان بوشهر توانسته است شاخص 32 واحد در هزار نفر را کسب کند و در میان استان های پرجمعیت و بزرگ رتبه ششم کشوری را داشته باشد.

هر اهدای خون جان 3 نفر را نجات می دهد

حاجی بیگی در پاسخ به اینکه ساختمان جدید سازمان انتقال خون استان بوشهر چه خدماتی خواهد داشت، ابراز کرد: تولید پلاکت به روش فرزیس، تولید پلاسما به روش فرزیس، تجهیز به آزمایشگاه های مختلف، پخش خون و فرآورده ها، کنترل کیفی و تضمین کیفیت، سردخانه منفی 20 درجه، بخش اهدای خون، سالن پذیرایی و تکریم ارباب رجوع از مواردی است که با راه افتادن ساختمان جدید در فضایی مناسب تر شاهد آن خواهیم بود.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان انتقال خون ایران

با توجه به سابقه درخشان فعالیتهای پزشکی در کشور ما به ویژه در میان کشورهای منطقه، به کارگیری روش های نوین درمانی و استفاده از علوم روز دنیا به منظور درمان بیماران، همواره مورد توجه پزشکان ایرانی قرار داشت؛ و پرواضح است که طب انتقال خون و به عبارتی نجات زندگی بیماران و مصدومین نیازمند به خون از طریق تزریق خون و فراورده های آن نیز از این قاعده مستثنی نبود. بر اساس شواهد و قرائن موجود، سابقه اولین تزریق خون در کشور ما به سالهای ابتدایی دهه 20 هجری شمسی بر میگردد. در واقع در این سالها با توجه به نوپا بودن طب انتقال خون و ناآشنا بودن اذهان عمومی با این مقوله، دریافت خون از داوطلبان برای تزریق به بیماران به سختی انجام می گرفت و راضی کردن افراد برای دادن خون عمدتا به ابتکار عمل پزشک بستگی داشت.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]