، مشهد , (اخبار رسمی): بازاریابی شبکههای اجتماعی یکی از روشهای مدرن و جدید است که با گسترش شبکههای اجتماعی هر روز توجه بیشتری را به خود جلب میکند. با کمک مشاوران دلتاگروپ این روش آسان خواهد شد. با استفادهی هوشمندانه و کارشناسانه از این روش، راه توسعهی کسب و کار هموارتر خواهد شد.
اما حضور در شبکههای اجتماعی و بازاریابی در این شبکهها آداب خاص خود را داد. موفقیت در این نوع از بازاریابی به آگاهی و رعایت بسیاری عوامل بستگی دارد.
برای شروع بازاریابی شبکههای اجتماعی ابتدا باید سایتی منظم و بهروز داشت تا هنگام رجوع مخاطبان از شبکههای اجتماعی به سایت، نتیجهی نهایی یعنی تبدیل مخاطب به مشتری بهدست آید.
در واقع زیربنای کار، سایت محسوب میشود. دلتا گروپ با بررسیها و تحقیقاتی که روی انواع سایتها داشته است، از همان ابتدا در تنظیم سایت کمک کرده و پیشنهادهای لازم برای بهینهسازی آن را میدهد. بعد از آن وارد مرحلهی اصلی، یعنی بررسی چگونگی حضور در شبکههای اجتماعی میشود.
طبق بررسیها و جمعبندیهای دلتا گروپ، برای حضور در شبکههای اجتماعی و بازاریابی از این طریق باید به چند نکته توجه شود:
۱. داشتن صفحات رسمی:
باید در این شبکهها صفحههای رسمی داشت تا مخاطبان بتوانند برای اطمینان از درستی مطالبی که ممکن است به نام آنها نشر شود، به این صفحهها مراجعه کنند و اطلاعات کاملتر و دقیقتری بهدست آورند.
۲. شناخت دقیق مخاطبان هدف:
با شناخت مخاطبان خود قطعاً تجارت پرسودتری میتوان داشت. وقتی افراد بدانند مخاطبان بهدنبال چه هستند، قطعاً در ارائهی خدمات و محصولات دلخواه و مطابق با نیاز و معیارهای مشتری بهتر و موفقتر عمل میکنند.
۳. نشر مطالب جذاب و متفاوت و پرهیز از پخش مطالب تکراری:
کسب و کارهایی که به دنبال نتایج متفاوتتر و بهتر از رقبای خود هستند، باید مطالب و اطلاعات جذابتر هم تولید کنند. برای این کار باید به نیاز مخاطب توجه شود. لازمهی این کار شناخت دقیق مخاطبان است که در گزینهی قبل توضیح داده شده است.
یکی از تخصصهای دلتا گروپ تولید مطالب و اطلاعات دسته اول در زمینهی کسب و کارها است.
۴. تبلیغ و فروش غیرمستقیم:
قرار نیست که فقط به فکر فروش محصول یا خدمات بود، بلکه باید بتوان نوعی کار برندسازی انجام داد و این یکی از خدماتی است که دلتا گروپ به کسبوکارها ارائه میدهد.
وقتی در معرفی و شناساندن خوب عمل شود و مخاطب، برند را باور کند، خود به خود به کسبوکار اعتماد کرده و از مخاطب به مشتری تبدیل میشود.
۵. توجه به ساعت قراردادن مطالب و محتوای مدنظر:
افرادی که با شبکههای اجتماعی آشنایی دارند، حتماً میدانند که هر کدام از این شبکهها یک بازه زمانی طلایی حضور مخاطب دارند. پیدا کردن این ساعتهای طلایی و استفاده از این فرصت برای حضور و فعالیت در این ساعتها میتواند به نتایج مفیدتر در کسب و کار کمک کند.
۶. تبدیل مخاطب به مشتری و مشتری به مبلغ و بازاریاب:
یکی از نکاتی که باید به آن توجه شود این است که بزرگترین دستاورد برای هر کسب و کار تبدیل مخاطب به مشتری نیست. بلکه تبدیل مشتری به یک مبلغ برای برند و آوردن مشتریهای بیشتر است.
موفقیت زمانی کاملتر میشود که در توجیه و جذب مخاطب آنقدر خوب عمل کند که نه تنها به مشتری تبدیل شود، بلکه برای کسب و کار تبلیغ کند و با خود مشتریان دیگر هم بیاورد.
هر چه کسبوکار بهتر و بیشتر در شبکههای اجتماعی ظاهر شوند و نکاتی که در شمارههای قبل گفته شده است کاملتر و دقیقتر رعایت شود، در تبدیل مخاطب به مشتری و تبدیل مشتری به تبلیغکننده موفقتر خواهد بود.
بازاریابی در شبکههای اجتماعی فقط برای کسب درآمد بیشتر و توسعهی فعالیتهای اقتصادی نیست. در ظاهر اولین و مهمترین هدف در بازاریابی شبکههای اجتماعی کسب سود بیشتر است اما این هدف هیچ تضادی با بازاریابی شبکههای اجتماعی که با اهدافی غیر از اهداف اقتصادی صورت میگیرد، ندارد.
خوب است به حوزهیBrand Awareness هم اشاره شود. میتوان گفت یکی دیگر از اهدافی که با بازاریابی شبکههای اجتماعی میتوان به آن دست یافت، آگاهی و توسعه برند است.
باید به خاطر داشت که با بازاریابی شبکههای اجتماعی یک محصول، برای فروش معرفی نمیشود، بلکه یک برند، برای مشهورترشدن و شناختهترشدن معرفی میشود. در واقع با این روش مخاطبان بیشتری از وجود برندی خاص آگاه میشوند و به آن هویت با ثباتتری میبخشند.
### پایان خبر رسمی