، ساری , (اخبار رسمی): معتقد هستیم آنچه در آموزشهای رسمی کشور، در مقاطع ابتدایی و متوسطه آموزش و پرورش و چه در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور؛ آموزش داده میشود نمیتواند به تنهایی برای اشتغال کافی باشد.
درویشی: آموزشهای فنیوحرفهای باید هدفمند، فعالانه و اثربخش باشد و گفتگوی مهارتی میتواند همه ما را به یک نقطه مشترک سوق دهد تا فقر فرهنگ مهارتی را ریشه کن کنیم
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنیوحرفهای استان مازندران سیدحسین درویشی سرپرست این اداره کل در جلسه گردهمایی روسا و کارشناسان با اعلام این مطلب افزود: سازمان آموزش فنیوحرفهای کشور به عنوان متولی آموزشهای غیررسمی میتواند با ارایه آموزشهای مهارتی، اثر بخشی و کارآیی آموزشهای رسمی را توسعه داده و میتواند ارتباط منطقی آموزشهای رسمی و بازار کار نقشآفرین و اثرگذار باشد. آموزشهای فنیوحرفهای باید هدفمند، فعالانه و اثربخش باشد و گفتگوی مهارتی میتواند همه ما را به یک نقطه مشترک سوق دهد تا فقر فرهنگ مهارتی را ریشهکن کنیم.
وی گفت: برای این کار باید دریچههای متفاوتی را برای آموزش فنیوحرفهای گشود و با تعامل و ارتباطات سازنده و مناسب با آموزش و پرورش، دانشگاه، صنایع و صنوف، فرهیختگان و نخبگان نسبت به شناسایی نیاز جامعه و بهرهگیری از طرحها، ایدهها و الگوهای خلاقانه در اجرای دورههای به روز مهارتی بهره گرفت.
سرپرست اداره کل آموزش فنیوحرفهای مازندران اظهار داشت: در حال حاضر اصلاح، تحول و بهبود آموزشهای فنیوحرفهای در دستور کار این سازمان قرار دارد. لذا از همه روسا و همکاران انتظار میرود با تعامل و بهرهگیری از تجربههای موفق، با دقت عمل کافی به پیامد و بازخورد کار خود توجه کنند و سه اصل هدفمندی، اثربخشی و فعالانه بودن را در همه امور به مرحله اجرا بگذارند؛ در این صورت آموزشهای مهارتی میتواند نگاه مسئولین و آحاد مردم را دگرگون کند.
درویشی در پایان اضافه کرد: باید از فعالیتهای غیر سودمند و از انجام آموزشهای تکراری منسوخ شده جلوگیری شود و با پیروی از نیاز شغلی بومی و محلی براساس آمایش سرزمینی، آموزشهای به روز و اثر گذار را به متقاضیان ارایه داد.
### پایان خبر رسمی