اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950627127365793

بیشاپور درخانه جهانگردی شیراز معرفی شد

کد: 13950627127365793

https://goo.gl/LnU2V6

، تهران , (اخبار رسمی): به مناسبت هشتاد و شش سالگی ثبت ملی شهر تاریخی بیشاپور مراسمی درخانه جهانگردی شیراز با هدف معرفی این شهر ساسانی برگزار شد.

بیشاپور درخانه جهانگردی شیراز معرفی شد

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی ، دراین مراسم برای نخستین بار اسناد تاریخی و تصویری از مرمت معبد آناهیتا رونمایی شد.

درحاشیه این مراسم محمدرضا معینی رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان کازرون و مدیرداخلی پایگاه شهر تاریخی بیشاپور درجمع خبرنگاران گفت :شهر بیشاپور درتاریخ 24 شهریور ماه 1310 به شماره 24 در فهرست ملی قرار گرفته است. وی افزود: به مناسبت هشتاد و شش سالی از ثبت این اثر شاخص تاریخی فارس در فهرست ملی درخانه جهانگردی شیراز این شهر به صورت تخصصی معرفی می شود. همچنین به مناسبت این روز بانک جامع سفالینه های ساسانی فارس تأسیس و راه اندازی شد. معینی درادامه گفت : با توجه به اینکه پایگاه پژوهشی شهر بیشاپور دارای موزه تخصصی ساسانی و کتابخانه می باشد از این رو در نظر داریم کارگاه دائم حفاظت ومرمت گچ بری های ساسانی را نیز در این پایگاه راه اندازی کنیم . وی با بیان اینکه در شهر تاریخی بیشاپور گچ بری های متعددی وجود دارد افزود: هم اینک گچ بری های تاریخی این شهر را در تالار تشریفات و ایوان موزایک می توان دید. 
مدیر داخلی پایگاه شهرتاریخی بیشاپور ادامه داد : تکمیل و تجهیز موزه شهر بیشاپور ساماندهی ، خوانا سازی ومرمت محوطه بیرونی ودرونی مسجد جامع بیشاپور همچین تملک عرصه و حریم مجموعه طبیعی ، تاریخی این شهر و پی گیری ثبت جهانی شهر بیشاپور همچنین ایجاد زیر ساختهای لازم جهت ارائه خدمات گردشگری در محوطه تنگ چوگان و شهر بیشاپور از جمله برنامه های آینده پایگاه پژوهشی بیشاپور است .
بنابراین گزارش پنج شنبه و جمعه این هفته درخانه جهانگردی شیراز واقع در بلوار چمران شهر تاریخی بیشاپور معرفی می شود و فعالیت های انجام شده در این پایگاه پژوهشی نیز در قالب فیلم و عکس در معرض دید عموم علاقمندان قرار می گیرد . 
 درخانه جهانگردی شیراز در قالب 40 قاب عکس اسنادتاریخی و تصاویر مربوط به مرمت این شهر تاریخی در دوره های گذشته به نمایش در آمده است .

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری

گردشگری در سرزمین ایران از پیشینه‌های چند هزار ساله برخوردار است. در تمامی دوران باستان، تا قبل از اسلام مستندات تاریخی حکایت از گسترش شهرها، راه‌ها و اقامتگاه‌ها در سرزمین پهناور ایران دارد. آثار مکتوب‌ بر جای مانده حاکی از سفر یونانیان و رومیان به ایران است، اگرچه از سیاحانی که قبل از اسلام به ایران سفر کرده‌اند اطلاع دقیقی در دست نیست. در قرون اولیه پس از اسلام، بعد از پشت سر نهادن یک دوره بحرانی، رویکرد ادبی، فرهنگی و علمی در ایران آغاز شد و از رونقی بی‌نظیر برخورداد گردید . شاعران و نویسندگان به گشت و گذار در سرزمین اسلامی پرداختند که حاصل آن سفرنامه‌هایی بود که اکنون بر جای مانده و از خلال آنها می‌توان با جغرافیا، فرهنگ و تمدن آن روزگار آشنا شد. از جمله معروفترین این جهانگردان می‌توان به ناصرخسرو قبادیانی شاعر، فیلسوف و سفرنامه‌نویس قرن پنجم اشاره کرد. از سوی دیگر به تدریج و به ویژه طی قرون هفتم به بعد جهانگردان غربی نیز در پی سفر به شرق و از جمله ایران برآمدند. در همان دوران اقامتگاه‌هایی در ایران تأسیس شد که بسیاری از آنها همچنان بر جای مانده است. ایران در دوران صفویه و علی‌الخصوص در دوره شاه عباس اول به عنوان کشوری جذاب نظر بسیاری از جهانگردان اروپایی را به خود جلب کرد. به همین دلیل می‌توان دوره سلطنت شاه عباس اول تا انقراض سلسله صفوی را یکی از مهمترین ادوار توسعه جهانگردی در ایران به حساب آورد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]