اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950804168385797

سردار اشتری شرح داد

نقش تعاملات در نمایش اقتدار پلیس ایران

کد: 13950804168385797

https://goo.gl/BjpsQ1

، تهران , (اخبار رسمی): افسران رابط، به عنوان نمایندگان جمهوری اسلامی ایران و ناجا باید همه "شاخصه های نمایندگی" را دارا باشند، ویژگی هایی که بیانگر شان و جایگاه والای نظام اسلامی و کشور باشد.

نقش تعاملات در نمایش اقتدار پلیس ایران

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی ،سردار  حسین اشتری ،فرمانده نیروی انتظامی در دیدار با افسران رابط ناجا،با اعلام این خبر گفت: افسران رابط نمایندگان نظام اسلامی ایران و نیروی انتظامی در کشورها هستند، مسئولیت و نقش رابطان اینترپل در پیشبرد اهداف کلان ناجا و ارتقاء تعاملات پلیسی غیر قابل انکار است.

وی با بیان اینکه زمانی حیطه مسئولیت افسران رابط محدود بود، افزود : با گسترش فضای جامعه جهانی، امروز حوزه فعالیت افسران رابط توسعه یافته، جامع تر و کامل تر شده است.

فرمانده نیروی انتظامی بیان کرد : البته براساس نیاز سنجی ها، حیطه فعالیت افسران رابط ناجا در برخی کشورها با محوریت خاصی پیش می رود، به طور مثال در کشوری چون افغانستان نقش و محوریت فعالیت افسران رابط در حوزه " مواد مخدر " پر رنگ تر است.وی خاطر نشان کرد : افسران رابط در هر کشوری به عنوان نمایندگان جمهوری اسلامی ایران و ناجا معرفی می شوند و لازم است ضمن تلاش برای معرفی شایستگی و توانمندی پلیس ایران، از ظرفیت ها نیز بیشترین بهره را ببرند.

عالی ترین مقام انتظامی کشور با اشاره بر لزوم دقت نظر در انتخاب افسران رابط ادامه داد : ویژگی هایی برای انتخاب افسران رابط باید لحاظ شود که بیانگر جایگاه محوری و حساس این قشر است، رابطان از هر حیثی باید از برترین ها باشند ؛دانش ، تخصص، تعهد و دلسوزی نسبت به کشور و نظام باید از بارزترین ویژگی های افسران رابط باشد.

وی تاکید کرد: افسران رابط ناجا به عنوان نماینده کشور و ناجا باید همه "شاخصه های نمایندگی" را داشته باشند، ویژگی هایی که بیانگر شان و منزلت اسلامی و جایگاه والای جمهوری اسلامی ایران باشد؛ رابطان باید الگوی کاملی از رفتار، منش و گفتار یک فرد مومن و متعهد به نظام جمهوری اسلامی ایران را ارائه دهند.

سردار اشتری با تاکید بر لزوم تعامل مناسب با سفارت خانه ها ادامه داد: تعامل و ارتباط افسران رابط با مجموعه سفارتخانه ها مهم و تاثیر گذار است، هرچند این تعاملات باید بر پایه " اصول منطقی و ضوابط تعیین شده " باشد؛ ارتقاء تعاملات و بهره گیری از فرصت ها در نمایش اقتدار پلیس جمهوری اسلامی ایران تاثیر گذار است.

وی بیان کرد : تعاملات پلیسی در انتقال و انعکاس دانش و مهارت پلیس ایران موثر است و در عین حال می توانیم با "مطالعات  تطبیقی" و "متناسب با نیازهای بومی" از تجربیات پلیس کشورهای دیگر نیز بهره ببریم.

فرمانده نیروی انتظامی خاطر نشان کرد : شناسایی آسیب ها، تهدیدات و ظرفیت های امنیتی ، نظامی و انتظامی منطقه و امور بین الملل از الزامات هر افسر رابطی است، رابطان اینترپل باید بر دانش "سیاسی و امور بین الملل" تسلط کافی و قدرت تحلیل مسائل امنیتی و روز  را نیز داشته باشند.

وی با بیان اینکه رصد جریان های سیاسی منطقه ای و جهانی در روند اقدامات افسران رابط تاثیر گذار است، اشاره کرد: دید و بینش " امنیتی و انتظامی " لازمه کار افسران رابط است و رابطان باید تجربیات خود را در هر حوزه ای به پلیس های تخصصی به خوبی انتقال دهند و به پیشرفت و روند تخصصی تر شدن رده ها، با انتقال تجربیات کارآمد کمک کنند.

سردار اشتری اضافه کرد : جرایم سازمان یافته یکی از اولویت های مأموریتی است که باید به آن اشراف داشته باشیم و مقابله کنیم، اشراف و رصد اطلاعاتی در حوزه جرایم سازمان یافته به ویژه " تروریسم" موضوع مهمی است باید به آن توجه شود.

عالی ترین مقام انتظامی کشور با اشاره به توسعه حوزه ارتباطات و فراگیر شدن بستر استفاده از فضای مجازی ادامه داد: جرایم سایبری موضوع به روز و در حال گسترشی است، لازم است با رصد تحولات حوزه سایبری، شناسایی بسترهای وقوع جرم و آسیب ها در این حوزه، اقدامات پیشگیرانه انجام شود.

سردار اشتری در ادامه تاکید کرد : توجه به منویات، توصیه ها و اوامر مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای ( حفظ الله ) در تمام امور "فصل الخطاب" و "راه گشای امور"  است، سیاست ها و مواضع نظام جمهوری اسلامی ایران در امور منطقه ای و بین المللی روشن و مشخص است و در پیشبرد اهداف نیز توجه به این سیاست ها از واجبات است.

وی در پایان با تقدیر از افسران رابط و خانواده هایشان گفت : قدردان زحمات تمام کارکنان هستیم و در این میان به نقش مهم خانواده ها واقفیم و مبرهن است که پشتیبانی و همراهی خانواده ها در تعالی و پیشرفت نیروی انتظامی بسیار تاثیر گذار بوده است، تلاش ناجا ارتقاء امنیت عمومی و پایدار است و تحقق این مهم مستلزم همکاری، همدلی، تعهد و وظیفه شناسی است که خوشبختانه این ویژگی ها در کارکنان مشهود است.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

ناجا

این کشور در بیش از دو هزار سال قبل و در دوران سلسله هخامنشیان اولین بنیانگذار سیستم حکومتى گسترده امپراطورى مى باشد. از آنجا که هر حکومتى نیازمند به نظم و امنیت مى‌باشد در نتیجه کشور ما انواع سیستمهاى ایجاد نظم و امنیت را در طى تاریخ مورد آزمایش قرار داده است. اما سیستم نوین ایجاد نظم و امنیت داخلى یعنى سازمان پلیس در ایران به حدود یکصد سال پیش مربوط مى‌‌باشد. شاه قاجار ناصرالدین شاه در سفرهاى سه گانه خود به اروپا و مشاهده پلیس نوین در آن کشورها و با استخدام یک مستشار بلژیکى به نام کنت دو بینو اولین سیستم پلیسى جدید را در ایران پایه گذارى نمود. این پلیس در طى یکصد سال گذشته و تا پیروزى انقلاب اسلامى در بهمن سال 1357 از فراز و نشیبهاى متفاوت برخوردار بوده است.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

حقوقی و قانون