اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950803167966446

جستجوی شبکه باNetwork Mapper

Nmap چیست؟

کد: 13950803167966446

https://goo.gl/kM75t6

، مشهد , (اخبار رسمی): Nmap مخفف Network Mapper و یک نرم افزار کاربردی برای جستجوی شبکه یا ممیزی امنیتی شبکه است؛ این نرم افزار طوری طراحی شده که شبکه های بزرگ را به سرعت اسکن کند، اگر چه می تواند بر روی سیستم های تنها نیز به خوبی کار کند.

Nmap چیست ؟

به گزارش اخبار رسمی از روابط عمومی از مجله فناوری مگز آی تی،  Nmap جهت اسکن کردن شبکه های بسیار بزرگ به معنی واقعی کلمه، یعنی صدها هزار از ماشین، استفاده شده است.

Nmap مخفف Network Mapper است که  یک نرم افزار کاربردی برای جستجوی شبکه یا ممیزی امنیتی شبکه به شمار می‌آید.

Nmap از ip packet های خام به صورت منحصر به فرد استفاده می کند تا تعیین کند چه رایانه هایی (hosts) بر روی شبکه در دسترس هستند، چه سرویس‌هایی (ports) ارائه می کنند، چه سیستم عامل‌هایی (به همراه نسخهٔ سیستم عامل) بر روی آنها در حال اجراست.چه نوع packet filter ها / فایروال‌هایی مورد استفاده قرار گرفته و چندین پارامتر دیگر. Nmap بر روی اکثر رایانه ها، هم گرافیکی و هم کنسول ها قابل استفاده است.

Nmap یک نرم افزار مجانی است که به همراه کدهای آن تحت واژهٔ GNU GPL در دسترس است. نرم افزاری با ویژگی‌های خاص که در ادامه آنها را مرور می کنیم.

انعطاف پذیری
از چندین تکنیک پیشرفته برای استخراج نقشهٔ شبکه استفاده می کند که این نقشه از IP filter ها، فایروالها، مسیریابها و دیگر موانع تشکیل شده است. این نقشه همچنین شامل بسیاری از پورتهای اسکن شده ( هم TCP و هم UDP)، تشخیص سیستم عامل، ping sweep ها و عوامل دیگر است.

قدرتمندی
از Nmap جهت اسکن کردن شبکه های بسیار بزرگ به معنی واقعی کلمه، یعنی صدها هزار از ماشین، استفاده شده است.

قابلیت حمل
بر روی اکثر سیستم عاملها استفاده می شود و از آن پشتیبانی می کنند. این سیستم عاملها شامل Linux ، Open/Free/Net BSD ، Solaris ، IRIX ، Mac OS ، HP-UX ، Sun OS و غیره هستند.

سادگی
در ضمن اینکه Nmap یک مجموعه از خصوصیات پیشرفته را برای کاربران توانمند ارئه می دهد، شما می توانید استفاده از آن را با دستور “nmap –O –sS targethost” آغاز کنید؛ هم نسخه های command line و هم نسخه های گرافیکی (GUI) بر اساس نیاز شما در دسترس است. نسخهٔ باینری نیز برای برای کسانی که مایل به کامپایل کردن کدهای Nmap نیستند موجود است.

رایگان
هدف اولیه از پروژهٔ Nmap جهت کمک به امن کردن بیشتر اینترنت و تجهیز مدیران شبکه / ممیزین شبکه (auditors) / هکرها به یک ابزار پیشرفته جهت جستجوی شبکهٔ تحت کنترلشان بوده است. Nmap برای download رایگان به همراه کدهای کامل آن که شما می توانید آنها را تغییر دهید و تحت GNU General Public License (GPL) در اختیار دیگران قرار دهید، در دسترس است.

خوب مستند سازی شده

بیشترین تلاش صورت گرفته تا مستندات و manual page ها به روز و قابل فهم و این مستندات و manual page ها به چندین زبان هستند.

تحت پشتیبانی: اگرچه این نرم افزار هیچ ضمانتی ندارد، شما می توانید اگر با مشکلی مواجه شدید به آدرس [email protected] ایمیل بزنید.

تائید شده
Nmap جوایز بسیاری برده است، مثل “Information Security Product of the Year” از طرف World and Codetalker Digest.

مشهور
همه روزه هزاران نفر از مردم Nmap را download می کنند و این نرم افزار با بسیاری از سیستم عاملها کار می‌کند.

روش عملکرد Nmap

در این قسمت به توضیح عملکرد نرم افزار Nmap تحت سیستم عامل Linux می پردازیم و سپس به توضیح سوئیچ های Nmap که بصورت command line  می پردازیم:

همانطور که گفته شد Nmap یک نرم افزار امنیتی می باشد که تعداد زیادی از تکنیکهای اسکن را پشتیبانی می کند:

UDP ، TCP connect() ، TCP SYN (half open) ، FTP proxy (bounce attack) ، Reverse-ident ، ICMP (ping sweep) ، FIN ، ACK sweep ، Xmas Tree ، SIN sweep ، IP Protocol و Null scan .

