اطلاعات تماس
  • 021544*****
[نمایش اطلاعات]
کد: 13970520310709374

اثرات امواج وای فای بر جنین

کد: 13970520310709374

https://goo.gl/vUFcrV

، تهران , (اخبار رسمی): روند تکامل جنین در طول دوران بارداری، ایجاد حساسیت و آسیب پذیری آن در برابر عوامل خارجی را به دنبال دارد. آلودگی امواج الکترومغناطیسی به عنوان بخشی از لیست آلاینده های زیست محیطی است، که مواجهه با آن می‌تواند مخاطرات بیولوژیکی متعددی را برجای بگذارد.

اثرات امواج وایفای بر جنین
اثرات امواج وای فای بر جنین

از پیامدهای مواجهه جنین با امواج وای فای می‌توان به اختلال در مهارت‌های ارتباطی، از دست دادن حافظه، قدرت یادگیری و مشکلات رفتاری در کودکان اشاره کرد

بارداری دوره بحرانی است که در آن سرعت رشد جنین بسیار بالا است. روند تکامل جنین در طول دوران بارداری، ایجاد حساسیت و آسیب‌پذیری آن در برابر عوامل خارجی را به دنبال دارد. آلودگی امواج الکترومغناطیسی به عنوان بخشی از لیست آلاینده‌های زیست‌محیطی است، که مواجهه با آن می‌تواند مخاطرات بیولوژیکی متعددی را برجای بگذارد. یکی از مهم‌ترین این مخاطرات اثرات بر جنین و به طور ویژه اختلال در روند رشد نرمال مغز او است. از پیامدهای مواجهه جنین با امواج وای فای می‌توان به اختلال در مهارت‌های ارتباطی، از دست دادن حافظه، قدرت یادگیری و مشکلات رفتاری در کودکان اشاره کرد.

مروری بر چندی از مطالعات صورت گرفته در حوزه اثرات امواج وای فای بر جنین

دکتر لی، متخصص اپیدمیولوژی باروری و مطالعات پیش از تولد نوزاد است. او نتایج تحقیقاتی را منتشر کرده‌است که بیان می‌کند:«مواجهه با امواج الکترومغناطیسی در دوران بارداری خطر بالای سقط جنین، آسم و چاقی پس از تولد را به همراه دارد.»

دکتر تیلور - رئیس گروه زنان و زایمان و علوم باروری در دانشکده پزشکی در دانشگاه ییل در نتایج تحقیقاتش بر روی موش‌ها بیان می‌کند که تغییرات رفتاری، مشکلات حافظه و بیش فعالی در فرزندان موش‌هایی که در دوران بارداری تحت تابش امواج بودند، مشاهده شده‌است.

مشکلات رفتاری در کودکان ناشی از اثرات امواج وای فای بر جنین

علاوه بر این مطالعات جانوری، مطالعات متعدد در مورد کودکان نشان داده‌است که قرار گرفتن در معرض امواج تلفن همراه در حین بارداری، با ایجاد اختلالات رفتاری در کودکان مرتبط است. محققان دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه کالیفرنیا در سال‌های2008 و 2012 مطالعاتی را بر روی ده‌ها هزار کودک منتشر کرده‌اند.

محققان نتیجه گرفتند که کودکان در معرض امواج تلفن‌های همراه قبل و بعد از تولد، مشکلات عاطفی و رفتاری بیشتری را نسبت به کودکانی که در معرض امواج نبوده‌اند، تجربه می‌کنند. در سال 2017، یکی از مطالعات پژوهشی بزرگ، داده‌های مربوط به مواجه والدین با امواج وایفای پیش از تولد فرزندشان، را در 5 کشور جمع‌آوری نموده است. نتایج حاکی از ارتباط معناداری بین پرتوگیری والدین از امواج وای فای و مشکلات بیش فعالی و عدم تمرکز کودکان است.

