اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950606101005700

کشف یک محموله پرندگان شکاری درهرمزگان

کد: 13950606101005700

http://goo.gl/fJ0M0b

، تهران , (اخبار رسمی): یک محموله پرندگان شکاری در ایست بازرسی میناب - بندرعباس کشف شد.

کشف یک محموله پرندگان شکاری درهرمزگان

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست ، فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست هرمزگان با اعلام این خبر افزود: این محموله حامل 16بهله شاهین و بحری بوده است. 

داد خدا پالیک با اشاره به اینکه در این رابطه یک نفر دستگیر شد، تصریح کرد: قاچاقچیان قصد داشتند این پرندگان را به کشورهای حاشیه خلیج‌فارس قاچاق کنند . 

وی اضافه کرد: شاهین و بحری از گونه‌های در حال انقراض است و جریمه هر بهله شاهین 60میلیون تومان است. 

فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست هرمزگان همچنین از رهاسازی 2 قطعه مرغ جیرفتی در دشت‌های شهرستان میناب خبر داد. 

پالیک اضافه کرد: این 2 قطعه مرغ جیرفتی دیروز از شکارچیان به همراه تور زنده گیری پرنده کشف شد. 

وی با اشاره به اینکه در این رابطه 2متخلف دستگیرش‌اند، تصریح کرد: جریمه هر قطعه مرغ جیرفتی 200هزار تومان است. 

پالیک در پایان گفت: مرغ جیرفتی از گونه‌های حمایت‌شده است که در مناطق معتدل و گرم زندگی می‌کند

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

حقوقی و قانون | محیط زیست