کد: 13970708319319725

اقامت دائم پرتغال و پاسپورت پرتغال

کد: 13970708319319725

https://goo.gl/iaevB9

، تهران ، (اخبار رسمی): پس از پنج سال دارا بودن اقامت قانونی پرتغال (اجباری به اقامت فیزیکی در پرتغال نیست) می‌توان به ترتیب برای اخذ اقامت دائم پرتغال یا تابعیت پرتغال اقدام کرد، به شرطی که در سطح ابتدایی به زبان پرتغالی مسلط شد. اقامت دائم پرتغال توسط اداره مهاجرت پرتغال ارائه می‌شود.

اقامت دائم پرتغال و پاسپورت پرتغال
اقامت دائم پرتغال و پاسپورت پرتغال

شرایط احراز صلاحیت برای اخذ اقامت دائم و پاسپورت پرتغال

درخواست مجوز اقامت دائم پرتغال باید به اداره مهاجرت پرتغال SEF ارائه شود و تحت قوانین اتباع خارجی، اقامت دائم پرتغال به افرادی که دارای شرایط زیر باشند اعطا خواهد شد:

- داشتن مجوز اقامت موقت که در مورد ویزای طلایی پرتغال حداقل ۵ سال است

- در طی این پنج سال فرد نباید به انجام جرمی متهم شده باشد که مجازات آن حبس به مدت بیش از یک سال باشد

- داشتن تمکن مالی کافی 

- داشتن یک محل سکونت در پرتغال

- مدرک زبان پرتغالی در سطح مقدماتی

زمان بندی

تحت این قانون، مجوز اقامت دائم پرتغال به متقاضی اعطا می‌شود. با این حال کارت اقامت باید هر ۵ سال یک بار یا هنگامی که تغییری در مشخصات فرد به وجود می‌آید (از جمله آدرس متقاضی در پرتغال یا وضعیت تاهل او) تمدید شود.

شرایط حضور فیزیکی در پرتغال

کارت اقامت دائم پرتغال، حداقل شرط اقامت در پرتغال ندارد اما چنانچه دارنده اقامت دائم پرتغال بدون توجیه قابل قبولی به مدت ۲۴ ماه متوالی یا ۳۰ ماه غیر متوالی ظرف سه سال خارج از پرتغال باشد، ممکن است مجوز اقامت دائم او باطل شود. قانون به صراحت اقامت خارج از پرتغال برای هر مدت زمانی در کشور مبداء شخص به منظور انجام فعالیت‌های حرفه‌ای، کارآفرینی، فرهنگی یا اجتماعی را قابل قبول می‌پندارد. در عمل اداره مهاجرت پرتغال فقط از متقاضی می‌خواهد که مدرکی دال بر اقامت در پرتغال یا توجیهی بر غیبت خود از پرتغال در هنگام تمدید کارت پس از ابطال آن ارائه کند. چنانچه متقاضی جهت تمدید کارت اقامت دائم خود پیش از تاریخ ابطال آن اقدام کند، شرایط حداقل حضور در پرتغال جای نگرانی ندارد.

پاسپورت پرتغال مساوی است با تابعیت پرتغال

شرایط دریافت تابعیت و پاسپورت پرتغال توسط قانون ملیت پرتغال تنظیم شده است. برخلاف اقامت پرتغال، درخواست تابعیت پرتغال باید به یک اداره ثبت مدنی ارسال شود و نه به اداره مهاجرت پرتغال. با این حال پس از اخذ تابعیت، درخواست دریافت پاسپورت پرتغال توسط اداره مهاجرت این کشور مورد رسیدگی قرار می‌گیرد، گرچه درخواست به یکی از کنسولگری‌های پرتغال در سراسر دنیا ارسال شده باشد.

شرایط اخذ تابعیت و پاسپورت پرتغال

فرزند زیر ۱۸ سال یا فرزند معلول پدر یا مادری که تابعیت پرتغال را اخذ کرده و اظهار می‌کند که می‌خواهد فرزندش نیز تابعیت پرتغال را کسب کند.

شخصی که به مدت حداقل سه سال با یک تبعه پرتغال ازدواج کرده یا بنا بر شهادت دادگاه شریک زندگی او است و درخواست دریافت تابعیت پرتغال می‌کند.

شخصی که درخواست قبول تابعیت کرده و دارای شرایط زیر است:

- تحت قوانین پرتغال به سن قانونی رسیده است

- حداقل 5 سال تحت هر نوع اقامت قانونی ای، اقامت پرتغال را داشته است

- دانش کافی زبان پرتغالی دارد

- جرمی مرتکب نشده باشد که طبق قوانین پرتغال حکم زندان بیش از ۳ سال داشته باشد

- کودکی که متولد پرتغال و زیر سن قانونی باشد که یا سال چهارم مدرسه را در پرتغال تمام کرده یا یکی از والدین او به مدت حداقل ۵ سال اقامت قانونی پرتغال را داشته باشد.

- فردی که پدربزرگ یا مادربزرگ او تبعه پرتغال است.

زبان پرتغالی

جهت اقدام برای اخذ اقامت دائم پرتغال یا تابعیت و پاسپورت پرتغال باید اثبات شود که در سطح ابتدایی به زبان پرتغالی مسلط هستید و این امر ارتباطی به روش اخذ اقامت یا تابعیت فرد ندارد. علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره آزمون زبان پرتغالی مورد نیاز و یادگیری این زبان می‌توانند به دفتر مهاجرتی کنکاش مراجعه کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت به پرتغال از طریق سرمایه گذاری می‌توان با مشاوران کنکاش تماس حاصل کرد.

### پایان خبر رسمی

درباره منتشر کننده:

دفتر حقوقی مهاجرتی کنکاش

شرکت کنکاش، ارائه دهنده ی خدمات مهاجرت از طریق سرمایه گذاری، در سال 1374 با هدف عرضه خدمات حقوقی به متقاضیان مهاجرت سرمایه‌گذاری ، همزمان در تهران، کالیفرنیا و تورنتو تأسیس گردید. مدیریت شرکت کنکاش با 30 سال تجربه در زمینه مهاجرت سرمایه گذاری مفتخر است خدمات منحصر به فرد خود را به متقاضیانی که قصد مهاجرت از طریق سرمایه گذاری، اقامت دائم / موقت و یا صرفا نیاز به پاسپورت دوم دارند عرضه کند.

با چند کلیک خبرساز شوید: رایگان شروع کنید
رایگان اخبارتان را در اولین نیوزوایر آنلاین ایران منتشر و لذت همراهی با شبکه‌ای از رسانه‌ها و خبرنگاران را لمس کنید.