کد: 13970618315329725

با کمک مشاوران کنکاش، به راحتی می توانید اقامت اروپا را بدست آورید

اخذ اقامت مالتا، ارزانترین روش اخذ اقامت اروپا

کد: 13970618315329725

https://goo.gl/x1oD8T

، تهران ، (اخبار رسمی): مالتا یکی از ارزانترین روش‌های گلدن ویزا به معنی اخذ اقامت از طریق سرمایه‌گذاری است. تنها با پرداخت بلاعوض 160 هزار یورو می‌توان اقامت مالتا را برای همه اعضا خانواده کسب کرد.

اخذ اقامت مالتا ارزانترین روش اخذ اقامت اروپا
اخذ اقامت مالتا، ارزانترین روش اخذ اقامت اروپا

اخذ اقامت مالتا از ارزانترین روش‌های دریافت اخذ اقامت اروپا است و این اقامت، مادام العمر می‌باشد. کارت اقامت مالتا امکان سفر بدون ویزا در کل حوزه شنگن را فراهم می‌آورد.

چرا اخذ اقامت مالتا بهترین روش اخذ اقامت اروپا است؟

-مالتا تنها کشوری است که در ابتدای درخواست، اقامت دائم و مادام العمر اعطا می‌کند، دیگر کشور‌های اروپا ابتدا اقامت موقت ارائه می‌دهند و معمولاً بعد از پنج سال با رعایت شرط حضور فیزیکی و امتحان زبان و ... می‌توان اقامت موقت را به دائم تبدیل کرد. از این نظر مالتا در کل اروپا بی‌رقیب است.

-مالتا یکی از ارزانترین روش‌های گلدن ویزا یعنی اخذ اقامت از طریق سرمای‌گذاری است. تنها با پرداخت بلاعوض 160 هزار یورو می‌توان اقامت مالتا را برای همه اعضا خانواده کسب کرد.

-حتی یک روز شرط حضور فیزیکی برای حفظ اقامت دائم مالتا وجود ندارد.

-دارندگان کارت اقامت مالتا می‌توانند برای همه عمر در مالتا کار و زندگی کنند.

-دارندگان کارت اقامت مالتا بدون نیاز به درخواست ویزا می‌توانند در حوزه شنگن آزادانه سفر کنند.

-برنامه اخذ اقامت مالتا از طریق سرمایه‌گذاری تنها برنامه‌ای است که فرزاندان مجرد تا هر سنی می‌توانند با پدر و مادر خود در یک پرونده شامل شوند.

-می‌توان برای پدر و مادر هم درخواست کارت اقامت دائم مالتا را داد.

-زبان رسمی کشور مالتا زبان انگلیسی است که موقعیت ممتازی از نظر کار و بیزینس برای این کشور به وجود آورده است.

-کشور مالتا زیبا، رویایی و پیشرفته است.

-مالتا هم عضو حوزه شنگن است و هم اتحادیه اروپا.

-برنامه اخذ اقامت مالتا از طریق سرمایه‌گذاری یکی از سریع‌ترین برنامه‌های موجود است و تنها چند ماه به طول می‌انجامد.

شرایط درخواست  اقامت دائم مالتا و قیمت‌ها:

به منظور اخذ اقامت دائم مالتا باید همه پنج شرط زیر وجود داشته باشند.

1. سرمایه‌گذاری از طریق اوراق قرضه

متقاضی اصلی باید مبلغ 250,000 یورو اوراق قرضه دولتی خریداری کرده و به مدت پنج سال نزد دولت نگاه دارد و یا مبلغ 100,000 یورو بلاعوض پرداخت نماید. همچنین دیگر موارد (از جمله خرید و یا اجاره ملک) به ترتیبی که در ادامه توضیح داده خواهد شد باید وجود داشته باشند.

2. اجاره یا خرید ملک

علاوه بر خرید اوراق قرضه دولتی، متقاضیان باید به ارزش حداقل 270,000 یورو در مالتا ملک بخرد و یا  قرارداد 5 ساله ی اجاره‌ی ملک حداقل 10,000 یورو در سال منعقد کنند.

3. پرداخت هزینه دولتی

برای اینکه بتوان اقامت مالتا را از طریق سرمایه‌گذاری به دست آورد، متقاضی اصلی باید مبلغ 30000 یورو به دولت مالتا کمک کند که از این مبلغ 5500 یورو در مرحله‌ی درخواست و 24500 یورو در مرحله‌ی تایید درخواست پرداخت می‌شود. مبلغ 5000 یورو برای والدین، پدربزرگ و یا مادربزرگ که در لیست درخواست آورده شده‌اند نیز باید پرداخت شود.

4. برخورداری از سلامت جسمانی خوب

متقاضیان باید ثابت کنند که هیچ بیماری مسری و یا شرایط جسمانی که برای سیستم بهداشتی مالتا مشکل‌ساز شود را ندارند.

5.  درآمد

متقاضی باید درآمد سالانه‌اش که بیرون از مالتا به دست آورده است کمتر از 100,000 یورو نباشد و یا سرمایه‌ای بیشتر از 500,000 یورو داشته باشد.
 

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورداخذ اقامت دائم مالتا به سایت www.cankash.com مراجعه فرمایید.

### پایان خبر رسمی

درباره منتشر کننده:

دفتر حقوقی مهاجرتی کنکاش

شرکت کنکاش، ارائه دهنده ی خدمات مهاجرت از طریق سرمایه گذاری، در سال 1374 با هدف عرضه خدمات حقوقی به متقاضیان مهاجرت سرمایه‌گذاری ، همزمان در تهران، کالیفرنیا و تورنتو تأسیس گردید. مدیریت شرکت کنکاش با 30 سال تجربه در زمینه مهاجرت سرمایه گذاری مفتخر است خدمات منحصر به فرد خود را به متقاضیانی که قصد مهاجرت از طریق سرمایه گذاری، اقامت دائم / موقت و یا صرفا نیاز به پاسپورت دوم دارند عرضه کند.

منتشر شده در سرویس:

گردشگری و میراث فرهنگی

با چند کلیک خبرساز شوید: رایگان شروع کنید
رایگان اخبارتان را در اولین نیوزوایر آنلاین ایران منتشر و لذت همراهی با شبکه‌ای از رسانه‌ها و خبرنگاران را لمس کنید.