اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 139801253604910095

درمان دارویی شقاق با پماد و قرص چقدر موثر است؟

کد: 139801253604910095

http://bit.ly/2GpNeHH

، تهران , (اخبار رسمی): اولین راهکار درمان پزشکی شقاق پس از تغییر سبک زندگی، درمان دارویی شقاق است. درمان دارویی شامل مصرف داروهای مختلف از جمله پماد، قرص و ... است. 

درمان دارویی شقاق با پماد و قرص چقدر موثر است؟
درمان دارویی شقاق

میزان موفقیت روش‌های درمان دارویی شقاق بسته به میزان جراحت وارد شده است. اما می‌توان گفت در اغلب موارد، درمان دارویی این عارضه موثر واقع می‌شود

درمان شقاق شامل رفع درد، رفع یبوست و اسپاسم است و در اغلب موارد پزشکی ترکیبی از این داروها شامل نرم‌کننده مدفوع، داروهای مسکن و داروهای بی حس کننده موضعی را تجویز می‌کند. اغلب داروهای تجویزی برای درمان دارویی شقاق عبارتند از:

استفاده از پماد نیتروگلیسیرین برای درمان دارویی شقاق

داروی نیتروگلیسیرین یا گیلسیرین تری نیترات داروی مختص درمان شقاق است عملکرد این دارو به گونه‌ای است که عضلات مقعد را شل می‌کند و با افزایش جریان خون سبب کاهش درد بیمار می‌شود، استفاده از این پماد باید ۸ الی ۱۲ ساعت یکبار و نهایتاً به مدت ۶ الی ۸ هفته باشد. این دارو میزان اثربخشی آن چنان بالایی ندارد. بهترین زمان مصرف دارو گیلسیرین تری نیترات قبل از اجابت مزاج است. برخی از عوارض جانبی این دارو شامل سردرد، سرگیجه و فشار خون پایین است. این دارو باید تا ۲۴ ساعت پس از مصرف داروهای اختلال نعوظ مانند سیلدنافیل (Viagra)، تادالافیل (Cialis) و یا واردنافیل (لویترا) استفاده نشود. قبل از مصرف این دارو باید با پزشک مشورت شود.

استفاده از داروهای آنتی بیوتیک

مصرف آنتی بیوتیک‌ها در کاهش درد موثر نیست اما می‌تواند در پیشگیری از عفونت این ناحیه موثر باشد. ناحیه مقعد به علت حساس بدن منطقه آن به شدت در معرض انواع آلودگی قرار داشته و لازم است در برخی مواقع در کنار رعایت بهداشت درمان دارویی شقاق مثل مصرف آنتی بیوتیک نیز صورت گیرد.

درمان دارویی شقاق با مهار کننده‌ها

داروی مهار کننده شقاق مقعد با نام داروی مسدود کننده کانال کلسیم نیز شناخته می‌شود، وظیفه این دارو مسدود کردن ورود کلسیم به داخل سلول و خروج کلسیم از ذخایر سلولی را بر عهده دارد. این دارو در واقع کاهش دهنده فشار خون است. این دارو می‌تواند در درمان بیماری‌هایی مثل فشار خون بالا، آنژین و نامنظمی ضربان قلب مورد استفاده قرار گیرد ولی نوع موضعی آن برای درمان شقاق استفاده می‌شود زیرا که مصرف خوراکی این دارو نه تنها اثربخشی کمتری دارد بلکه عوارض جانبی بیشتری را به همراه می‌آورد. مهمترین عارضه مصرف این دارو سردرد است. یکی از مهمترین انواع داروهای مسدود کننده کلسیم که برای درمان شقاق استفاده می‌شود پماد دیلتیازم است.

درمان شقاق با دارو چند درصد موفقیت آمیز است؟

میزان موفقیت روش‌های درمان دارویی شقاق بسته به میزان جراحت وارد است. اما می‌توان گفت در اغلب موارد درمان دارویی این عارضه موثر واقع می‌شود. طبق آمار به دست آمده در حدود ۶۰% بیماران از طریق مصرف دارو بهبودی می‌یابند.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به کلینیک مهنا مراجعه کنند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

کلینیک مهنا

کلینیک مهنا مرکز تخصصی درمان بیماری های نشیمنگاهی از جمله: فیستول مقعدی، کیست مویی، شقاق، بواسیر (هموروئید) و زگیل تناسلی با به روز ترین متد جراحی (لیزر درمانی)

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

بهداشت و درمان