اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950727161725700

خروج 20 هزار خودروی فرسوده از ناوگان حمل‌ونقل

کد: 13950727161725700

https://goo.gl/4uFEx8

، تهران , (اخبار رسمی): تا کنون بیش از 20 هزار تاکسی فرسوده از رده خارج شده و حدود 60 هزار خودروی دیگر برای خروج در نوبت هستند.

خروج 20 هزار خودروی فرسوده از ناوگان حمل‌ونقل

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست ،معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اعلام این خبر به  لایحه هوای پاک اشاره کرد و گفت: با اینکه لایحه هوای پاک در مجلس نهم بیش از دو سال‌ و نیم معطل مانده بود اما مجلس دهم نسبت به این موضوع خیلی  فعال است و امیدواریم که طی روزهای آینده در صحن علنی مجلس این لایحه به تصویب برسد، چرا که قانونی شدن لایحه هوای پاک بسیار کمک کننده خواهد بود.

وی ادامه داد: دولت یازدهم در زمینه بهبود کیفیت هوا اقدامات خوبی انجام داده است و ما در 6 ماهه نخست امسال به استناد دستگاه‌های سنجش کیفیت هوا در تهران، هوای بهتری را نسبت به 5 تا 6 سال گذشته داشته‌ایم.

معاون رئیس جمهور گفت: تمام اعداد و ارقام نشان از وضعیت رو به بهبود کیفیت هوا در تهران  دارد و این امر تاثیر برنامه‌ها و اقدامات دولت است.

ابتکار افزود: دولت برای از رده خارج کردن خودروهای فرسوده به ویژه تاکسی‌ها اقدامات خوبی انجام داده و می‌توان اعلام کرد که طرح موفقی بوده است.

ابتکار گفت: بهینه‌سازی و اصلاح ناوگان اتوبوس‌ها و حمل‌ونقل عمومی از دیگر اقداماتی است که دولت برای انجام آنها برنامه‌ریزی کرده و در حال محقق ساختن آن است.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

شهر و جامعه | محیط زیست