، تهران , (اخبار رسمی): نشست کمیسیون هماهنگی توافق نامه سه جانبه سیلاب شهر تهران با حضور نمایندگان سازمان های تخصصی واعضای کمیته ها در سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برگزار شد.
به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، در این نشست گزارشی از فعالیت های کمیته تخصصی هشدار و مدیریت سیلاب شهر تهران ارائه و ضمن جمع بندی نتایج جلسات برگزار شده، برنامه آتی این کمیته اعلام و 17 عنوان راهبردهای اصلی احصاء شده تشریح شد.
در ادامه همچنین ، گزارش معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران در خصوص عملیاتی کردن طرح جامع مدیریت آب های سطحی شهر تهران ارایه و مطالعات و اقدامات اجرایی آن مورد بررسی قرار گرفت.
دکتر احمد صادقی رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به این که این نشست بعد از تشکیل جلسات کمیته های اصلی کارگروه سیلاب برگزار می شود، از مرور نتایج فعالیت کارگروه ها برای تصویب نهایی آن خبر داد.
وی از نتایج به دست آمده و جمع بندی نهایی آن به عنوان نقشه راه مشترک برای مدیریت سیلاب و کاهش خطرپذیری آن در پایتخت نام برد و یادآور شد: با برگزاری جلسات و تهیه نقشه راه تکلیف همه دستگاه های متولی در زمینه پیشگیری از خطرپذیری سیلاب مشخص شده و این سازمان ها باید فعالیت های خود را در این زمینه انجام دهند.
وی در ادامه بر اهمیت نقش دبیرخانه این مجموعه تاکید کرد و افزود: اهمیت نقش دبیرخانه در پیگیری مصوبات جلسات و فعالیت های سازمان ها در این زمینه مشخص است و باید این نقش را جدی گرفت.
در این نشست همچنین دکتر اقبال شاکری رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر تهران نیز ضمن تاکید بر تعیین اولویت های کوتاه مدت و بلند مدت در اجرای این طرح ، گفت: هر چقدر اقدامات کوتاه مدت در هنگام اجرای این طرح مورد توجه قرار گیرد، کارها بهتر انجام می شود.
در ادامه این جلسه فاطمه صالح معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران تهران از تعیین 17 اولویت به عنوان ابزار پایه برای اجرای طرح جامع کاهش خطرپذیری سیلاب خبر داد.
در ادامه این نشست همچنین عناوین و شناسنامه های 17 برنامه "نقشه راه کاهش خطرپذیری سیلاب شهر تهران" برابر پیوست تصویب و مقرر شد مفاد آن برابر اولویت بندی پروژه ها در دستور کار دستگاه های مختلف قرار گیرد و پیگیری های لازم از طریق دبیرخانه صورت پذیرد و نهادهای ذی ربط گزارش های مربوطه را به دبیرخانه ارائه تا مراتب به عنوان پیش نیاز تدوین طرح جامع کاهش خطرپذیری سیلاب شهر تهران به شورای اسلامی شهر تهران اعلام شود.
کمسیسون با تاکید بر اجرای اقدامات اضطراری و کوتاه مدت مقرر نمود تا موانع فعالیت ها و اقدامات مذکور از جمله طرح اجرایی کردن آزادسازی تصرفات بستر و حریم رودخانه ها توسط سازمان ها جهت پیگیری به دبیرخانه کمیسیون اعلام شود تا پیگیری های لازم از طریق دبیرخانه صورت پذیرد.
تدوین ساز و کار اجرایی اخذ تعهد نامه و بیمه نامه سیلاب برای صدور پروانه ساختمانی برای مالکین قانونی و پیگیری به منظور تسریع در تصویب نقشه های حریم و بستر در کمیته ماده 5 از سوی معاونت شهرسازی و معماری از دیگر مصوبات مهم این نشست بود.
### پایان خبر رسمی