، ساری , (اخبار رسمی): در پی انعقاد تفاهمنامه بین اداره کل آموزش فنیوحرفهای مازندران و شرکت هوشمند سازه خاورمیانه، صبح امروز نخستین کارگاه آموزشی مهارت هوشمندسازی ساختمان در مرکز آموزش فنی وحرفهای شماره 3 ساری افتتاح و به بهرهبرداری رسید.
مسیر آموزشهای فنیوحرفهای مازندران براساس آمایش سرزمینی به سمت حرفههای جدید تغییر یافته است
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان مازندران این مراسم با حضور سید حسین درویشی سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران، امیرجمشیدی معاون پژوهش و برنامهریزی، سید غلامرضا تاکامی رییس مرکز آموزش فنی و حرفهای شماره 3 ساری، محمد فیروزیان رییس کار گروه تخصصی برق سازمان نظام مهندسی مازندران، علی خلیلی عضو هیئت مدیره و محسن رییسیان مدیر عامل شرکت هوشمند سازه خاورمیانه افتتاح شد.
درویشی سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفهای مازندران در مراسم افتتاح این کارگاه آموزشی اظهارداشت: مهارت آموزی یکی از پیش نیازهای رشد، بهرهوری و توسعه کشور است. مسیر آموزشهای فنی و حرفهای مازندران براساس آمایش سرزمینی به سمت حرفه های جدید تغییر یافتهو باید در این راه با همکاری شرکتها، صنایع، صنوف و دانشگاهها همگام با تکنولوژیهای جدید به تجهیز و راه اندازی کارگاههای آموزشی بروز اقدام کرد.
وی افزود: حلقه مفقوده بین صنعت و دانشگاه، کمبود مهارت و تجربیات لازم شغلی فارغ التحصیلان دانشگاهی، بر اهمیت آموزشهای فنی و حرفهای در شرایط کنونی افزوده است. وظیفه ذاتی و رسالت اصلی این سازمان مهارت آموزی به جوانان و جویندگان کار میباشد که این امر موجب اشتغال بیش از پیش جوانان این مرز و بوم خواهد شد.
تاکامی، رییس مرکز آموزش فنی و حرفهای شماره 3 ساری اظهار داشت: طی تفاهمنامه منعقده این مرکز با شرکت هوشمند سازه خاورمیانه اولین کارگاه آموزش هوشمندسازی ساختمان (Bms) با هدف ارایه دورههای آموزشی فنی و تخصصی برق در حوزه هوشمندسازی ساختمان مختص موسسات و شرکتهای فعال مطابق با استاندارد سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در این مرکز افتتاح شد.
وی اجرای این امر را ضروری دانست و افزود: مهارت هوشمندسازی ساختمان، رشتهای نو و پرکاربرد در صنعت ساختمان است و نیاز به آموزش در این زمینه بیش از پیش احساس میشود بدین منظور این مرکز با استفاده از زیرساختهای قوی شرکت هوشمندسازه خاورمیانه (بخش خصوصی) در زمینه هوشمندسازی و به کارگیری اساتید مجرب در این رشته اقدام به برگزاری این کارگاه کرد.
محمد فیروزیان رییس کارگروه برق سازمان نظام مهندسی مازندران در ادامه ضمن تقدیر از مدیریت آموزش فنی و حرفهای مازندران در ایجاد بسترهای لازم در توانمندسازی نیروی انسانی ماهر و متخصص در صنعت مهم ساختمان گفت: با اجرای سیستم مدیریت ساختمان توسط تجهیزات هوشمند امکانات مختلفی در زمینه ذخیره سازی انرژی، کنترل تجهیزات روشنایی، کنترل تجهیزات سرمایش و گرمایش، اجرای سیستمهای امنیتی، سهولت در مدیریت تجهیزات مدرن و پیشگیری از بروز بحران و خسارت بهوجود خواهد آورد که آموزش و توسعه نیروی انسانی ماهر و متخصص در این زمینه موجب تسهیل استفاده بیش از پیش این فناوری در تولید ساختمانهای جدیدی خواهد شد.
وی اظهار داشت: انتظار میرود کارآموزان این دورهها پس از گذراندن آموزش بتوانند هوشمندانه با روشهای صحیح و مطمئن با تجهیزات ایرانی و بهترین قیمت به مشتری خود ارایه خدمات کنند.
رئیسیان مدیر عامل شرکت هوشمندسازه خاورمیانه و مجری این طرح؛ سرمایه گذاری و هزینه تجهیزات این کارگاه را حدود 100 میلیون تومان دانست و افزود: علاوه بر ارایه گواهینامه بینالمللی مهارت توسط آموزش فنی و حرفهای به کارآموزان این دورهها تسهیلات ویژهای نیز توسط شرکت برای اشتغال آنان در نظر گرفته شده است و مدت دوره آموزش حرفهای هوشمند سازی ساختمان 45 روز خواهد بود.
### پایان خبر رسمی