کد: 13970714320189827

الگوریتم مدیک گوگل در سال 2018

کد: 13970714320189827

https://goo.gl/pTCNFx

، (اخبار رسمی): الگوریتم گوگل فیلترهایی است برای سایت‌ها تا با عبور از آنها سایت‌ها در معرض دیده شدن کاربر قرار بگیرند. برخی از این الگوریتم‌ها روی موضوع خاصی تمرکز دارند مانند الگوریتم سرچ محلی یا الگوریتم محتوا و برخی همچون الگوریتم مدیک تمام سایت‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهند.

 الگوریتم مدیک medic گوگل در سال 2018
الگوریتم مدیک medic گوگل در سال 2018

الگوریتم گوگل فیلترهایی است برای سایت‌ها تا در معرض دیده شدن قرار بگیرند. برخی روی موضوع خاصی مانند الگوریتم محتوا تمرکز دارند و برخی مانند الگوریم مدیک تمام سایت‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهند

الگوریتم گوگل فیلترهایی است برای سایت‌ها تا با عبور از آنها در معرض دیده شدن کاربر قرار بگیرند.

آپدیت الگوریتم مدیک medic گوگل در سال 2018

شروع به کار الگوریتم مدیک گوگل در 1 اوت آغاز شد و به نقل از منبع سایت moz ابتدا بر روی سایت‌هایی با موضوع سلامتی و تندرستی تاثیر خود را گذاشت.

خود گوگل اعلام کرده است که این الگوریتم یک الگوریتم جهانی است که تمامی سایت‌ها را بدون در نظر گرفتن زبان و موقعیت مکانی تحت تاثیر قرار می‌دهد. علاوه بر این از این دسته از به‌روزرسانی ها که هسته‌ی اصلی را هدف قرار می‌دهد چندین بار در سال انجام خواهد شد.

در چند الگوریتم اخیر گوگل هدف اصلی بررسی این موضوع بود که آیا هدف اصلی سایت کمک به کاربر است یا ایجاد سایت برای لینک بیلدینگ؟

اما در این الگوریتم چه مواردی مهم هستند؟

موارد مهم در الگوریتم مدیک گوگل

از جمله مواردی که در این آپدیت جدید گوگل حائز اهمیت هستند:

میزان ایجاد اعتماد در کاربر است.

گواهینامه ssl که منجر به فعال شدن https سایت شود.

مورد دیگر تمامی موارد مربوط به  نمایش سایت در موبایل است.

مورد آخر به این معنی که سایت را ابتدا در ورژن موبایل بررسی می‌کند و در صورت نامناسب بودن و عدم رضایت کاربر هنگامی که سایت را در موبایل تماشا می‌کنند رتبه‌ی کلی سایت تحت تاثیر قرار می‌گیرد.

بنابراین بهتر است برای ایجاد اعتماد در کاربر بر روی صفحه‌های مربوط به درباره‌ی ما و صفحه‌هایی که در فوتر سایت قرار می‌دهید از نظر سئوی محلی بیشتر زمان بگذارید.

قسمت https را در سایت باید فعال کرد.

حتما سایت باید از نظر ریسپانسیو بودن استاندارد بررسی شود. برای این کار می‌توان  از سایت responsivedesignchecker.com استفاده کرد.

در نهایت باید گفت که در هر الگوریتم، گوگل هیچ وقت نمی‌گوید که تا چه میزان از صفحات سایت را تحت تاثیر قرار می‌دهد مانند الگوریتم‌های پاندا، پنگوئن و سایر الگوریتم‌ها.

پس تمامی موارد مربوط به بهینه سازی و سئوی سایت را باید به درستی انجام داد تا در هر آپدیت الگوریتم گوگل کمتر دچار مشکل شده و یا اصلا دچار مشکل نشوید.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

دیجی اکتیو | digiactive

ما در digiactive تمام تلاش خود را در این راستا قرار داده ایم که هر آنچه شما برای یادگیری در زمینه دیجیتال مارکتینگ و برندینگ نیاز دارید به شکل های مختلف و به صورت جامع و کامل در اختیارتان قرار دهیم.