، ساری , (اخبار رسمی): از آغاز این طرح تاکنون 488 واحد صنفی و صنعتی مشارکت کردهاند که تعداد 2601 نفر طی 1058 دوره آموزشی در این کارگاهها از مهارت در محیط کار واقعی برخوردار شدهاند.
هر کارگاه و واحد اقتصادی که علاقهمند به همکاری در این طرح باشند، به عنوان «محیط کار واقعی» توسط کمیته استانی، مجوز آموزش دریافت خواهند کرد
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفهای مازندران؛ سید حسین درویشی سرپرست این اداره کل گفت: طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی با رویکرد فراهم کردن بسترهای لازم به منظور ایجاد اشتغال مولد و پایدار و همچنین استمرار و تثبیت فرصتهای شغلی مورد نیاز جامعه، به ویژه در مشاغل خرد و خانگی با استفاده از ظرفیت بخشهای غیردولتی در توسعه آموزشهای مهارتی و نیز برای استفاده از ظرفیتهای آموزشی موجود در محیطهای کارگاهی و تنوع الگوهای آموزشی تدوین شده است. همچنین در راستای اجرای بند 2 سیاستهای کلی اشتغال، ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری و بند 5 سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی «طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی» در سال گذشته جهت اجرا ابلاغ شد.
وی در بیان اهداف این طرح اظهار داشت: مهمترین اهداف این طرح آموزشی، آشنایی مهارت آموز با محیط کسب و کار واقعی، کسب تجربه و آماده سازی شغلی، ایجاد خود باوری در جوانان برای ورود به عرصه اشتغال و کارآفرینی، حفظ و پایداری مشاغل سنتی و بومی خصوصاً در صنایع دستی، کمک به بنگاه های فعال به منظور شناسایی و جذب نیروی کار مستعد و توانمند، کاهش هزینههای جذب و به کارگیری نیروهای فاقد مهارت، استفاده از ظرفیت و توان انتقال مهارت ها و آموزش بنگاه های اقتصادی است.
دبیر کمیته اجرایی طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی مازندران بیان کرد: پس از ابلاغ طرح مذکور، کمیته راهبری سیاست گذاری، هدایت و نظارت بر اجرای این طرح ملی، در سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور تشکیل شد و برای اجرایی نمودن این طرح مهم کمیته اجرایی استان ها با ترکیب معاون اقتصادی استاندار (رییس کمیته)، مدیر کل آموزش فنیوحرفهای استان (دبیر کمیته)، نماینده اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، نماینده اتاق اصناف استان، یک نفر از نمایندگان تشکلهای کارگری با معرفی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، یک نفر از نمایندگان تشکل های کارفرمایی با معرفی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، نماینده اداره کل تامین اجتماعی استان، نماینده اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان تشکیل شد.
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفهای مازندران اظهار داشت: در این طرح افراد متقاضی، با معرفی به کارگاهها، بنگاهها و واحدهای اقتصادی، در محیط واقعی کار توسط استادکاران خود و مطابق با استانداردهای آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفهای تحت آموزش قرار می گیرند. پس از پایان دوره آموزشی جهت سنجش و ارزشیابی مهارت و دریافت گواهینامه بینالمللی این افراد به آموزش فنی و حرفهای معرفی خواهند شد.
او افزود: هر کارگاه و واحد اقتصادی که علاقهمند به همکاری در این طرح باشند، به عنوان «محیط کار واقعی» توسط کمیته استانی، مجوز آموزش دریافت خواهند کرد.
### پایان خبر رسمی