مشکلات بیش فعالی و عدم توجه کودکان ناشی از اثرات امواج وای فای بر جنین

نتایج بررسی سندروم ADHD یا بیش فعالی و عدم توجه و بررسی سطوح نروتوکسین در بدن کودکان مشابه افرادی است که به میزان قابل توجهی از تلفن همراه استفاده نموده و در معرض امواج الکترومغناطیسی بیشتری هستند. این امر باعث می‌شود که پژوهشگران بااحتیاط بیشتری در راستای توسعه تحقیقات خود در حوزه بررسی اثرات امواج وای فای بر جنین و کودکان متمرکز شوند.

چاقی، سقط جنین و مشکلات تیروئید در کودکان

مطالعات اخیر سال 2012 که توسط دانشمندان زیر نظر دکتر دون لی متخصص اپیدمیولوژی باروری و زایمان، در مجلات علمی منتشر شده‌است، نشان می‌دهد که کودکانی که در رحم مادر در معرض امواج الکترومغناطیسی بالا بوده‌اند، 69 درصد بیشتر نسبت به سایر کودکان در معرض ابتلا به چاقی و مشکلات اضافه وزن بوده‌اند. گروه تحقیقاتی او همچنین تحقیقاتی را منتشر کرده‌است که نشان می‌دهد مواجهه با میدان مغناطیسی بالا در دوران بارداری با افزایش خطر ابتلا به آسم در کودک همراه است.

در سال 2017، گروه لی، تازه‌ترین تحقیق خود را در یک کنفرانس بین‌المللی ارائه دادند و بیان کردند که مواجه با امواج الکترومغناطیسی در رحم مادر با افزایش خطر ابتلا به کمبود هورمون‌های تیروئید در فرزندان (سطوح پایین TSH) همراه است. این به معنای آن است که امواج الکترومغناطیسی بر توسعه و تکامل غده هیپوفیز جنین تأثیرگذار است.

مواجهه با امواج الکترومغناطیسی در طول بارداری و افزایش میزان سقط جنین

در سال 2017 دکتر لی تحقیقات خود را در زمینه ارتباط سقط جنین و مواجهه با امواج الکترومغناطیسی منتشر کرد. نتایج مطالعات حاکی از آن است که مادرانی که در دوران بارداری در معرض امواج الکترومغناطیسی هستند، به میزان ۷.۲ درصد احتمال سقط جنین بالاتری را نسبت به سایرین تجربه می‌کنند.

دکتر لی در سخنرانی خود این گفته را مطرح نمود: «این مطالعات شواهدی را نشان می‌دهد که پدیده امواج الکترومغناطیسی غیر یونیزه‌کننده، می‌تواند اثرات نامطلوب بیولوژیکی بر سلامت انسان بر جای بگذارد.»

دکتر لی با توجه به یافته‌های تحقیقاتی خود در طول چند سال، مدارکی را به کمیسیون ارتباطات فدرال ایالات‌متحده (FCC) در مورد عدم‌کفایت خطوط راهنمای ایمنی در برابر امواج الکترومغناطیسی فرکانس رادیویی در زمینه حفاظت مردم ارائه کرد.

مطالعات بیولوژیکی حاکی از آن است که ارتباط بین سلول‌های بدن از طریق سیگنال‌های ضعیف الکترومغناطیسی صورت می‌پذیرد. لذا میدان‌های الکترومغناطیسی خارجی می‌تواند باعث ایجاد تداخل در عملکرد سلول‌های بدن شده و منجر به ایجاد اختلال عملکردی بیولوژیکی شود. چنین اختلالاتی می‌تواند منجر به نقایص مادرزادی، سقط جنین، توسعه و شیوع سرطان یا بیماری‌های دیگر شود.

وی به طور مداوم نتایج مطالعات خود را به FCC ارسال می‌نماید و به آن‌ها اعلام می‌دارد «هرگونه ادعایی که امواج الکترومغناطیسی فرکانس رادیویی را ایمن تلقی می‌کند، مغلطه‌ای بیش نیست».

به نقل از EHtrust

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

کلینیک امواج

شرکت توسعه سلامت سینا به عنوان شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف با بهره‌گیری از متخصصین در حوزه امواج الکترومغناطیس و شیوه‌های اندازه گیری امواج و ایمن‌سازی آنها، توانسته تجربیات و سوابق درخشانی را در ارائه خدمات به مشتریان خود داشته باشد

اطلاعات تماس
  • 021544*****
[نمایش اطلاعات]