اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950802165825700

صیادان ماهی آزاد 15میلیون تومان جریمه می شوند

کد: 13950802165825700

https://goo.gl/wbFLWR

، تهران , (اخبار رسمی): با تلاش مشترک مامورین یگان حفاظت محیط زیست آستارا و تالش متخلفی که در یکی از رودخانه های حوزه غرب گیلان اقدام به صید دوقطعه ماهی آزاد کرده بود در حین ارتکاب جرم بازداشت شد .

صیادان ماهی آزاد 15میلیون تومان جریمه می شوند

به گزارش  اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی  سازمان حفاظت محیط زیست ،اکبری پور ،فرمانده یگان حفاظت محیط زیست گیلان با اعلام این خبر گفت گونه ماهی آزاد دریای خزر از گونه های در خطر انقراض و صید ممنوع دریا است که به دلیل ارزش بسیار بالای اکولوژیکی آن در فهرست گونه های با اهمیت و در شرف انقراض محسوب می شود و بر اساس اخرین جرایم در نظر گرفته شده از سوی سازمان حفاظت محیط زیست ، متخلفین صید این گونه ارزشمند به ازای هر قطعه ماهی به پرداخت 75 میلیون ریال ضرر و زیان در حق دولت محکوم خواهند شد .
وی افزود: در اجرای این عملیات مشترک در حوزه رودخانه های غرب استان تعداد 12 تله و سازه چوبی که توسط صیادان غیرمجاز در مسیر مهاجرت ماهیان آزاد خزری ایجاد شده بود تخریب شد . همچنین 8 رشته تور سالیک به همراه متخلف و ماهیان صید شده در حین ارتکاب جرم کشف و ضبط شدند .
ماهیان آزاد همه ساله برای تخم ریزی وارد رودخانه هایی می شوند که دارای شرایط مناسب زیستی باشند و لابلای سنگ های بستر رودخانه تخم ریزی می کنند  ولی در سالیان اخیر به دلیل تخریب و آلودگی رودخانه ها و برداشت بیش از اندازه و غیرمجاز شن و ماسه از بستر رودخانه ها عملا زایشگاه ماهیان آزاد نابود شده است و این گونه بسیار بی نظیر با رها کردن تخم های خود در جاهای نامناسب عملا فرصت زادآوری و بقای نسل را ازدست می دهد از طرفی هم گونه های مهاجم و غیربومی آبزی نیز با تغذیه از تخم این ماهی ، مسیر تولیدمثل ماهیان آزاد دریایی را به بن بست ختم می کنند .

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

محیط زیست