همچنین Nmap دارای بسیاری از قابلیتهای پیشرفته نظیر شناسایی OS با استفاده از TCP/IP ، اسکن نامحسوس (stealth scanning) ، محاسبات تاخیر دینامیکی و انتقال مجدد (retarnsmission) ، اسکن موازی، شناسایی سیستم های خاموش (down hosts) از طریق ping های موازی، decoy scanning ، شناسایی پورتهای فیلتر شده ، direct (non-portmapper) RPC scanning ، fragmentation scanning و همچنین تعیین پورت و هدف منعطف است.

حداکثر تلاش‌‍ها صورت گرفته تا کارایی Nmap برای کاربرانی که از امتیاز root برخودار نیستند، کاهش نیابد. متاسفانه بسیاری از واسطهای kernel های حساس (مثل سوکتهای خام [raw sockets]) نیاز به مجوز root دارند. هر زمان که ممکن است Nmap باید تحت مجوز root راه اندازی شود (البته نه بعنوان setuid root).

نتیجهٔ اجرای Nmap معمولاً یک لیست از پورتهای جالب (در صورت وجود) از ماشین یا ماشین‌هایی که اسکن شده اند، هستند. همیشه Nmap در مورد پورت شناخته شده (“well known”port) نام سرویس (در صورت وجود)، نام، وضعیت و پروتکل را می دهد. وضعیت (state) می تواند ‘open’ ، ‘filtered’ یا ‘unfiltered’ باشد. ‘open’ یعنی ماشین مورد نظر ارتباطات روی آن پورت را connect() خواهد کرد. ‘filtered’ یعنی یک فایروال / فیلتر یا دیگر موانع موجود بر روی شبکه، پورت را پوشش می دهد و مانع آن می شود که Nmap تعیین کند که پورت باز است یا بسته. ‘unfiltered’ یعنی آن پورتی که توسط Nmap شناسایی شده، بسته شده و بنظر می رسد هیچ فایروالی / فیلتری به تلاش Nmap برای تعیین وضعیت آن پورت توجه ندارد. مواجه شدن با پورتهای ‘unfiltered’ متداول است و زمانی این وضعیت‌ها نشان داده می شوند که اکثر پورتهای اسکن شده در وضعیت ‘filtered’ باشند.

بسته به سوئیچهای استفاده شده، Nmap می تواند مشخصات زیر را در remote host معین کند: سیستم عامل مورد استفاده، TCP sequencability ، نام کاربرانی که برنامه های منحصر به هر پورت را اجرا می کنند، نام DNS ، تعیین اینکه آیا میزبان یک smurf address است و چند مشخصهٔ دیگر.

حداکثر تلاش‌ها صورت گرفته تا کارایی Nmap برای کاربرانی که از امتیاز root برخودار نیستند، کاهش نیابد. متاسفانه بسیاری از واسطهای kernel های حساس (مثل سوکتهای خام [raw sockets]) نیاز به مجوز root دارند. هر زمان که ممکن است Nmap باید تحت مجوز root راه اندازی شود (البته نه بعنوان setuid root).

(“well known”port) نام سرویس (در صورت وجود)، نام، وضعیت و پروتکل را می دهد. وضعیت (state) می تواند ‘open’ ، ‘filtered’ یا ‘unfiltered’ باشد. ‘open’ یعنی ماشین مورد نظر ارتباطات روی آن پورت را connect() خواهد کرد. ‘filtered’ یعنی یک فایروال / فیلتر یا دیگر موانع موجود بر روی شبکه، پورت را پوشش می دهد و مانع آن می شود که Nmap تعیین کند که پورت باز است یا بسته. ‘unfiltered’ یعنی آن پورتی که توسط Nmap شناسایی شده، بسته شده و بنظر می رسد هیچ فایروالی / فیلتری به تلاش Nmap برای تعیین وضعیت آن پورت توجه ندارد. مواجه شدن با پورتهای ‘unfiltered’ متداول است و زمانی این وضعیت‌ها نشان داده می شوند که اکثر پورتهای اسکن شده در وضعیت ‘filtered’ باشند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

رسانه آموزشی لرن دی ال

لرن دی ال یک رسانه تولید محتوای آموزشی آنلاین در زمینه دیجیتال مارکتینگ است،که کار خود را از خردادماه سال ۱۳۹۶ شروع کرد.رسالت اصلی لرن دی ال تولید محتوای غنی به زبان فارسی برای کاربران ایرانی داخل و خارج از کشور است،تابتوانند از دنیای وب کسب درآمد عالی داشته باشند.تمرکز اصلی ما روی توسعه وردپرس فارسی و همچنین بررسی ابزارها و الگوریتم های گوگل است.درهمین راستا سعی کردیم برخی از ابزارهای کاربردی وردپرس را برای کاربران بومی سازی کنیم و در اختیارشان قرار دهیم.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]